Tilbage til oversigten
Kirurgi, Nyhed

NYHED: Banebrydende skønhedsteknologi med stamceller

Hos CeriX kan vi nu tilbyde den nyeste stamcelleteknologi, der sikrer balle- og brystforstørrelse i verdensklasse

CeriX tilbyder nu Stemform®-teknologi til bryst- og balleforstørrende operationer. Stemform® er den nyeste teknologi på markedet indenfor fedttransplantation. Teknologien er banebrydende, da den kombinerer plastikkirurgi med stamcelleteknologi. Formålet er at opfylde kosmetiske ønsker uden brug af syntetiske materialer, men udelukkende ved brug af eget fedt, som blandes med egne fedtstamceller. Den unikke, patenterede teknik gør det muligt, med opdyrkede fedtstamceller, at sikre fedtets levedygtighed med op til 100%, så kun én behandling er nødvendig for at opnå det ønskede resultat – i modsætning til traditionelle fedttransplantationer, hvor kun en mindre del af fedtet overlever.

Teknologien er udviklet i Danmark af StemMedical® med Stig-Frederik Kølle
som founder og CEO. Stig-Frederik Kølle er også ansvarshavende plastikkirurg hos CeriX. Behandlingen tilbydes allerede nu på vores privathospital i Hellerup.

Den første operation på CeriX Privathospital

Den første operation hos CeriX Privathospital med Stemform®-teknologien blev udført som en del af optagelser til en stor live surgery case arrangeret af StemMedical®. Casen skal vises til førende kirurger under BTS-konferencen (Beauty Through Science) i Stockholm i juni. Til operationen havde StemMedical® inviteret founder af BTS, dr. Per Heden, den amerikanske plastikkirurg dr. Kao samt dr. Bo Jønsson og dr. Louise Vennegaard fra Aleris Hamlet til at foretage operationen sammen med dr. Stig-Frederik Kølle.

Patienten havde 3 uger forinden fået foretaget en mindre fedtsugning, hvor der blev høstet fedtstamceller, som derefter blev opdyrket på Stemform®-laboratoriet.

På operationsdagen fik hun lavet en brystforstørrende operation med eget fedt og opdyrkede fedtstamceller samt konturering af ansigtet.

 

Hør vores hospitalschef, Heidi Melin, sætte flere ord på her.

Hvordan adskiller Stemform® sig?

Stemform® er førende inden for dyrkning af fedtstamceller, og i modsætning til andre fedttransplantationer, der bliver tilbudt i Danmark, giver Stemform®-teknologien et permanent resultat uden fremmedlegemer som silikoneimplantater i kroppen.

Stemform® er en naturlig løsning, da operationen består af eget fedt tilsat egne opdyrkede fedtstamceller. Derudover er resultatet mere pålideligt, end traditionelle fedttransplantationer, da op mod 100% af det transplanterede fedt, der er tilsat opdyrkede fedtstamceller, overlever og derfor skal der som regel kun én fedttransplantation til for et varigt resultat. Ved traditionelle fedttransplantationer skal man regne med 2-3 operationer, for at opnå det ønskede resultat. Stamcellerne gør, at man har bedre kontrol over, hvor meget fedt der bliver tilbage.

Derudover har traditionelle fedttransplantationer også den udfordring, at det ikke kan tilbydes til patienter, som ikke har så meget fedt på kroppen, da der skal bruges store mængder fedt, netop fordi kun en mindre del af fedtet overlever. Denne udfordring kan Stemform® også være en løsning på, fordi stamcellerne sikrer, at en større mængde af fedtet overlever, så man ikke behøver at høste en lige så stor mængde fedt fra patienten.

Man udtager fedtet, isolerer fedtstamcellerne og omformerer dem over få uger, for derefter at blande det med andet fedt, der udtages fra kroppen på operationsdagen. Herefter er fedtet klar til at blive injiceret i brysterne eller ballerne.

Siger kirurg Stig-Frederik Kølle.


Andre fordele ved Stemform®-teknologien er, at du ikke får nogle synlige ar, og der er ingen risiko for kapseldannelse, da der ikke er nogle fremmedlegemer i kroppen.

 

Læs mere om brystforstørrelse med stamceller her

Læs mere om balleforstørrelse med stamceller her

 

Ansvarshavende kirurg hos CeriX Stig-Frederik Kølle