Se månedens kampagner her

Behandlingen som kun udføres af de førende og dygtigste plastikkirurger

CeriX Signature Upper-facelift

CeriX Signature Upper Facelift udføres kun i CeriX Hellerup samt på et privathospital i Hollywood.
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Harmonerer dit indre med dit ydre?

Føler du, at du ser træt og uoplagt ud? Med alderen kommer der et naturligt sammenfald i ansigtet, hvor brynene bliver ”trykket” ned mod øjnene, der kommer statiske rynker i panden og øjnene præges af overskydende hud. Ansigtet afspejler, hvordan vi har det og fortæller livets historie. Det er dog ofte sådan, at det, vi møder i spejlet, ikke altid afspejler, hvordan vi føler os indeni. Ansigtets dimensioner ændrer sig markant med alderen. Knogler, muskler, fedtdepoter og hudens kvalitet ændrer karakter med tiden, og er medvirkende til at dimensionerne ændrer sig til en ”nedadgående” retning.

CeriX Signature Upper facelift

Dette indgreb er til dig som trænger til at friske øvre ansigt op. Har du fokus på tunge, trætte øjne, tung pande, hule tindinger og generel tyngde i øvre ansigt, er du formentlig kandidat til et ”Upper-facelift”.

For at håndtere og respektere anatomiens opbygning i ansigtet, skal ansigtet løftes i vertikal retning og ikke horisontal retning som et traditionelt ansigtsløft udføres i. Resultatet er at sikre de mest naturlige dimensioner i ansigtet.

Med et “upper facelift” strammes huden i panden, og der sikres et naturligt løft af brynene, øjenomgivelserne friskes op, huden i tindingen udglattes og du opnår et markant friskere udseende i øvre ansigt.

Denne metode indebærer øjenbrynløft og pandeløft uden synlige ar, og kaldes for et endoskopisk indgreb. Det vil sige, at der er bliver lavet en minimal “indgang” som kirurgen kan arbejde igennem. Hudlagene og fedtdepoter respekteres, og der efterlades minimale ar. Selve operationsdetaljerne vil kirurgen gennemgå med dig.

CeriX Signature Upper facelift

 • Udføres hos os elleri Hollywood
 • Naturligt og harmonisk løft
 • Ingen synlige ar

 

Se flere eksempler

Se Daniel Yadete forklare om Signature facelift

Et ansigtsløft er en operation til dig, som er ked af, at der er kommet aldersforandringer i ansigtet. Kinderne er måske begyndt at falde nedad. Mundvigene er begyndt at være nedadvendte. Hamsterposerne hænger og kæbelinjen er uskarp.

MØD KIRURGEN

Du kan bl.a. blive opereret af Stig-Frederik, som er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi. Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Stig-Frederik har publiceret en lang række artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Derudover er Stig-Frederik er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Karakteristisk for Stig-Frederik er hans kompromisløshed og evindelige stræben efter perfektion. For Stig-Frederik er skønhedsidealet et naturligt og harmonisk look. Hans helt særlige kompetencer er:

 • Brazilian Butt Lift med eget fedt
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr. eller 999 kr. pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning