CeriX Signature Heartlips – Kun 2.500 kr. Spar 500 kr.

Med afsæt i mantraet ’less is more’ er det vores mission at skabe et smukt og naturligt resultat. Spar 500 kr. og få CeriX Signature Heartlips for kun 2.500 kr.

 • Smukke og naturlige resultater
 • Mere end 10 års erfaring
 • Læbeforstørrelse med Restylane og Juvéderm

Læs mere her

Du får altid gratis og uforpligtende konsultation.

Tilbuddet gælder frem til d. 15/11. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter. Behandlingen skal finde sted inden d. 30/11 2020.

Få 3 sprøjter, betal kun for 2 (spar 500 kr.)

Sklerosering er den mest effektive behandling til fjernelse af kar på ben. Efter blot én behandling med Sklerosering, er det muligt at opnå en permanent reduktion på 50-70% af uønskede kar på benene!

Læs mere her

Frem til d. 15/11 betaler du kun for 2 ved køb af 3 sprøjter. Ved en behandling benyttes typisk 3 sprøjter.

De 3 sprøjter skal bruges i samme behandlings-seance. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter. Behandlingen skal finde sted inden d. 30/11 2020

Øvre øjenlåg: Spar 1.200 kr.

Tunge og hængende øjenlåg? Få fjernet overskydende hud med en øjenlågsoperation. Det er et effektivt og populært indgreb, som giver dig et friskere udseende.

 • Simpelt og sikkert indgreb
 • Lav ‘nedetid’ og stor effekt
 • Udføres af førende kirurger

Læs mere her

Book din operation inden d. 15/12 og spar 1.200 kr. Vi giver dig nemlig gratis patientforsikring (lovpligtig) med i købet.  Kampagnen gælder forundersøgelse og øvre øjenlågskirurgi fra d. 15/10-15/12 2020. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter.

Book tid hos Channe og få 20% på din første behandling

Lige nu tilbyder vi 20% på alle kosmetiske behandlinger, som vores nye, dygtige kosmetiske sygeplejerske Channe Berthelsen udfører.

Channe har sin daglige gang i CeriX København, hvor hun udfører alle injektionsbehandlinger med Botox og fillers, ligesom hun laver laserbehandlinger og fedtfrysning med CoolTech.

Book gratis konsultation

Tilbuddet kan benyttes ved konsultation og behandling t.o.m. d. 31/10 2020. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter. Tilbuddet kan benyttes som ny kunde hos CeriX og på én behandling.

Brystforstørrelse for 28.900 kr.* Spar 4.600 kr.

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

 • Runde implantater (maks. 500 ml.)
 • 1 års CeriX patientgaranti (inkl. kapselforsikring)
 • Fuld narkose samt kontroller

Book forundersøgelse

*Tilvalg:

 •  Implantater over 500 ml.: +5.000 kr.
 •  Anatomiske Mentor el. Motiva implantat: +5.000 kr.
 •  5-årig patientgaranti (inkl. kapselforsikring): +4.000 kr.

SUNEKOS – Spar 1.500 kr. ved køb af 3 behandlinger

Sunekos er en ny kosmetisk injektionsbehandling til dig, der er ked af mørke rande eller rynker og fine linjer, f.eks. i ansigtet og på brystet. Dig, der prøvet alverdens cremer og behandlinger uden resultat. Køb 3 behandlinger til 7.500 kr. og spar 1.500 kr.

  • Potent formel af aminosyrer og hyaluronsyre
  • Fugter og regenerer huden indefra
  • Reducerer mørke rande under øjnene samt løs hud

Læs mere

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter. Gælder følgende CeriX klinikker: København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Aalborg og Esbjerg.

CeriX Profile Beautification

Mange ønsker et hjerte- eller V-formet look med en markeret kæbelinje og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V og giver dit ansigt et smallere og mere feminint look.

V-formen opnås ved hjælp af Restylane, som definerer dine kindben og markerer dit kæbe- samt hageparti. Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når kæben er markeret, og kinderne er lavet mere runde, er det en god idé at give læberne mere fylde, så det hele passer sammen.

Lige nu sparer du 7.100 kr. på CeriX Profile Beautification behandling med Restylane i kæbe, kindben, læber, hage og næse. Normalpris 24.000 kr. Kampagnepris 16.900 kr.

Book forundersøgelse

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGSBEHANDLINGER

Med klippekortsbetaling på permanent hårfjerning med laser (IPL) får du 2 gratis behandlinger. Dvs. når du køber et klippekort på 8 behandlinger, betaler du kun for 6.

Du betaler kun fuld pris for det dyreste område. Herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Book forundersøgelse

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Køb 3 behandlinger og få 50% på tredje behandling

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Book forundersøgelse

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.