TINA HOLTEN OLSEN

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE & KLINIKCHEF

TINA HOLTEN OLSEN

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE & KLINIKCHEF

Vi er glade og stolte over at have Tina, som er klinikchef for CeriX Aalborg og Hellerup. Tina er også behandler og en del af lederteamet omkring udvikling af CeriX.

Jeg har været sygeplejerske i over 9 år, og har i alle årene beskæftiget mig med kosmetiske injektionsbehandlinger med Ikke-permanente fillers og Botox. Jeg har derudover udført behandlinger med IPL til hårfjerning og karsprængninger i ansigtet, micro-needling, peelinger samt laser til fjernelse af karsprængninger på ben. Jeg har de tidligere været hos et stort privathospital i Kbh og Ringsted, hvor jeg har varetaget kosmetiske behandlinger, supervisering/undervisning af dermatologer, plastikkirurger og sygeplejersker samt forsket i rynkereducerende behandlinger med stamceller. Jeg har læst et år til læge på Københavns universitet, men valgte sidste år at fokusere på forskning og på drømmen om at udføre kosmetiske behandlinger på et endnu højere fagligt niveau.

Min passion er ikke mindst at vise, at man kan få lavet behandlinger med et naturligt resultat og at man blot kan friske udseendet op uden at forandre ansigtstrækkene som er så unik en ting for den enkelte person!

Jeg er utrolig glad og stolt over at være er en del af det professionelle og skønne team hos CeriX. Jeg ser rigtig meget frem til at være med til at udvikle konceptet, behandlingsmulighederne og især at tage mig rigtig godt af vores klienter hos CeriX”

Er tilknyttet følgende klinikker:
  • #Hellerup
  • #Aalborg

Book mig til behandling

Bestil tid hos mig