💋 Få smukke kysseklare Valentins læber 💋

Vi hylder kærligheden, og til det vil vi gerne have smukke kysseklare læber. Vi er som en af de eneste klinikker i Dk certificeret til at måtte lave “Heartlips”, som er en speciel teknik, hvor læberne behandles med udgangspunkt i det hjerteformede look. Og hvad er mere oplagt til Valentinsdag  Booker du din behandling inden valentins dag d. 14. februar, får du en gratis Restylane Lipgloss med til en værdi af 250 kr.

Før behandlingen
Efter behandlingen

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet kan ikke betales med rabat gavekort købt i forbindelse med julegavesalg.