BLOGGER & TV-PERSONLIGHED

MASCHA VANG

BLOGGER & TV-PERSONLIGHED

“Jeg interesserer mig meget for skønhedsbranchen og har altid gjort det. Jeg synes det er spændende med de muligheder der er og har naturligvis kun interesse i at ældes med ynde, hvilket jeg prøver på ved at forebygge, pleje og bruge de muligheder der er – og som der hele tiden kommer nye af. Jeg prøver på at stoppe tiden bare en lille smule på bedste estetiske måde med Botox og Filler behandlinger.

Jeg er derudover ligenu i gang med permanent hårfjerning her hos CeriX, og jeg er mere end imponeret over resultatet. Jeg er selv uddannet kosmetolog for lysår tilbage og fandt både voks og permante hårfjerningsmuligheder for smertefulde til jeg benyttede mig af det, og har brugt helt alm skraber indtil for nylig. Hvor ville jeg ønske jeg havde fået denne behandling for længe siden! Allerede efter første omgang gik der lang tid før jeg så skyggen af et hår og jeg tænker nu nærmest aldrig over at skulle tænke på hårfjerning, da der jo bare ikke rigtig er noget nu, og jeg er ikke engang færdigbehandlet.

Jeg gør ting for mig selv, og der er sikkert mange der vil finde min silhuet rigtig fin, og det synes jeg da også umiddelbart selv den er, men… For der er jo næsten altid lige et men. På siden af lårene og flankerne har jeg to små håndfulde, jeg ikke selv kan lade være med at tage fat i. Jeg træner ganske ofte, men uanset hvor meget jeg træner eller taber mig, så ændrer de sig bare ikke. Det er ikke et stort problem, men det er stort nok til det generer mig på daglig basis, så nu har jeg prøvet CoolTech fedtfrysning for at udligne det en anelse. Og resultat er blevet så fint.

Jeg føler jeg er i rigtig gode hænder hos CeriX. Udover de behagelige omgivelser og søde personale, så er de meget professionelle, kompetente og gode til at vejlede. Grunden til jeg selv kommer her er, at mange af mine veninder anbefalede stedet og det gør jeg bestemt også selv nu.”