Se månedens kampagner her

CeriX tilbyder kosmetiske behandlinger samt peelinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet

PRX-T33 peeling

PRX-T33 er en særdeles virksom peeling, som forynger og ensarter huden synligt
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Få en fin og fornyet hud med PRX-T33 peeling

PRX-T33 er en medicinsk, nålefri og meget effektiv anti-age peeling. Peelingen har en patenteret formel, som efter flere års forskning er skabt med hovedingredienserne; TCA, hydrogenperioxid og kojic syre. De aktive ingredienser interagerer med huden på celleniveau og bidrager til cellefornyelse. Peelingen stimulerer derudover hudens egne vækstfaktorer, som forbedrer huden både her-og-nu og på lang sigt.

PRX-T33 er både videnskabeligt dokumenteret og CE-mærket, og adskiller sig fra en klassisk TCA-peeling, fordi den ikke forårsager ”frosting” af huden. Ligeledes kan peelingen anvendes året rundt, da huden ikke bliver lysfølsom efter behandlingen og forårsager minimal afskalning. Behandlingen kan anvendes på alle hudtyper.

Hvordan foregår behandling med PRX-T33?

Forud for behandling med PRX-T33 peeling afrenses huden, hvorefter peelingen påføres. Når peelingen er påført, føles det typisk som en prikkende, varm fornemmelse, som tiltager når PRX-T33 trænger ind i huden og igangsætter fornyelsesprocessen. Ubehaget vil gradvist aftage, når behandlingen har varet nogle minutter.

PRX-T33 modvirker og reducerer 
 • Rynker og linjer
 • Pigmenteringer/ solskader
 • Tør hud
 • Tabt elasticitet
 • Melasma
 • Ældre hud
 • Ar
 • Karsprængninger

Hvordan virker behandling med PRX-T33?

PRX-T33 -peelingen virker på to måder. Først og fremmest frigør behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade, så nye underliggende celler får lov at komme frem på hudens overflade. Dette ses som en øjeblikkelig forbedring af hudens glød og struktur. Dernæst stimulerer PRX-T33 de levende hudceller til at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet.

Før behandling med PRX-T33

Før vi kan behandle dig med PRX-T33 peeling, skal vi se dig til en gratis konsultation på én af vores klinikker. Her laver vi en analyse af din hud for at vurdere dit behov og skræddersy en individuel behandlingsplan tilpasset din situation.

Selve behandlingen med PRX-T33

Selve behandlingen varer normalt 30 minutter. Huden renses, hvorefter peeling påføres.

Hvor ofte skal PRX-T33 gentages?

Antallet af behandlinger afhænger af hudens kvalitet og de problematikker, du er udfordret af.

Som udgangspunkt anbefales det at følge en kur på 3-5 gange med 1 uges interval. Det præcise antal af behandlinger varierer bl.a. efter, hvorvidt der er tale om f.eks. solskadet hud, ar og stærkmærker anbefales eller Melasma og hormonelle pigmentforandringer. I sidstnævnte tilfælde kan PRX-T33 med fordel kombineres med Cosmelan forløb, hvor peelingen benyttes en gang hver tredje måned.

Gør behandling med PRX-T33 ondt?

Under selve behandlingen vil huden prikke en smule, ligesom huden måske føles varm. De fleste forbinder dog behandlingen med velvære. Behandlingen med PRX-T33 har ingen helingstid, og du kan vende tilbage til din normale hverdag og aktiviteter med det samme efter behandlingen.

Efter behandling med PRX-T33  

De første dage efter behandlingen kan huden føles let rød, prikkende og stram. Der kan forekomme let, og i sjældne tilfælde, kraftig afskalning af huden. Dette aftager i løbet af 2-3 dage. Det anbefales at bruge WiQo fugtighedscreme dagligt, og efter behov. WiQo-cremen hjælper med at hydrere og berolige huden, så den hurtigere falder til ro. WiQo egner sig til alle hudtyper. Ved meget sensitiv hud anbefales det at anvende solfaktor efter behandlingen.

KLIPPEKORT & RABAT

Ved køb af klippekort til PRX-T33 peeling kan du opnå store besparelser. Se mere her.

KVALITET & SIKKERHED HOS CERIX

 • Vi anvender den nyeste og mest innovative teknologi
 • Vi behandler kun med det formål, at du får et naturligt resultat
 • Vi er registreret og godkendt ved Sundhedsstyrelsen uden anmærkninger

Se flere eksempler

PROFESSIONELLE BEHANDLERE

Behandlingen foretages af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Vores behandlere lægger stor vægt på, at behandlingerne giver dig et naturligt og harmonisk udseende.  Alle behandlere os CeriX er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Forud for en behandling skal du til en forundersøgelse. Her vil du sammen med din behandler få al den nødvendige information og gennemgå forløbet i deltajer. Du får både mundtlig og skriftlig information om behandling. Herefter har du en betænkningstid på mindst 48 timer, før du kan få foretaget selve behandlingen. Du kan booke din tid til forundersøgelse her.

Behandlingen udføres bl.a. af kosmetisk sygeplejerske, Rie Jensen.

PRX-T33 peeling hos CeriX

Hos CeriX er vi blandt de første i Danmark til at udføre behandling med PRX-T33 peeling. Vi vægter erfaring og sikkerhed meget højt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af din behandling, både i form af et naturligt og smukt resultat, som passer præcis til dig, men også i form af den kosmetiske sygeplejerske, som behandler dig og de produkter, vi anvender.