Tilbage til oversigten
Hudpleje, Karfjernelse, Peeling, Pigmentfjernelse

Nålefri hudforyngelse: PRX-T33 peeling

PRX-T33 er en medicinsk peeling, der forbedrer hudens struktur, opstrammer og reducerer fine linjer, ar, pigmentforandringer, karsprængninger og strækmærker. Peelingen består af tre stærke komponenter: trichloreddikesyre, hydrogenperioxid og kojicsyre. Men hvad er det særlige ved den sammensætning, og hvordan virker PRX-T33?

PRX-T33 er en nålefri behandling, der kendetegnes ved at være den næste generation af anti-aging. Behandlingen passer til alle hudtyper og alle aldre, og kan udføres hele året.

Hvad er PRX-T33 for en peeling?

PRX-T33 peeling består af 3 aktive ingredienser: trichloreddikesyre (TCA), hydrogenperioxid og kojicsyre. TCA er én af de mest populære ingredienser på markedet, da den får det øverste lag af celler i huden til at regenerere og opbygge sig på ny. De aktive ingredienser i peelingen trænger hurtigt ind i huden og aktiverer en regenereringsproces uden at angribe det øverste hudlag (epidermis).

PRX-T33 indeholder mere specifikt 33% TCA og 3% hydrogenperioxid og 5% kojicsyre, som tilsammen stimulerer produktionen af nye hudceller.

 • TCA (trichloreddikesyre): Stimulerer produktionen af nye hudceller og har samtidig en antiinflammatorisk effekt. Porerne renses og akne modvirkes, og hudens elasticitet forbedres
 • Hydrogenperioxid: En stærk antioxidant, som virker bakteriehæmmende og minimerer urenheder i huden
 • Kojicsyre: Forhindrer produktionen af Melanin (pigment) og reducerer hyperpigmentering, som f.eks. stammer fra ar, mørke plamager og alderforandringer

Peelingen fjerner døde hudceller, ligesom den virker antiinflammatorisk og medvirker til at rengøre og mindske porerne i dybden. På den måde er PRX-T33 en effektiv behandling til både ansigt og krop, hvor den forbedrer hudens elasticitet, minimerer rynker og fine linjer samt ar, strækmærker og pigmentforandringer.

Ingen nedetid efter behandling med PRX-T33

Det er normalt at skalle efter de fleste medicinske peelinger. Det er dog ikke tilfældet med PRX-T33 peeling. Der er hverken ’nedetid’ og kun ganske let afskalning efter behandling med PRX-T33. Det er med andre ord muligt at fortsætte direkte på arbejde, uden at nogen vil kunne se, at du har fået behandling. En anden fordel ved PRX-T33 peeling er, at den kan udføres på alle hudtyper – året rundt!

 • Behandlingen er ikke-invasiv og nålefri
 • Peelingen stimulerer det øverste hudlag uden at lave en skade
 • Smertefri behandling
 • Fungerer både alene og i kombination med andre behandlinger
 • Behandlingen kan anvendes året rundt, også om sommeren
 • Resultaterne er synlige her-og-nu
 • Ingen ’nedetid’, blå mærker eller rødme

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Hvorfor vælge PRX-T33 peeling?

Peeling med PRX-T33 bekæmper både løs og misfarvet hud og opstrammer uden at beskadige den. Den kan bruges til at fjerne strækmærker, ar forårsaget af skoldkopper og akne samt Melasma, dvs. de pigmentfordringer, som især opstår i forbindelse med graviditet eller andre hormonelle forandringer. Mange oplever en ekstra god effekt af at kombinere PRX-T33 peeling med f.eks. laserbehandling eller Skinbooster.

Skinbooster

Hvordan foregår PRX-T33 peeling?

Behandling med PRX-T33 peeling starter med en rengøring af huden.

 1. Huden renses og aftørres
 2. Peelingen påsmøres i 2 til 6 lag og masseres ind i huden
 3. Behandlingen virker i nogle minutter
 4. Peelingen skylles af med vand
 5. Til slut påsmøres plejende og fugtgørende WiQo-creme

Antallet af behandlinger med PRX-T33 peeling varierer afhængigt af hvilke områder, der behandles. I de fleste tilfælde anbefales en kur på 3-5 behandlinger med 1 uges interval. Ved køb af klippekort, er det muligt at opnå rabat på op til 4.000 kr. Få overblik over alle priser her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud