MAJup2STAFF860
Tilbage til oversigten

MAJ

FINANCE // BARSEL

Maj er bogholder og økonomiansvarlig i CeriX. Hun har sin daglige gang på hovedkontoret i København, hvor hun holder styr på regninger, lønninger, moms og andre administrative opgaver. Maj er uddannet kontorassistent i 2009, og har derefter arbejdet som kontorassistent i et par år, og efterfølgende som bogholder siden 2012. Hun har således 10 års erfaring indenfor sit fag.

“Jeg har arbejdet som ‘talmus’ indenfor meget forskellige brancher, bl.a. i en smedevirksomhed, i musikbranchen og senest i en IT-forretning. Men jeg er nu sikker på, at jeg er havnet i den helt rigtige branche indenfor skønhedsverdenen. Jeg har altid syntes, denne del af skønhedsverdenen er et super spændende område, og folk, der kender mig, siger også, at det er lige mig at skulle arbejde i denne branche”.

Maj ønsker at være med til at forandre den generelle holdning til, at kosmetiske skønhedsbehandlinger kun er forbeholdt kendisser, og at man ikke nødvendigvis kommer til at ligne nogle af de uheldige eksempler, man ser på tv, af at blive behandlet. Men at det også er for almindelige mennesker, som bare ønsker at blive en endnu bedre version af sig selv, uden andre nødvendigvis kan se, at de har fået noget lavet: “Så jeg er sikker på, at jeg er ansat i den helt rigtige virksomhed indenfor branchen, da man her hos CeriX går op i kvalitet, at det sagtens kan se naturligt ud og gøre, at folk synes deres indre og ydre harmonerer bedre”.

Er tilknyttet følgende klinikker:
  • #Administration