Ny CeriX klinik i Esbjerg

Året 2020 byder ikke kun på et nyt årti. For CeriX bliver 2020 et meget spændende år med åbningen af endnu en klinik, der i vanlig stil byder på behandlinger udover det sædvanlige. Klinikken bliver vores femte klinik, og som altid luksuriøs i flotte lokaler på den bedste adresse i Esbjerg: Kongensgade 84.

Høj kvalitet, professionalisme og naturlige resultater betyder alt for os i CeriX, og det er helt konkret udtrykt i en less is more-tilgang til skønhed. Det er kvaliteter og en filosofi, som ligeledes kommer til at gennemsyre CeriX Esbjerg.

Den nye klinik i hjertet af Esbjerg kommer til at skille sig ud blandt de øvrige klinikker i området. Dels ved at have et meget anderledes og mere eksklusivt udtryk, og dels ved at være den eneste klinik, der udfører de nyeste og mest innovative behandlinger indenfor hudforyngelse og laserbehandling:

“Der er ikke mange, der laver det samme som CeriX i Esbjerg. Jeg er dog helt sikker på, vi vil passe godt ind. Og der er også et rigtig fint opland omkring Esbjerg. Vi har væsentligt mere fokus på de kosmetiske behandlinger end øvrige aktører i området. Med klinikken i Esbjerg, som bliver vores femte klinik i Danmark, er vi også landets største kæde, ligesom vi også har et privathospital i Hellerup”, lyder det fra kommerciel direktør, Kjenneth Holm.

CeriX i Esbjerg

CeriX er som bekendt en kosmetisk speciallægeklinik, der, udover salg af skønhedsrelaterede produkter, tilbyder diverse former for kosmetiske behandlinger såsom botox, fedtreduktion, pigmentfjernelse, fillers, permanent hårfjerning, reduktion af ar og strækmærker, karfjernelse og meget andet.

“For ti år siden kunne man gå til kosmetolog og få en creme. Så kunne man ellers gå de næste dage og tænke over, om det mon havde hjulpet. I dag kan man meget håndgribeligt få lavet nogle virkelig flotte brush-ups”, siger Kjenneth Holm, der selv mærker, at disse former for kosmetiske behandlinger bliver mindre og mindre tabuiriseret:

“Det er også blandt grundene til, at vi har valgt så markant en placering i Esbjerg. Vi vil gerne møde folk i øjenhøjde og vise, hvem vi er. At det er det her, vi kan lave, og som vi kan gøre folk glade med”, smiler Kjenneth Holm og siger, at CeriX sidste år åbnede klinik i Aalborg, som var fuld belagt fra dag ét.

Fakta

Når CeriX åbner sin klinik i Kongensgade 84 i Esbjerg vil den være bemandet med specialuddannede sygeplejersker, behandlere og læger. Foruden behandlinger er det planen, at CeriX vil lave diverse arrangementer i klinikken. Blandt andet med flere af deres kendte CeriX ambassadører, såsom Pernille Aalund.