JACKIE NAVARRO

MODEL OG BLOGGER

JACKIE NAVARRO

MODEL OG BLOGGER

“Jeg lægger ikke skjul på, at jeg har brugt filler, for at undgå at se ældre ud. Jeg har levet i en verden hvor skønhed har spillet en stor rolle og dermed er det blevet naturligt for mig at gøre brug af den mulighed vi har i dag.
Efter 3 børn med to år og halvandet års mellemrum sætter det sine spor.

Min mission har været at forebygge de rynker som måske ville have været dybere, hvis ikke jeg var startet for en del år siden.
Alle har en holdning til rynker, dem som ikke bruger filler, de bruger rynkecreme uanset alder. Men for mig er det ikke effektivt nok. En god sammensætning vil holde dig yngre og sund at se på.
Jeg har valgt CeriX fordi de er dygtige og vi har samme holdning til et smukt naturligt ansigt. Jeg er stolt af samarbejdet og er sikker på CeriX kan hjælpe mig med at holde mig smuk og ung på en meget naturlig måde.

Rie, er en skøn og dygtig kvinde som også ejer CeriX, fik lov til at stikke i mig første gang. Jeg fik meget lidt under øjnene og lidt over overlæben. Hun er dygtig til at stikke, men hun har også ramt plet i forhold til resultatet. Ikke for meget og ikke for lidt. Men naturligt. Jeg fik foretaget en rynkebehandling for rynker under øjnene for at fjerne små bitte rynker, som jeg også synes har fjernet mine rande under øjnene. Så fik jeg lidt i overlæben for at få et mere naturligt løft. Jo ældre man bliver jo mere skrumper overlæben sig indad og man mister formen. Nu er jeg endelig tilfreds.”