HOLLYWOOD I HELLERUP
🌟💉🥂💉🌟
ENDELIG kan vi afsløre, at CeriX Flagship Clinic åbner ‪16 maj‬ 2019 i Hellerup, hvor vi kan tilbyde revolutionerende plastikkirurgi på en af Strandvejens allerbedste adresser 🌟💉🥂💉🌟

Som noget helt nyt i Danmark kan vi tilbyde behandlinger, der endnu kun er kendt fra Hollywood, i Danmarks største og mest eksklusive klinik på 450 kvm.
Udover det højeste professionelle niveau kan vi i Hellerup klinikken tilbyde kirurgi med den nyeste viden og revolutionerende teknologi. Men selvfølgelig også de behandlinger, som vi allerede er Danmarks-kendt for i forvejen.

Book din konsultation allerede nu, og få 25 % på din første behandling. Se video fra klinikken ved at trykke på billedet.

 Åbningskampagnen er gældende på vores ikke-kirurgiske behandlinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder frem til 30/6.

NU FÅR DU 25% PÅ BEHANDLINGEN DER GØR DET AF MED DOBBELTHAGEN

PERMANENT FEDTREDUKTION MED BELKYRA INJEKTION

Er du træt af den irriterende dobbelthage, som viser sig hvis du slapper lidt af eller får taget et billede nedefra?

Er du træt af den irriterende dobbelthage, som viser sig hvis du slapper lidt af eller får taget et billede nedefra? Uønsket fedt under hagen kan være et resultat af genetik, alder eller overvægt. Belkyra er et nyt og revolutionerende produkt, til fjernelse af uønsket fedtvæv under hagen og den eneste, ikke-kirurgiske injicerbare behandling, der er FDA godkendt til behandling af dobbelthage. Kan du genkende denne udfordring, så kan behandling af dobbelthagen være en løsning for dig.

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.