SPAR LIGE NU 50 % PÅ DIN COOLTECH BEHANDLING 

Slip af med de genstridige fedtdepoter, og så endda med et permanent resultat.
Som Danmarks mest erfarende indenfor CoolTech behandlinger, bliver vi tit spurgt om vi ikke kommer til at køre kampagne, og NU gør vi, hvor du kan spare 50 % på alle områder udover det dyreste, så længe du er konsulteret i november, og behandlingen er udført inden udgangen af 2018.

Og hvorfor er fedtfrysning så egentlig blevet så populært?
Det er det netop fordi vi helt lokalt kan gå ind på de såkaldte områder, som kan være svære at slanke selv, for på den måde at gøre det mindre, men også her kan det være muligt at skulpturere kroppen, fx for at give mere talje. Og modsat den klassiske slankekur, får du her et permanent resultat. Det lyder måske for godt til at være sandt. Men faktum er at vi er født med et antal af fedtceller, og det vil sige at hvis vi fjerner nogen af dem, så kommer de heldigvis aldrig igen. Hvorimod hvis vi er på slankekur og taber os her og nu, så er antallet af vores fedtceller fuldstændig det samme, de er bare blevet mindre, hvilket også er derfor at vi kan tage det hele på igen.

Hvad kan du forvente?
Ved en fedtfrysnings-behandling med Cooltech kan du opnå en permanent reduktion på 20-25 % af dine fedtceller. Der er ingen downtime, og du kan derfor gå direkte fra behandlingsstolen ned og træne  🙌🏼

se flere før- og efter billeder her

Læs mere om behandlingen her

Læs mere om priser her

Før behandlingen
Efter behandlingen

NY CERIX KLINIK I AALBORG

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for, at CeriX åbner i Aalborg 🌟

1. oktober åbner vi ny klinik på gågaden i Aalborg, nærmere bestemt på Bispensgade 30 🙌🏼 Det er allerede nu muligt at booke tid til en gratis og uforpligtende konsultation, og dermed opnå 25 % på din første behandling i oktober og november 👩🏼‍⚕️

Vi glæder os, og vender tilbage med flere spændende nyheder inden vores åbning, så husk at følge med 

Blandt landets førende: Kendis-klinik åbner midt i Aalborg

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.