Tilbage til oversigten
IPL, Permanent hårfjerning

Hårfjerning, der er permanent, i Odense

Uønsket og kraftig hårvækst kan være yderst generende, og mange vil i tilfælde som disse vælge at få håret permanent fjernet, så de slipper helt for at døje med problemerne. Her hos CeriX tilbyder vi hårfjerning, der er permanent, i Odense og omegn, så er du bosat i Odense eller i en af de omkringliggende byer, er du mere end velkommen til at kontakte vores klinik for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Uønsket og kraftig hårvækst kan forekomme indenfor alle aldersgrupper samt begge køn, og vi har derfor en løsning til dig, uanset hvem du er, og hvad du ønsker. Desuden har vi mulighed for at fjerne uønskede hår på stort set alle steder af din krop, og du kan derfor nærmest vide dig sikker på, at vi også har en behandling, der vil passe til dig.

Slip af med uønsket hår én gang for alle

Med en hårfjerning, der er permanent, i Odense kan du være sikker på, at du én gang for alle slipper af med dine uønskede hår. Ved en permanent hårfjerning går vi nemlig ind og ødelægger selve hårsækkene, så nye hår ikke kan vokse frem.

Vi anvender IPL-lasere, der er både sikre, skånsomme, og som giver mærkbare resultater allerede efter første behandling. Laserbehandlingen foregår ved, at lyset fra laseren omdannes til varme, idet lyset rammer håret, og hårsækken vil så ødelægges af varmen. Behandlingen kan være effektiv både på kroppen og i ansigtet, og det er altså op til dig, hvor du ønsker, at vi skal sætte ind med en behandling.

Dertil skal siges, at behandlingen kun virker på mørke hår og altså ikke er anvendelig ved helt lyse hår. Det skyldes, at lyse hår ikke indeholder pigment, og det er netop pigmentet, som laseren går ind og rammer under en behandling. Ønsker du derfor at få fjernet helt lyse hår af den ene eller anden slags, vil en anden behandlingsform sandsynligvis være mere anbefalelsesværdig for dig. Du kan altid kontakte vores klinik, hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Derudover skal du forvente, at der skal omkring fem til otte behandlinger til, før du vil blive helt hårfri. Det skyldes, at alle dine hår ikke er aktive på samme tid, og derfor er det nødvendigt at behandle af flere omgange for at få bugt med samtlige hår på det ønskede område.

Uønsket hårvækst kan forekomme hos alle

Næsten over alt på vores krop dukker der hår op – og nogle steder mere end andre. Mange, både mænd og kvinder vælger at fjerne uønsket hår for eksempel ved hjælp af en skraber, voksebehandling eller lignende.

Imidlertid kan hårvæksten også forekomme så kraftig eller uhensigtsmæssig, at der kan opstå et ønske om at få hårene fjernet permanent. Med en hårfjerning, der er permanent, i vores klinik i Odense bliver du kvit dine uønskede hår, og du skal derfor ikke længere i din dagligdag tænke på at huske at få fjernet hårene. Mange synes, at hår på uønskede steder er pinligt eller generende på anden vis, og her vil en permanent fjernelse af hårene altså kunne afhjælpe dine problemer.

Dette skal du være opmærksom på før en behandling

For at du kan opnå det ønskede resultat med en permanent hårfjerning, er det vigtigt, at du sørger for at forberede dig på den rigtige måde inden din behandling. Op til behandlingen må du fortsat gerne barbere dine uønskede hår af, som du plejer at gøre, men har du for vane at benytte en epilator eller voksbehandling, bør du undgå dette de sidste to uger inden din behandling. Dette skyldes, at du ikke bør fjerne hårene i selve hårsækkene, hvis laserbehandlingen skal have mulighed for at virke optimalt.

Det samme gælder mellem behandlingerne, hvor du ligeledes bør nøjes med at bruge en skraber til at fjerne de hår, der måtte være tilbage på det behandlede område. Du kan dog forvente, at du allerede efter første behandling vil opleve tydelige forbedringer og langt færre hår, end inden du besøgte vores klinik.

Få en sikker behandling i trygge rammer hos CeriX

Ved vores hårfjerning, der er permanent, i Odense gør vi meget ud af at sikre dig en sikker behandling i trygge og rolige omgivelser. Vi benytter kun det bedste udstyr, der findes på markedet, og du kan derfor regne med at opleve minimale bivirkninger samt mærkbare resultater ved en behandling hos os.

Sommetider vil det behandlede område være rødt og en smule hævet, efter at dine hår er blevet fjernet, men de fleste oplever, at dette hurtigt forsvinder igen. Døjer du med uønsket kraftig hårvækst, indgroede hår eller lignende, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte vores klinik i Odense.

Vi har en række af kyndige og erfarne behandlere, der står klar til at drøfte dine ønsker med dig. Du bestiller blot en tid til en uforpligtende konsultation, og bestemmer du dig efterfølgende for en permanent hårfjernelse, finder vi sammen en tid til behandlingen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud