KAREN SIMONSEN

DESIGNER

KAREN SIMONSEN

DESIGNER

“Af og til byder hverdagen på ekstreme udfordringer. Og i min verden ret ofte. Det betyder at jeg engang i mellem ikke har tid til at pleje mig selv som jeg egentlig burde.
F.eks. ansigtsbehandlinger, shell-negle, fodbehandling, bodysds, yoga, meditation, fitnes med personlig træner inkl., kostplanlægning, osv. – hold nu op! Jeg er allerede totalt udmattet, men alt dette, hvis man skal opnå status look som Courtney Cox eller Jessica Alba.
For en del år siden mødte jeg Rie fra CeriX, hvor jeg pludselig blev bekendt med helt nye interessante behandlinger. Mit første spørgsmål var selvfølgelig: Hvordan kan jeg undgå at se træt ud? Min hud er super tør og jeg kæmper livets linier … help : )
På forholdsvis kort tid åbnede der sig en helt ny verden af muligheder, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Jeg er nu blevet behandlet mange gange hos CeriX. Og det virker – sikke en forskel jeg kan se. Og det er på den naturlige måde, trætheden er forsvundet og min glød er kommet tilbage.

3 ting der er vigtige for mig: Jeg kan stole på CeriX, jeg er i den grad tryg ved deres rådgivning og jeg ved at CeriX værdsætter naturlig skønhed og krænker IKKE min medfødte genetik.
De er altid opdateret på nye behandlinger og søger uddannelse og updates internationalt. Der er kun een ting at sige: Rie blev mit “syvende vidunder “.
Brug de naturlige hjælpemidler, og vid du gør det for dig selv!”.