Stemform® – Brazilian Butt Lift med egne stamceller

Hos CeriX tilbyder vi, som nogle af de første i Danmark, numseløft også kaldet Brazilian Butt Lift (BBL) med stamcelleteknologi. Et Stemform® stamcelleteknologi Brazilian Butt Lift er 100% naturligt, da operationen består af eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedt-stamceller.

 

 • Operationstid: 2-3 timer (2 indgreb)
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
255.000 kr.

STEMFORM® BRAZILIAN BUTT LIFT (NUMSELØFT) OPERATION MED EGET FEDT, TILSAT EGNE OPDYRKEDE STAMCELLER

Mange kvinder oplever gennem livet, at numsen bliver fladere og hænger, i takt med, at fedtdepoter-og muskulaturen i ballerne svinder hen med aldring. Selvom dette er en naturlig proces, kan det være frustrerende at være indehaver af en flad bagdel, hvis man i alle andre henseender føler sig ung og smuk og ønsker at kroppen skal udtrykke det samme.

En måde at genskabe sin fylde på er ved et Brazilian Butt Lift. Et Brazilian Butt lift er et kosmetisk indgreb, der kan bruges til at forbedre baldernes udseende. Indgrebet kan udføres ved hjælp af forskellige teknikker, men den mest almindelige fremgangsmåde indebærer brug af fedttransplantation. Dette indebærer, at man tager fedt fra andre områder af kroppen og injicerer det i balderne for at skabe et mere velformet udseende.

Denne operation er en del af det begreb, der kaldes for bodycontouring eller liposculpturing, som er blevet meget populært de seneste år i takt med, at behandlingsteknikkerne har udviklet sig. Ved denne type operation kan der f.eks. foretages en fedtsugning af maven eller af flankerne hvorefter det transplanteres til bagdelen, hvilket tilsammen giver en smallere talje, et markeret svaj og øget fylde i ballerne.

Plastikkirurgi med eget fedt har dog indtil nu haft den udfordring, at kun noget af fedtet overlever, da der er en risiko for, at kroppen afviser det, transplanterede fedt. Det betyder, at det ofte kræver 2-3 operationer for at opnå det ønskede resultat. En nyere teknik, der vinder stadig mere popularitet, er brugen af egne, opdyrkede fedtstamceller, der kan tages fra patientens egen krop og injiceres i balderne. 

Denne fremgangsmåde er kendt som Stemform® stamcelleteknologi Brazilian Butt Lift. Ved denne behandling overlever op til 100% af fedtet, så det kun er nødvendigt med én fedttransplantation. Herudover har den flere fordele i forhold til andre metoder som lavere risiko for komplikationer samt en kortere genopretningstid.

Stemform® er det nyeste på markedet og kombinerer plastikkirurgi med stamcelleteknologi. Formålet er at opfylde kundernes kosmetiske ønsker uden brug af kunstige eller syntetiske materialer, ved udelukkende at udnytte deres eget kropsmateriale. Med denne nye og unikke teknik forbedres din kropsform æstetisk, og du får et varigt og naturligt resultat efter blot én fedttransplantation.

SÅDAN FOREGÅR EN SÅDAN FOREGÅR ET BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLER

Stemform® stamcelleteknologi Brazilian Butt Lift er en kosmetisk behandling, der kan bruges til at tilføje volumen og kontur til balderne. Behandlingen består af to separate indgreb.

 I den først del af behandlingen skal man ind og høste en lille smule fedtceller, hvorfra man kan trække stamcellerne ud og dyrke dem i et laboratorie. På den måde har vi mange stamceller at tilføje 3 uger senere, når patienten får lavet sin endelige operation. Stamcellerne gør, at man har meget bedre kontrol over hvor meget fedt som bliver tilbage, og derfor skal der som regel kun én fedttransplantation til, for et varigt resultat.

 Den anden del af behandlingen indebærer fjernelse af fedt fra et andet område af kroppen, f.eks. fra maven eller lårene, hvorefter der opdyrkes nye stamceller i et laboratorie hvorefter det injiceres i balderne efter opdyrkelse af fedtstamcellerne. Et Brazilian Butt Lift (numseløft) indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne (autolog fedtoverførsel). Således bruges fedtsugning til at fjerne ekstra uønsket fedt fra andre dele af din krop, særligt taljen, nedre del af ryggen og lår. På den måde benytter mange lejligheden til samtidig at få fjernet fedt fra andre steder. Stemform® kan også bruges til brystforstørrelse med eget fedt. 

Operationen udføres på CeriX Privathospital i Hellerup.

heidi

Stemform®

Hospitalschef Heidi, fortæller her om vores nye stamcelleteknologi.

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Cerix-stamceller-daniel-bfo

Stemform® BFO

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller om brystforstørrelse med egne stamceller.

Stemform® Brazilian Butt Lift (BBL), tilsat egne stamceller hos CeriX

Brazilian Butt Lift er en populær kosmetisk behandling, der kan hjælpe kvinder med at opnå en mere velformet og proportioneret figur. Det grundlæggende princip for numseløftet er at “forme” og skulpturere kroppen, så den får den ønskede form. Vi bruger således både fedtsugning og fedttransplantation til at skabe en smukt proportioneret timeglasfigur baseret på den enkelte kvindes anatomi. Med et Brazilian Butt Lift får du altså ikke bare mere volumen, men også en veldefineret talje og kurvede hofter.

Indgrebet med Stemform® stamceller er sikkert og effektivt, og det langvarige resultat er synligt hurtigt efter blot en enkelt operation.

FØR OPERATIONEN

Forud for din beslutning om at få en Brazilian Butt Lift med Stemform® stamcelleteknologi vil du komme til en indledende forundersøgelse med vores plastikkirurg. Her vil I sammen afdække dine forventninger og kirurgen vil vurdere din kropstype for at afgøre, hvorfra på kroppen der skal tages fedt fra for det flotteste resultat. 

På baggrund af dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I sammen behandlingsforløbet. Denne konsultation er en vigtig del af processen, da den sikrer, at I begge er på samme side med hensyn til operationen. Du er også her velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have forud for dit forløb.

KAN JEG FÅ ET STEMFORM® STAMCELLETEKNOLOGI BRAZILIAN BUTT LIFT?

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

VIRKER ET STEMFORM® BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLER, HVIS JEG ER TYND?

De fleste kan få foretaget et Brazilian Butt Lift. Nogle har flere områder med uønskede fedtdepoter, der kan tages fra, mens andre er meget slanke. En af fordelene ved denne nye Stemform® teknik er, at der ikke er behov for en stor mængde af fedt eftersom man opdyrker fedtcellerne inden selve fedttransplantationen. Du kan derfor sagtens have en slank figur og stadig få glæde af et Brazilian Butt Lift med stamceller.

Vores kirurger er dygtige til at finde de rette områder at fedtsuge fra uden at ’oversuge’ de områder, der er. Hvilke områder der skal suges fedt fra, er dog en individuel vurdering, som vil blive fastlagt mellem dig og kirurgen til forundersøgelsen.

SELVE OPERATIONEN

En Stemform® stamcelleteknologi Brazilian Butt Lift består af to trin der har til fordel at dyrke stamcellerne og transplantere disse-sammen med fedtet ind i balderne.

 • Første indgreb:

Her skal man ind og høste en lille smule fedtceller, hvorfra man kan trække stamcellerne ud og dyrke dem.

 • Andet indgreb:

Ved denne behandling blandes stamcellerne med det høstede fedt, og den samlede masse injiceres ballerne. Selve operationen foregår på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvor fedtet skal høstes fra og genplaceres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen.

 Kirurgen vil ”høste” fedtceller fra forskellige områder af kroppen, f.eks. mave, ryg og hofter. Når fedtet er fjernet, renses det, hvorefter det genindføres med en stump kanyle i dine balder. Efter dette bliver fedtet transplanteret til ballerne.

Vælger du et Stemform® Brazilian Butt Lift med stamceller hos CeriX får du:

 • Naturligt og harmonisk resultat
 • Fuld diskretion
 • Kun erfarne plastikkirurger

EFTER OPERATIONEN

Du bliver grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig 100% tryg. Ligeledes taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har et direkte nummer, som du kan komme igennem til os på døgnet rundt med akutte problemstillinger.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil desuden blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen, hvor du kan forvente at se det endelige resultat.

FORHOLDSREGLER EFTER BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLETEKNOLOGI

Forløbet efter et Stemform® Brazilian Butt Lift med stamcelleteknologi er forskellig for alle, og generelt ses en lettere genopretning sammenlignet med en traditionel fedttransplantation. 

Der er dog nogle generelle retningslinjer, som alle patienter bør følge. I de første par dage efter operationen er det vigtigt at få masser af hvile og lade din krop bruge energi på at komme sig. Du kan drikke og spise, som du plejer, men tilføj gerne lidt ekstra kalorier de første 4 uger, da undersøgelser har vist, at det øger fedtets chance for at overleve. De fleste patienter vender tilbage til arbejdet inden for en til to uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og ikke presse dig selv for hårdt. Det anbefales også, at du bærer kompressionsbeklædning i de første 4-6 uger efter operationen. Dette vil hjælpe med at reducere hævelsen og hjælpe huden med at stramme op. 

For de fleste patienter er det også almindeligt at opleve væskeophobning, blå mærker, hævelse og midlertidig følelsesløshed i behandlingsområdet. Disse bivirkninger er normalt midlertidige og vil forsvinde af sig selv med tiden. De første 6 uger efter operationen skal du sove på maven eller let sideleje, hvis kirurgen tillader det, ikke på ryggen. Det anbefales ligeledes, at du kun sidder på din bagdel i korte perioder det første stykke tid, for at modvirke belastningen på bagsiden samt at sidde med ret ryg. Vi har en special designet pude, som du kan tilkøbe, som er et godt hjælpemiddel for dig i de første 6-8 uger.

Hvis du følger disse retningslinjer, vil det hjælpe dig med at sikre en problemfri og vellykket genopretning.

HVOR LANG TID HOLDER EN BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLER?

Da det er kroppens eget fedtvæv, der er brugt som fyldmateriale, er både fornemmelsen og resultatet mere naturligt, dog kan vægttab og aldring påvirke resultaterne. Ved mindre vægttab, kan du dog stadig opretholde dine nye kurver i et vist omfang.

Et Brazilian Butt Lift med stamceller, vil som udgangspunkt kun kræve én enkelt operation, som giver et naturligt og varigt resultat. Herefter er det kroppens naturlige ældningsproces som fortsætter.

STAMCELLER I SAMARBEJDE MED STEMFORM®

Stemform® står bag denne nye teknologi med stamceller og blev grundlagt på ideen om, at mennesker kan opfylde deres kosmetiske ønsker uden brug af kunstige eller syntetiske materialer ved udelukkende at bruge deres eget kropsmateriale. Stemform® har brugt år på at modificere og perfektionere en kommercielt mulig løsning til stamcelleberiget fedttransplantation til kosmetiske behandlinger.

Stemform® før/efter billeder

Se andre resultater med Stemform® stamcelleteknologi, bl.a. brystforstørrende operationer (BFO). 

Se før/efter billeder

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

KVALITETSKIRURGI MED STAMCELLER HOS CERIX

Hos CeriX stræber vi efter at give vores patienter den bedst mulige oplevelse. Vi mener, at kosmetisk kirurgi bør være en oplevelse af luksus og velvære fra start til slut. Vores team af erfarne plastikkirurger er dedikeret til at hjælpe vores patienter med at opnå deres ønskede udseende. Vi tilbyder en bred vifte af kirurgiske og ikke-kirurgiske procedurer, som alle er skræddersyet til hver enkelt persons unikke behov og mål.

Uanset om du er på udkig efter et komplet ansigtsløft eller blot en mindre fedtsugning, sørger vi for, at du går derfra og føler dig som den bedste udgave af dig selv -smukkere, friskere og større selvværd.

Book forundersøgelse

Finansiering

En operation med Stemform® er ikke en billig fornøjelse, og vi har stor forståelse for, at det for mange kan være et uoverskueligt beløb. Derfor er vi hos CeriX stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste finansieringsløsning.  

Vores partnerskab med Resurs Bank giver os mulighed for at give vores kunder mulighed for at dele deres betalinger op over en længere periode med en fast månedlig betaling. Kunderne kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og de bestemmer selv, hvor meget de vil betale om måneden. Uanset hvor meget de vælger at låne, er deres månedlige udgift fast. Det betyder total budgetsikkerhed!

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

theresakj

Theresa Kofoed

CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti