Tilbage til oversigten
laser, Skønhed, Ultherapy

Alt, du skal vide om Ultherapy®

De seneste mange år har vi udført masser behandlinger med fokus på at forbedre hudens overflade. I dag er fokus især rettet mod at hjælpe huden på vej indefra – og definere kæbelinjen eller løfte ’hamsterposerne’ på plads ved at arbejde med hudens dybere lag. Her giver vi dig alt, du har brug for at vide om Ultherapy®. Behandlingen, som benytter ultralyd til at løfte og opstramme huden naturligt indefra

Et komplet løft af huden uden ’nedetid’ eller kirurgi lyder næsten for godt til at være sandt. At der de seneste år tilmed er kommet flere og flere behandlinger, der lover at give resultater uden nål og kniv, gør det ikke just nemmere at parkere den (ofte) fornuftige skepsis. Ikke desto mindre er det, hvad behandling med Ultherapy® kan – give dig et synligt løft, helt uden kirurgi.

Hvad er Ultherapy® helt præcist?

Ved hjælp af avanceret og mikrofokuseret ultralydsteknologi opstrammer Ultherapy® huden effektivt, idet hudens naturlige produktion af kollagen og elastin øges. De primære fokusområder for behandlingen er som oftest underansigtet, herunder kæbelinjen, ’hamsterposerne’ og halsen. Det er dog også muligt at behandle mere specifikke områder med Ultherapy®, f.eks. øjenomgivelserne, hvis brynene trænger til et løft. Som den eneste ikke-invasive behandling er Ultherapy® FDA-godkendt (dvs. godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder), så sikkerheden og effektiviteten er helt i top!

Effektiv opstramning og løft

Brugen af ultralydsbølger er ikke nogen ny ting i det medicinske felt, hvor det har været anvendt til at diagnosticere i mere end 50 år. Nyere ultralydsapparater som f.eks. Ultherapy® udnytter varmen i disse bølger til at skabe dybe kollagenforstærkende processer i huden og det overfladiske muskulære væv under huden, også kaldet SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System). Det er et tyndt, men stærkt lag af væv, som ligger lige under huden og det øverste fedtlag og ’bærer’ huden i ansigtet og på halsen. Stimuleres dette væv med Ultherapy®, har det en løftende og opstrammende effekt på huden.

Megaboost af kollagen!

Tænk barndom. Tænk forstørrelsesglas. Husker du, når du som barn tog et forstørrelsesglas, fangede solens stråler og skabte en varme så høj, at papiret brændte? Det er den effekt, Ultherapy® maskinen har. De mikrofokuserede ultralydsstråler skaber en ”mini-forbrænding” i de dybere hudlag, som får hudcellerne til at begynde en naturlig reparationsproces. Hudcellerne begynder at skabe mere kollagen for at reparere den (mikro)forbrænding, der er sket. Ultherapy® booster altså kroppens egne processer, og opstramningen sker på naturlig vis.

17

Hvem er bedst egnet til Ultherapy®

Behandling med Ultherapy® er bedst egnet til personer med kreppet hud, f.eks. løs hud på hals, under hagen og langs kæben eller linjer og rynker på brystet. Med dét sagt er Ultherapy® også rigtig god til at forebygge og standse begyndende aldring allerede fra slutningen af 20erne og starten af 30erne. Er huden meget slap, kan det være, at et kirurgisk indgreb, f.eks. et lille ansigts- eller halsløft, er det rette valg for at opnå det bedste resultat, men det er alt sammen noget, der vurderes i forbindelse med den indledende konsultation forud for eventuel behandling.

Ikke-invasiv og (næsten) smertefri

Ultralydsteknologien gør det muligt for behandleren at se og derefter behandle de dybeste hudlag uden at skade de øverste hudlag. Hvad angår smerte, er det et spørgsmål om tolerance. Nogle beskriver følelsen som ”fyrværkeri” under huden, dvs. små bitte smæld under huden. Har man en lav smertetærskel, kan det være en god idé at tage lidt smertestillende en times tid forud for behandlingen. Smerte eller ej, kræver Ultherapy® hverken nål eller kniv for at give et løft af huden – og behandlingen tager typisk kun en god times tid!

Hvordan hjælper skærmen med at gøre det mindre ubehageligt?

Ultherapy® maskinen har en indbygget scanningsfunktion, så behandleren altid er sikker på, at der arbejdes i de rigtige hudlag. Samtidig hjælper skærmen med at undgå områder, der kan forårsage ubehag, f.eks. ved at levere energi til knogler. Før du starter behandling med Ultherapy®, er det vigtigt, at du vælger en klinik, som udelukkende anvender udstyr af højeste kvalitet. Der er desværre eksempler på kopimaskiner på markedet, og med disse maskiner risikerer man, at der ‘skydes’ forkert, hvilket er både ineffektivt og smertefuldt. Hos CeriX anvendes udelukkende FDA-godkendt Ultherapy®, hvilket er en god indikation for både effektivitet og sikkerhed.

Ingen nedetid, kun varige resultater

Du kan bogstavelig talt tage direkte i fitness eller på restaurant lige efter din behandling med Ultherapy®. De første par dage efter behandlingen vil normalt være uden synlige tegn på, at der er sket noget. Nogle oplever dog let hævelse og ømhed. Generelt mærker de fleste dog intet, og effekten vil ikke umiddelbart være synlig lige med det sammen. Resultatet kommer derimod snigende, naturligt og varigt.

Hvornår er resultaterne af Utherapy® synlige?

Kollagen genereres langsomt over flere måneder, men efter 2-3 måneder vil det være tydeligt, at hudens tekstur og kvalitet er forbedret markant. Huden bliver strammere og mere løftet, og resultatet af Ultherapy® behandling indtræffer på den måde gradvist – og efter 6-7 måneder vil forskellen være meget synlig. Normalt skal behandlingen gentages hvert andet år, men det afhænger helt af alder og hudens kvalitet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Populær behandling

Siden Ultherapy® blev lanceret, er det blevet én af de mest populære og efterspurgte ikke-invasive behandlinger på verdensplan. Kvinder og mænd fra en bred aldersgruppe har prøvet og ikke mindst set, hvor effektiv Ultherapy® er. Dertil har videnskabelige studier og mediedækning gjort Ultherapy® til en populær behandling. Den måske vigtigste forklaring på populariteten er dog en meget simpel kendsgerning; at Ultherapy® virker!

Kosmetiske behandlinger

Ultherapy® kan kombineres med andre behandlinger

I nogle tilfælde kan det være en god idé at kombinere Ultherapy® med andre behandlinger. Nogle har måske overskydende fedt under hagen, som giver en mindre markeret kæbelinje. Her kan det være en god idé at supplere Ultherapy® med CoolTech fedtfrysning for at opnå en mere defineret kæbe. Endelig vælger mange at kombinere Ultherapy® med Skinbooster for at opnå en mere effektiv udglatning af fine rynker samt tilføre huden fugt og glød indefra.

Vil du prøve Ultherapy®? Så kontakt os og få tid til gratis konsultation