Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Kirurgi

Se dine nye bryster med Crisalix 3D scanning

Hvis du skal have lavet en brystforstørrende operation, kan det være, at du er usikker på, om du skal vælge implantater på 300 ml eller 400 ml. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt anatomiske eller dråbeformede implantater passer bedst til dig.

Nysgerrig på resultatet af din operation? Se dit resultat i 3D før din operation!

De fleste er nysgerrige på, hvordan resultatet med implantater kommer til at se ud efter operationen. Hos CeriX tilbyder vi i tillæg til vores grundige forundersøgelse 3D scanning ved hjælp af teknologien Crisalix.

Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

Sådan kan du se dine nye bryster inden operationen:

  1. Din kirurg scanner dig (3D simulation aktiveres via en tablet)
  2. Din kirurg vælger implantater og procedurer, som viser dig de mulige resultater
  3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Mange afholder sig fra plastikkirurgiske indgreb, fordi de er nervøse for, om resultatet lever op til forventningerne. Ved hjælp af 3D-simulering fra Crisalix er det muligt at komme noget af denne tvivl til livs. På den måde bliver det lettere for dig at træffe det rette valg om f.eks. silikonebryster.

Hvis du ønsker at se hvilke resultater, du kan opnå, kan du bestille tid til en konsultation på tlf. 61616117, eller sende en mail til privathospital@cerix.dk. Du kan også altid booke online her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud