Lisbeth Østergaard – TV Vært

“CeriX er blevet mit favorit behandlings sted primært af to grunde

1, Jeg føler mig absolut i trygge hænder når jeg møder op, uanset hvilken form for behandling jeg skal til. 2, Den brede vifte af behandlinger som de tilbyder.

Hos CeriX bliver man altid mødt med et smil og meget stor professionalisme.
Rammerne er virkelig lækre og man føler sig godt tilpas.
Jeg har blandt andet fået fjernet små karsprængninger i ansigtet og på benene (som kom i forbindelse med graviditet).
Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Ja ja det gjorde en smule naller i ansigtet, men det gik meget hurtigt over, og jeg kan KUN anbefale at få det fikset, hvis man er irriteret over kar i ansigtet. Det var nærmest det eneste jeg så, når jeg kiggede mig selv i spejlet.
Så den varmeste anbefaling herfra.”

 

 

 

Mascha Vang – Blogger & TV-Personlighed

“Jeg interesserer mig meget for skønhedsbranchen og har altid gjort det. Jeg synes det er spændende med de muligheder der er og har naturligvis kun interesse i at ældes med ynde, hvilket jeg prøver på ved at forebygge, pleje og bruge de muligheder der er – og som der hele tiden kommer nye af. Jeg prøver på at stoppe tiden bare en lille smule på bedste estetiske måde med Botox og Filler behandlinger.

Jeg er derudover ligenu i gang med permanent hårfjerning her hos CeriX, og jeg er mere end imponeret over resultatet. Jeg er selv uddannet kosmetolog for lysår tilbage og fandt både voks og permante hårfjerningsmuligheder for smertefulde til jeg benyttede mig af det, og har brugt helt alm skraber indtil for nylig. Hvor ville jeg ønske jeg havde fået denne behandling for længe siden! Allerede efter første omgang gik der lang tid før jeg så skyggen af et hår og jeg tænker nu nærmest aldrig over at skulle tænke på hårfjerning, da der jo bare ikke rigtig er noget nu, og jeg er ikke engang færdigbehandlet.

Jeg føler jeg er i rigtig gode hænder hos CeriX. Udover de behagelige omgivelser og søde personale, så er de meget professionelle, kompetente og gode til at vejlede. Grunden til jeg selv kommer her er, at mange af mine veninder anbefalede stedet og det gør jeg bestemt også selv nu.”

 

Szhirley, Sanger & Skuespiller

“Som travl forretningskvinde, veninde, hustru og mor til to, er der konstant noget som skal gøres, og det overlader ikke den samme ‘mig-tid’ til selvforkælelse og lange grooming bade som før i tiden. Så at skulle bruge tid på barbering af ben osv. hver og hver anden dag er spildtid, som sammenlagt kunne være kvalitetstid, som jeg hellere vil bruge med mine lækre unger.

Derfor er jeg gået i gang med permanent hårfjerning med laser og allerede efter første gang mærkes forskellen på hårvæksten, som mindskes og udsigten til et liv fremover, hvor barbering ikke længere skal være en del af rutinen, ser jeg meget frem til. Så kære sommer, kom bare Anton hvis du tørklæde.
Jeg valgte CeriX pga. deres lange erfaring, men til dels også pga. deres ekspertise inden for PCO-behandlinger, og dermed permanent hårfjerning. Når det er sagt ved jeg at CeriX kun anvender kvalitetsudstyr, hvilket er til min sikkerhed. Med det i baghovedet samt den altid grundige vejledning og skønne atmosfære, føler jeg mig altid godt tilpas og glad, når jeg har besøgt CeriX.

De bedste anbefalinger herfra, Szhirley”

 

Maria Lucia – Sanger & Skuespiller

“Jeg har i mange år været dybt frustreret over tiden og pengene jeg lægger på hårfjerningsmidler, barberingsudstyr og diverse voks aftaler hvor man skal vente på at hårene har fået en hvis længde, før de kan fjernes.
Det stresser mig i en travl hverdag og jeg vil som udgangspunkt bare gerne have de ikke var der!

Derfor har jeg endelig taget beslutningen om at fjerne dem permanent med laser behandlinger.
Det kan måske virke som en del penge at lægge pr. gang, men i det lange løb har det tjent sig selv hjem på et par år og er uden tvivl det hele værd, da man jo blir hår fri for evigt! Bare det er jo en gevinst i sig selv og jeg kan ikke vente med at se det endelige resultat. Bare efter et par gange har jeg nemlig kunne se tydelig forskel og det gør mig begejstret!
Jeg får fjernet hår på ben, armhuler og på overlæben. Jeg overvejer ydermere at få fjernet ved bikinilinjen og andre steder hvor der er uønsket hårvækst. men det er jo en proces og når man først er kommet i gang med det og ser de første fantastiske resultater, kan det være svært ikke at ønske sig at se resultater andre steder på kroppen også.

