Se månedens kampagner her

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sætter os ind i dine ønsker, og skræddersyer dit behandlingsforløb.

Dobbelthage, Reduktion med Belkyra

Opnå PERMANENT reduktion af dine genstridige fedtdepoter uden kirurgi*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Permanent fedtreduktion med Belkyra injektion

Er du også træt af den irriterende dobbelthage, som altid viser sig hvis du lige slapper lidt af eller får taget et billede nedefra?

Som de eneste i DK kan vi nu tilbyde dig en kombination behandling af fedtfrysning med Cooltech og injektion med Belkyra for det meste optimale resultat for reduktion af det genstridige fedt under hagen, som kan være umuligt at træne væk, og så endda helt uden et kirurgisk indgreb.

Uønsket fedt under hagen kan være et resultat af genetik, alder eller overvægt. Belkyra er et nyt og revolutionerende produkt, til fjernelse af uønsket fedtvæv under hagen og den eneste, ikke-kirurgiske injicerbare behandling, der er FDA godkendt til behandling af dobbelthage. Studier i forbindelse med Belkyra behandlinger viser at den permanente reduktion af dobbelthagen gav patienterne en forbedret selvopfattelse, hvor de følte sig gladere og mindre generte. Belkyra er evalueret i mere end 20 kliniske studier, og anses derfor for en særdeles sikker behandling, så længe behandlingen udføres af erfarne og kvalificerede behandlere, der er bekendt med områdets anatomi.

Fedtreduktion med Belkyra

  • Permanent resultat
  • KUN specialuddannet Dermatolog der behandler
  • Hos CeriX kan vi som de eneste i Dk tilbyde en kombinationsbehandling

Se flere eksempler

EFFEKTIV BEHANDLING MED PERMANENT RESULTAT

Belkyra består af Deoxycholsyre, som allerede findes naturligt i vores krop, hvor det hjælper med nedbrydning og absorption af fedt fra vores kost. Belkyra injiceres i det uønskede fedtvævet under hagen, hvorefter det sætter en reaktion i gang, så fedtcellerne ødelægges hvorefter de udskilles naturligt i kroppen.

En behandling med Belkyra er enkel og ligetil. Behandlingen består af injektioner med en meget tynd nål i området med det uønskede fedt under hagen.  På den måde ødelægges en stor mængde fedtceller på en jævn og regelmæssig måde. Behandles der alene med Belkyra kræves der 2-3 behandlinger for at opnå optimal fedtreduktion. Hos CeriX anbefaler vi dog hvis muligt, at en Belkyra behandling kombineres med Cooltech/fedtfrysnings behandling for det mest optimale resultat.

 

Som de eneste i Dk kan vi tilbyde dig en kombinationsbehandling med Belkyra og Cooltech

Studier fra udenlandske klinikker viser at en kombination af både fedtfrysning og Belkyra injektioner ikke udelukkende giver det mest optimale resultat, når vi taler permanent reduktion af dobbelthagen, men økonomisk set er det også mere fordelagtigt. De to behandlinger komplementere hinanden rigtig godt, og er det muligt at få udført begge behandlinger fremfor udelukkende behandling med Belkyra, må det klart være i patientens bedste interesse. Hvis du kan “passe ind i” Cooltech applikatoren, gør det som første valg af behandling! Det er mindre smertefuldt, med mindre downtime, og koster langt mindre end en 2-3 Belkyra behandlinger. Hvis applikatorstørrelsen ved Cooltech ikke er for dig, kan indsprøjtningsbehandling med Belkyra reducere uønsket fedt. Da vi hos CeriX er de eneste i DK, som kan udføre begge behandlinger, anbefaler vi som udgangspunkt altid at starte med Cooltech behandling, og så herefter en Belkyra behandling for største reduktion.

Kan du genkende denne udfordring, så kan behandling af dobbelthagen være en løsning for dig.

EFTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart efter behandlingen kan der opstå midlertidig rødme, hævelse, følelsesløshed, smerter eller blå mærker i det behandlede område, som alle er forbigående og forsvinder igen inden for få dage. Du må gerne bruge makeup efter behandlingen til at dække eventuelle blå mærker opstået efter behandlingen, og eventuelle smerter kan behandles med almindelig håndkøbsmedicin.

Behandlingen kræver ingen downtime, og du kan derfor genoptage dine almindelig gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Det endelige resultat ses efter ca. 8-12 uger, og er permanent. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion.