Tilbage til oversigten
Kirurgi, Skønhed

Fremtidens facelift

Fremtidens facelift er et ansigtsløft uden synlige ar. Det er et indgreb, som udføres ved hjælp af en skånsom og innovativ teknik, der ikke alene opstrammer huden, men tillige bevarer og forbedrer hudens kvalitet

I takt med alderen mister vi volumen i ansigtet. Kinderne synes måske mere indsunkne, mens huden langs kæben og på halsen har mistet fordums fasthed, og profilen rimer mere på kreppet kalkun end skarp kæbe. Den klassiske opskrift på at komme den slappe hud til livs er et traditionelt ansigtsløft, som dog ofte giver synlige ar foran øret og manglende fylde i ansigtet. Så hvad er det nyeste nye, når pilen peger på ansigtskirurgi?

Ansigtsløftets Rolls Royce

Fremtidens facelift udføres endoskopisk. Det er kort fortalt et løft uden synlige ar, som udføres endoskopisk, dvs. via højteknologisk udstyr med optiske enheder, så kirurgen har maksimal kontrol over alle trin i proceduren på skærmen: ”Det er et meget skånsomt indgreb, hvor der laves minimale ”indgange” vha. den innovative kikkert med små indstik. Hvis du har en frisure, hvor det er svært at dække arret, tilrettelægger vi indgrebet, så det er skræddersyet til dig, således du får det bedst mulige resultat i forhold til de aldersforandringer, du har i ansigtet,” forklarer Daniel Yadete, plastikkirurg på CeriX privathospital.

I mange tilfælde kombineres det endoskopiske ansigtsløft med fedttransplantation, hvor uønsket fedtvæv fra f.eks. maven eller lårene, renses og transplanteres for at tilføre fornyet volumen til de steder, der mangler fylde, f.eks. kindben og læber.

facelift

Adopteret fra Hollywood

Det endoskopiske ansigtsløft udføres af ganske få kirurger på verdensplan. Indgrebet er direkte ’importeret’ fra plastikkirurgiens højborg i Hollywood, nærmere bestemt fra Dr. Chia Chi Kao – plastikkirurgen for de store stjerner og kendisser og manden bag den innovative og avancerede teknik (Ponytail Facelift™, red.).

Vi har konstant fokus på at udvikle og tillære nye innovative teknikker, som skaber de flotteste kosmetiske resultater for vores patienter. Det er netop dét, vi praktiserer med ’CeriX Signature Facelift’, som er adopteret fra og inspireret af Dr. Kao” – Stig-Frederik Kølle, plastikkirurg på CeriX privathospital

CeriX privathospital på Strandvejen i Hellerup er netop et af de få steder, hvor kirurgerne tilbyder og mestrer dét, man kunne kalde fremtidens facelift: ”Det er et teknisk svært kikkertindgreb, som foregår udelukkende via små snit i hårgrænsen. Modsat et traditionelt facelift opstrammes huden ’vertikalt’, opad mod den naturlige tyngdekraft, hvorved man undgår et ”vindblæst” udtryk”, uddyber Stig-Frederik Kølle.

Ansigtsløft uden ar

Fremtidens ansigtsløft er langt fra simpelt. Det er baseret på en mildest talt avanceret teknik og temmelig kostbart udstyr. Antallet af kirurger, der udfører indgrebet kan desuden tælles på ganske få fingre.

Indgrebets kompleksitet gør, at det er dyrere end et traditionelt ansigtsløft. Resultatet er til gengæld i en noget anden liga – med minimale ar – sammenlignet med det klassiske løft” – Daniel Yadete, plastikkirurg på CeriX privathospital

Der er i langt de fleste tilfælde en ret god sammenhæng mellem kvalitet, erfaring og pris. Selvom en billig pris frister, er det ikke specielt tiltalende, hvis prisen afspejler resultatet – særligt ikke når det handler om vores ansigt. Priserne på CeriX Signature Facelift afspejler således en kombination af kompetencer og erfaring samt udstyrets tekniske formåen og præcision.

laserlys

Skræddersyet pris og forløb

Prisen for et ansigtsløft varierer meget og ligger typisk fra ca. 50.000 kr. op til næsten 200.000 kr. Den endelige pris afhænger i høj grad af omfanget og sammensætningen af selve indgrebet – samt af hvilken teknik, der anvendes (dvs. klassisk eller endoskopisk). Der vil altid være tale om et skræddersyet forløb, som matcher den enkeltes individuelle behov og ønsker. Er der tale om en kombination af flere indgreb, vil det ofte være muligt at opnå en besparelse. Forud for din operation kommer du til en forundersøgelse, hvor din kirurg sætter dig grundigt ind i alle dele af dit ansigtsløft. Her får du også udspecificeret alle elementer og den endelige pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud