Se månedens kampagner her

I Denmark lider 20 % af kvinder ifølge de seneste statistikker af PCO, som er dannelsen af for meget mandligt kønshormon.

Generelt om PCO

Hos CeriX har vi stor erfaring med at behandle de kosmetiske gener ved PCO, og har stor forståelse for, at det kan være et svært problem at tale om. Men husk vi er der for at hjælpe dig, og give dig en bedre livskvalitet og selvværd.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Specialister i PCO

 

 • Specialister i de kosmetiske gener ved PCO
 • Samarbejde med PCO-foreningen
 • Giver dig en tryg behandling med udgangspunkt i dig

 

Se flere eksempler

PCO/PCOS BEHANDLING HOS CERIX

Speciallægeklinik CeriX tilbyder effektive behandlinger af de kosmetiske gener ved PCO/PCOS med den nyeste teknologi og udstyr af højeste kvalitet. CeriX har et unikt samarbejde med PCO-foreningen, som hjælper os til at gøre vores behandlinger førende, og målrettet til netop de gener, som vi ved er generende for rigtig mange kvinder, som lider af PCO.

PCO står for Polycystiske ovariesyndrom. Nogle af de kosmetiske symptomer kan være:

 • Tendens til vægtøgning – især som “æble-facon”
 • Øget og unaturlig hårvækst på hele kroppen, og her i blandt øget skægvækst
 • Ar efter akne
 • Uren hud (akne)

Derudover har man hos kvinder med sygdommen, set en tendens til træthed, hovedpine, hedeture, sukker-“Mani”, manglende mæthedsfornemmelse, søvnproblemer, humørsvingninger og forstyrret menstruationscyklus. Disse symptomer kræver behandling gennem andre instanser. Man mener at det er arveligt, men også udviklingen af overvægt, sammen med for lidt fysisk aktivitet er klart disponerende faktorer.

 

Video om denne behandling

Her kan du se hvordan behandlingen foregår på video.

 

Pakkebehandlinger:

Hos Cerix anbefaler vi altid som det første, at du går til din egen læge, hvis du har mistanke om PCO/PCOS. Lægen vil tage en blodprøve, som kan påvise forhøjet mængder af det mandlige kønshormon, testosteron. Diagnosticeres du med hirsutisme (øget og unaturlig hårvækst) har du ofte mulighed for at modtage vederlagsfrie behandlinger i ansigtet og på halsen.

Dernæst er man selvfølgelig altid velkommen hos CeriX! Vi er en privatklinik underlagt og godkendt af Sundhedsstyrelsen. Derfor kan vi desværre ikke lave behandlingerne vedlagsfrit med henvisning fra egen læge, men vi bestræber os på at gøre det så økonomisk skånsomt som muligt, og ikke have nogen ventetid, idet der er udfordringer nok for kvinder ramt af sygdommen.

Hos CeriX er der rigtig mange gode og effektive muligheder for at behandle de kosmetiske gener, og her får du altid en omsorgsfuld og grundig vejledning af vores kosmetiske specialsygeplejersker. Hver behandlingspakke tilrettelægges ud fra dine ønsker og behov, så den helt specifikt målrettes dine gener. Nogle har akne, nogle skægvækst, nogle ar efter akne og endnu nogen har områder med øget fedtdepoter, som kan være umulige at træne væk. For nogle er det en kombination af det hele.

Behandling af kosmetiske gener ved PCO/PCOS:

Hos Cerix behandler vi de kosmetiske gener ved PCO/PCOS. (Har du fertilitetsproblemer bør du kontakte din egen læge).
Hos CeriX kan vi, med det udstyr vi har, som er det nyeste af det nyeste, behandle alt fra uønsket hårvækst, til genstridige fedtdepoter, ar efter akne og aktiv akne. Vi kan tilbyde alle behandlinger i forbindelse med de kosmetiske gener PCO/PCOS forsager, og garanterer de bedste kvalitets lasere.

De ramte kvinder kan på den måde få et specialtilpasset behandlingsforløb til en speciel pris.

Man kan også hjælpe sig selv med at forbedre generne, ved hjælp af kostomlægning og motion, som evt kan kombineres med Metformin, som kan udskrives af egen læge.

Du har følgende muligheder:

 • Du kan kontakte os direkte for en gratis og uforpligtende samtale, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for behandling af dine kosmetiske gener ved PCO.
 • Du kan kontakte os, hvis du vil springe ventetiden over, og straks komme i gang med dit behandlingsforløb, uden tilskud fra sygesikringen.
 • Du kan kontakte os, hvis du har et ønske om, at få fjernet dine uønskede hår på kroppen, hvor det ikke er muligt at få vederlagsfrie behandlinger over sygesikringen.
 • Du kan kontakte os, hvis du allerede har benyttet dig af dine vederlagsfrie behandlinger fra sygesikringen

I og med, at behandlingspakkerne tilrettelægges individuelt, er priserne på pakkerne også forskellige. Vi anbefaler derfor altid at du kommer ind til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du vil få al den information, du har brug for samt priser.

Vi har behandlingspakker for følgende indikationer:

 • Permanent hårfjerning af uønsket hårvækst
 • Permanent reduktion af uønskede fedtdepoter på kroppen med CoolTech
 • Permanent reduktion af ar efter akne med Fractional laser

Vi kan garantere dig behandlinger med de mest effektive kvalitets-lasere på markedet.

Målet er at hjælpe kvinder til at få et bedre selvværd ved at mindske de kosmetiske gener ved sygdommen, og at finde nye og mere effektive muligheder for behandling af PCO/PCOS. Vi håber at CeriX kan være et sted, hvor man finder behandling og svar på sine spørgsmål.

Du kan også læse mere på PCO-foreningen hjemmeside: www.PCOinfo.dk