Jeg har valgt CeriX bla. pga. deres grundige konsultationer inden enhver behandling så jeg kan føle mig helt sikker i deres hænder og med det fremmede udstyr som bruges og som kan virke lidt overvældende første gang man er der. Man er på denne måde også sikret at de aldrig vil gå med til at give dig en behandling uden at de med deres erfaring vil kunne se, at du vil få et godt resultat. Det giver mig tryghed at vide, at sikkerheden og kvaliteten er i top og at der ikke gåes på kompromis med noget som helst”.

 

 

Sarah Louise Christiansen – Blogger

“Jeg er mor til 3 børn, og selvom at det kan sætte sine spor i udseendet at have meget om ørene, så behøver man ikke finde sig i det. Jeg holder den synlige mangel på søvn på afstand ved at komme regelmæssigt hos CeriX. Her får jeg behandlinger med et resultat, som giver mig et naturligt og mere harmonisk udtryk, som gør at jeg føler at mit ydre harmonere med den måde jeg føler indeni. Jeg er 35 år, men føler mig som en på 25 år, og bedst af alt er behandlingerne forebyggende, så ved små mængder ved jeg, at jeg ikke behøver at koncentrere mig om rynker, sur mund og træthedstræk i fremtiden. Og hvem kan ikke lide den tanke?

Jeg havde fået CeriX anbefalet af flere veninder, så der skulle jeg selvfølgelig også behandles. Søde Rie fra CeriX gav mig Botox mellem brynene, i panden, ved øjnene og til at løfte læben, Herudover lidt Restylane til markering af mine kindben. Hun er meget kompetent, og en af de mest erfarende behandler i Dk, og da vi snakker om behandlinger i ansigtet er det for mig vigtigt, at jeg kun behandles af de bedste. Derudover er CeriX en stor og fantastisk smuk klinik, hvor det er dig og dine ønsker der er i fokus, og der er altid sat god tid af, så behandlingerne ikke bliver en samlebåndsfabrik”.

Thomas Evers Poulsen – Danser

“Man skal tænke på sig selv, og ikke på hvad andre tænker om det. Mange kender det sikkert, det med at man træner og træner, men der er altid steder på kroppen hvor det ikke forsvinder. Det kan godt være jeg er glad for mine dansehåndtag, men ikke så glad. Det er altid dér, hvor jeg taber mig mindst.

Derfor valgte jeg at prøve CoolTech behandlingen hos CeriX. DeT kunne der jo ikke ske noget ved at få hjælp til at fryse dem væk med Cooltech.

Jeg blev mødt med store smil, overskud og ikke mindst et utrolig kompetent personale hos CeriX, og så er jeg utrolig glad for mit resultat, som ovenikøbet er permanent. Derudover har det også kickstartet mig endnu mere i forhold til lige at gøre lidt ekstra ved træningen og kosten. What’s not to like 🙂

Jeg ved godt, at der er mange holdninger til skønhedsbehandlinger, og at jeg skal være glad for den, jeg er. Det er jeg også, men jeg er bare blevet gladere ved at gøre det her. Og jeg vil ikke tænke så meget på, hvad andre tænker, men hvad jeg selv har lyst til”, fastslår ”Vild med dans”-stjernen.

Se Thomas’ før- og efterbilleder i artkel fra Billedbladet her

Jackie Navarro – Model og blogger

“Jeg lægger ikke skjul på, at jeg har brugt filler, for at undgå at se ældre ud. Jeg har levet i en verden hvor skønhed har spillet en stor rolle og dermed er det blevet naturligt for mig at gøre brug af den mulighed vi har i dag.
Efter 3 børn med to år og halvandet års mellemrum sætter det sine spor.

Min mission har været at forebygge de rynker som måske ville have været dybere, hvis ikke jeg var startet for en del år siden.
Alle har en holdning til rynker, dem som ikke bruger filler, de bruger rynkecreme uanset alder. Men for mig er det ikke effektivt nok. En god sammensætning vil holde dig yngre og sund at se på.
Jeg har valgt CeriX fordi de er dygtige og vi har samme holdning til et smukt naturligt ansigt. Jeg er stolt af samarbejdet og er sikker på CeriX kan hjælpe mig med at holde mig smuk og ung på en meget naturlig måde.

Rie, er en skøn og dygtig kvinde som også ejer CeriX, fik lov til at stikke i mig første gang. Jeg fik meget lidt under øjnene og lidt over overlæben. Hun er dygtig til at stikke, men hun har også ramt plet i forhold til resultatet. Ikke for meget og ikke for lidt. Men naturligt. Jeg fik foretaget en rynkebehandling for rynker under øjnene for at fjerne små bitte rynker, som jeg også synes har fjernet mine rande under øjnene. Så fik jeg lidt i overlæben for at få et mere naturligt løft. Jo ældre man bliver jo mere skrumper overlæben sig indad og man mister formen. Nu er jeg endelig tilfreds.”

 

 

Nicci Welsh, International makeup artist

“Jeg valgte CeriX, da der var en venlig, imødekommende og troværdig atmosfære. Derudover var deres filosofi omkring æstetik og naturlig skønhed, præcis det jeg ledte efter

Efter at have født to fantastiske drenge, havde jeg indstillet mig på, at stramme lavtaljede jeans, var et item der aldrig blev en del af min garderobe igen. Uanset hvor meget jeg trænede eller tabte mig, forblev fedtet omkring min mave uændret. Jeg havde hørt omkring Cool Tech og teamet bag CeriX, og efter lang betænkningstid tog jeg modet til mig, og bookede en konsultation. Min konsultation med Rie, gjorde mig tryg og jeg følte, at jeg var i de bedste hænder, idet hun meget detaljeret forklarede omkring hver enkelt behandling, de laver. CeriX teamets professionelle tilgang til deres kunder og øje for det æstetisk, gjorde mig pludselig interesseret i mere end blot at få hjulpet min ’muffin top’ væk. Efter det første møde, var der ingen tvivl om, at CeriX teamet var de eksperter, som skulle hjælpe mig tilbage i det tøj jeg længe kun har kunne drømme om at have på”.

 

 

Elisa Lykke, PR-agent og journalist

“At komme hos CeriX er mit velvære drug. Jeg bliver mødt af en personlig service, en sindssyg høj kompetance og en tryghed som for mig er en stor gave og luksus i en travl hverdag.
Hos CeriX holder jeg min hud ved lige, og nyder at det er et så professionelt sted, hvor jeg kan guides til hvad der præcist er bedst for min hud og udtryk.
Især er jeg imponeret og finder stor velvære og glæde ved CeriX vedligeholdelses behandlinger med volume, deres behandlinger mod karsprængninger og behandling af mørke trætte rander under øjnene med stor og langvarig holdbarhedseffekt.
Jeg er dybt imponeret over det høje faglige niveau, servicen fra jeg træder ind af døren til jeg går igen, lokaler og guidance. Mit favoritsted.”

Ditte Ylva Olsen – Skuespiller

“CeriX er for mig det helt rigtige behandlingssted. Udover en varm og behagelig atmosfære og det bedste udstyr, føler jeg mig altid i trygge hænder. Der er altid sat god tid af til behandlingen, og Rie sætter sig altid i mine spørgsmål og lytter. Dumme spørgsmål findes ikke.

Jeg opstartede mit behandlingsforløb hos CeriX, da jeg havde bestemt, jeg vil minimere al kemi i min hverdag. Et sted jeg har haft svært ved at slippe for det, er i forbindelse med uønsket hårvækst. Jeg har brugt hårfjerningscreme, da jeg ikke kunne tåle at barbere mig, særligt i bikinilinien.

Jeg ville ønske jeg havde tænkt på muligheden for permanent hårfjerning før, og glædes allerede efter 2 behandlinger over, at jeg både kan slippe for at bruge tid på at fjerne hår, der alligevel vokser frem med det samme samt usund kemi”

 

 

Benedikte Utzon – Designer

“Blev CeriX og smukke Rie min redning for uønsket hårvækst i ansigtet?
Jaaaaa
Egentligt startede det lidt med at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af mænd taler ofte højlydt om at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter de er fyldt 35. De syntes på en eller anden måde at det også er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet der pibler frem, det syntes vi altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre at Cerix bare var de bedste på området.
Som ekstra bonus kan jeg sige at din hud samtidig bliver meget glattere og yngre at se på efterfølgende.
Det er ikke en behagelig oplevelse men det tager nærmest ingen tid.
Så girls se og få gjort noget ved det og læg den pincet.
Du vil aldrig fortryde det, kun at du ikke gjorde det noget før”

 

 

Pia Allerslev

“Jeg springer normalt ikke over, hvor gærdet er lavest, men da jeg hørte om “delle-fryseren” tænkte jeg, at det måtte afprøves. Det tiltalte mig, at det var nemt, hurtigt, ikke var en operation, og at der stadig var garanti for gode resultater.

..og jeg blev ikke skuffet. Virkelig god og tillidsvækkende introduktion og forklaring på behandlingen, rare omgivelser – og hurtigt ud igen. Allerede efter 6-7 uger begyndte resultaterne at vise sig tydeligt, og i dag er der mange stramme nederdele og bukser jeg med stor fornøjelse hopper i, samtidig med, at mine lår ser meget pænere ud end tidligere.

Vil klart anbefale denne behandling, og kunne sagtens overveje at få behandling på nedre dele af kroppen i fremtiden. “.

 

 

 

Mads Vad – Danser

“Min hverdag kræver at jeg leverer mit bedste hver gang, hvad end om det er i Vild med Dans, når jeg holder foredrag eller når jeg underviser på danseskolen. Derfor var det et let valg for mig at vælge CeriX. Jeg vidste at det kompetente personale ville vejlede mig godt og jeg ville være i trygge hænder, både når det kommer til behandlinger og produkter.

Jeg slapper af når jeg kommer ind i CeriX’s lækre lokaler, hvor jeg altid bliver mødt af smil og overskud. Jeg kan klart anbefale CeriX.”

 

 

 

 

Ann Lind Andersen – Redaktør Go´aften Danmark TV2

“Mange kender det sikkert. Det med at have en klump af fedt et eller andet sted på kroppen, der bare ikke vil forsvinde helt, uanset hvad man spiser eller træner. Sådan en havde jeg. En fin, men genstridig lille topmave. Og derfor tænkte jeg, at det ikke kunne skade at prøve at fryse den væk med Cooltech. Metoden har givet et rigtigt pænt resultat, som jeg er glad for”.

 

 

 

Karen Simonsen – Designer

“Af og til byder hverdagen på ekstreme udfordringer. Og i min verden ret ofte. Det betyder at jeg engang i mellem ikke har tid til at pleje mig selv som jeg egentlig burde.
F.eks. ansigtsbehandlinger, shell-negle, fodbehandling, bodysds, yoga, meditation, fitnes med personlig træner inkl., kostplanlægning, osv. – hold nu op! Jeg er allerede totalt udmattet, men alt dette, hvis man skal opnå status look som Courtney Cox eller Jessica Alba.
For en del år siden mødte jeg Rie fra CeriX, hvor jeg pludselig blev bekendt med helt nye interessante behandlinger. Mit første spørgsmål var selvfølgelig: Hvordan kan jeg undgå at se træt ud? Min hud er super tør og jeg kæmper livets linier … help : )
På forholdsvis kort tid åbnede der sig en helt ny verden af muligheder, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Jeg er nu blevet behandlet mange gange hos CeriX. Og det virker – sikke en forskel jeg kan se. Og det er på den naturlige måde, trætheden er forsvundet og min glød er kommet tilbage.

3 ting der er vigtige for mig: Jeg kan stole på CeriX, jeg er i den grad tryg ved deres rådgivning og jeg ved at CeriX værdsætter naturlig skønhed og krænker IKKE min medfødte genetik.
De er altid opdateret på nye behandlinger og søger uddannelse og updates internationalt. Der er kun een ting at sige: Rie blev mit “syvende vidunder “.
Brug de naturlige hjælpemidler, og vid du gør det for dig selv!”.

 

 

Kenneth Adelhardt – International stylist og makeup artist

“I mit arbejde er det vigtigt, at holde sig godt, men samtidig er jeg bange for at komme til at se “kunstig” ud. Den frygt tror jeg mange har, da vi jo desværre ser en del skræk eksempler i medierne. For mig handler det om, at være den bedste og smukkeste udgave af mig selv, men altid med fokus på, at behandlingerne skal se naturlige ud.

Derfor er det for mig, utroligt vigtigt, at gå til en behandler, der ved hvad de har med at gøre, og har den rette ekspertise og erfaring. Den tryghed og professionalisme har jeg fundet ved CeriX, som altid arbejder ud fra tankegangen om “Less is more”. Ofte er det så lidt der skal til, men hvor det alligevel gør en kæmpe forskel, uanset om det er laserbehandling af forstørret porer, en rynkebehandling for de “vrede og sure” rynker eller lidt volumebehandling for at se mere frisk ud, og bibeholde sin naturlige glød og vitalitet.

Jeg kan derfor til fulde anbefale CeriX”.