THOMAS EVERS POULSEN

DANSER

THOMAS EVERS POULSEN

DANSER

“Man skal tænke på sig selv, og ikke på hvad andre tænker om det. Mange kender det sikkert, det med at man træner og træner, men der er altid steder på kroppen hvor det ikke forsvinder. Det kan godt være jeg er glad for mine dansehåndtag, men ikke så glad. Det er altid dér, hvor jeg taber mig mindst.

Derfor valgte jeg at prøve CoolTech behandlingen hos CeriX. Det kunne der jo ikke ske noget ved at få hjælp til at fryse dem væk med Cooltech.

Jeg blev mødt med store smil, overskud og ikke mindst et utrolig kompetent personale hos CeriX, og så er jeg utrolig glad for mit resultat, som ovenikøbet er permanent. Derudover har det også kickstartet mig endnu mere i forhold til lige at gøre lidt ekstra ved træningen og kosten. What’s not to like 🙂

Jeg ved godt, at der er mange holdninger til skønhedsbehandlinger, og at jeg skal være glad for den, jeg er. Det er jeg også, men jeg er bare blevet gladere ved at gøre det her. Og jeg vil ikke tænke så meget på, hvad andre tænker, men hvad jeg selv har lyst til”, fastslår ”Vild med dans”-stjernen.

Se Thomas’ før- og efterbilleder i artkel fra Billedbladet her