Spar 20 % på alle Botox og Restylane behandlinger hos vores nye sygeplejersker

Vores dygtige lasersygeplejersker Tine, Mille og Rikke er blevet oplært og registreret ved Styrelsen for patientsikkerhed til at måtte udføre Botox og Restylane behandlinger 💉

Vi tilbyder derfor 20 % på din første behandling hos en af disse tre skønne behandlere, så de kan opbygge deres erfaring.

Du kan vælge mellem følgende områder:
Botox:
Rynker mellem brynene
Panderynker
Kragetæer
“Rygerynker”
Gummysmile
Nedadvendte mundvige
Forstørret tyggemuskel

Restylane:
Læbeforstørrelse
Kindben
Hagekorrektion
Furer fra næse til mund
Nedadvente mundvige

Nye kunder skal konsulteres og have betænkningstid på min 48 timer, før vi kan foretage behandlingen. Tilbuddet er gældende til og med 31. august og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

NY CERIX KLINIK I AALBORG

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for, at CeriX åbner i Aalborg 🌟

1. oktober åbner vi ny klinik på gågaden i Aalborg, nærmere bestemt på Bispensgade 30 🙌🏼 Det er allerede nu muligt at booke tid til en gratis og uforpligtende konsultation, og dermed opnå 25 % på din første behandling i oktober og november 👩🏼‍⚕️

Vi glæder os, og vender tilbage med flere spændende nyheder inden vores åbning, så husk at følge med 

Blandt landets førende: Kendis-klinik åbner midt i Aalborg

 

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

20% på karfjernelse

20 % på din første behandling af vores dygtige og erfarne sygeplejersker Diana og Anne-Mette.

Tilbuddet gælder på behandlinger indtil den 1. august 2018!

Det med småt….

Tilbuddet gælder for det antal sprøjter, der kan nåes på 30 min. og maks 3 sprøjter.