Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, som gør at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

Brynløft

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Med alderen sætter tyngdekraften ind,

hvilket betyder at alt i ansigtet drager sydpå. Udover at vores generelle volume i ansigtet flytter sig andre steder hen, og giver os furer og folder i ansigtet, så får vi også tungere øjenlåg og brynene falder mere sammen, og bliver til en mere lige streg. Det medvirker at vi automatisk kommer til at se mere trætte og uoplagte ud. Med en behandling med Botox/Vistabel, kan vi på langt de fleste løfte brynet og åbne øjet mere, så vi får et mere frisk og ungt look. Dog stadig som et naturligt, smukt og harmonisk løft, som ikke er for meget, og som gør at du ser konstant overrasket ud. Men et løft, som passer til dig og din alder, og giver dig en smuk harmoni i dit ansigt.

BEHANDLING AF MIMISKE RYNKER HOS CERIX

Vores handlinger med Botox/Vistabel anvendes typisk til de mimiske rynker, som typisk er bekymringsrynken mellem brynene, panderynkerne og smilelinjerne omkring øjnene. Disse linjer kommer ved at vi trækker musklerne sammen. Det kan være hvis vi sidder foran computeren, ser på vores lille smartphone eller hvis vi fx misser mod solen. Forestil dig musklen som et stykke papir, som er blevet foldet rigtig mange gange. På et tidspunkt vil der være en konstant markering i papiret, også når det er foldet ud. Sådan er det også med de mimiske rynker. Når brynet bliver tungere er det et resultat af, at øjenbrynsmusklen er blevet stærkere og kraftigere, og derfor er begyndt et trække ned i brynet. Når de har sat sig fast i huden, er der sket en skade nede i vævet. For at reparere denne skade i huden anbefaler vi hos CeriX i de fleste tilfælde botox som første valg af behandling. Botox er varemærkenavne for lægemidlet, Botulinum Toxin Type A.

Før behandlingen
Efter behandlingen

EN BEHANDLING MED BOTOX/VISTABEL HOS CERIX

Se flere eksempler

BOTULINUM TOXIN

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, og anvendes i dag til en lang række sygdomme så som spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også fortidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med botox, samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botox/Vistabel anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabeæ som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Rynkebehandlinger med Botox/Vistabel er idag den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

ÅRSAGEN

til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er fordi disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en behandling med Botox/Vistabel forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt. Samtidig hermed forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til, for når musklen ikke kan trække sig sammen, så kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i fx arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox/Vistabel skal der dermed anvendes, hvilket gør at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have svære ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden tilpasses det ønske og forventning du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat, og forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

SIKKER BEHANDLING

En behandling med Botox/Vistabel er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Det viser flere undersøgelser lavet både herhjemme og i udlandet og botox anses derfor at være sikkert at bruge til kosmetiske behandlinger. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox/Vistabel.

Vores erfaring viser at klienter,

som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor behandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og Botox/Vistabel betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.