SZHIRLEY

SANGER & SKUESPILLER

SZHIRLEY

SANGER & SKUESPILLER

“Som travl forretningskvinde, veninde, hustru og mor til to, er der konstant noget som skal gøres, og det overlader ikke den samme ‘mig-tid’ til selvforkælelse og lange grooming bade som før i tiden. Så at skulle bruge tid på barbering af ben osv. hver og hver anden dag er spildtid, som sammenlagt kunne være kvalitetstid, som jeg hellere vil bruge med mine lækre unger.

Derfor er jeg gået i gang med permanent hårfjerning med laser og allerede efter første gang mærkes forskellen på hårvæksten, som mindskes og udsigten til et liv fremover, hvor barbering ikke længere skal være en del af rutinen, ser jeg meget frem til. Så kære sommer, kom bare Anton hvis du tørklæde.
Jeg valgte CeriX pga. deres lange erfaring, men til dels også pga. deres ekspertise inden for PCO-behandlinger, og dermed permanent hårfjerning. Når det er sagt ved jeg at CeriX kun anvender kvalitetsudstyr, hvilket er til min sikkerhed. Med det i baghovedet samt den altid grundige vejledning og skønne atmosfære, føler jeg mig altid godt tilpas og glad, når jeg har besøgt CeriX.

De bedste anbefalinger herfra, Szhirley”