Tilbage til oversigten
Nyhed, Skønhed

CeriX fylder 5 år

Først var det én klinik i hjertet af København. 5 år, 8 klinikker og mange tusinde skønne kunder senere er CeriX Danmarks største kæde af kosmetiske skønhedsklinikker

Hurra for kompromisløs tilgang til skønhed. Hurra for behandlinger af høj kvalitet. Hurra for ekstraordinær service og skønne oplevelser. Men også hurra for egenomsorg og selvpleje.

Hurra for egenomsorg

CeriX fylder 5 år, og siden vi kom til verden, har vi været drevet af at aftabuisere kosmetiske skønhedsbehandlinger og af at få det bedste frem i vores kunder og hjælpe dem med at huske sig selv. Alt sammen gennem et højt fagligt niveau og en kompromisløs tilgang til skønhed. Derfor fejrer vi fødselsdag med et stort hurra for egenomsorg.

rie_posing_om_os35

Ingen fødselsdag uden forkælelse

Vi fejrer de behandlinger, der forfiner, fremhæver og forbedrer den naturlige skønhed, og vi fejrer de kunder, der prioriterer deres egen skønhed – og giver et kærligt lille skub til dem, der trænger til egenomsorg.

Hop over på vores Instagram profil, hvor vi i februar måned forkæler 5 heldige vindere, som hver kan vinde én af vores 5 skønne behandlinger – eller forkæle én, der trænger til ekstra omsorg.  Vi finder fem heldige vindere fredag d. 26. februar.

5 flotte fakta om CeriX

Måske har du været med på rejsen siden starten i 2016? Måske er du hoppet ombord senere. Uanset hvor længe du har været med på vores skønne rejse får du her 5 flotte fakta om CeriX!

#1 Rie startede CeriX i en alder af kun 28 år

#2 CeriX drives af Rie og Kjenneth, som både danner par professionelt og privat

#3 CeriX består af næsten 60 medarbejdere

#4 CeriX har en kundeklub (Club X) med 6.000 medlemmer

#5 Less is more – er mantraet i CeriX

rie

Vi glæder os til mange flere skønne oplevelser

Efter 5 flotte år har CeriX vokset sig til Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, som også tæller et privathospital i Hellerup. Vi glæder os til mange flere år med fokus på kosmetiske behandlinger af højeste kvalitet og oplevelser af ultimativ velvære!