Åbningstilbud hos CeriX Frederiksberg og CeriX Vedbæk – få 25% på første behandling

Vi tilbyder gratis konsultation og 25% på første behandling i klinikken på Frederiksberg og i Vedbæk!

Tilbuddet gælder for nye kunder hos CeriX frem til d. 30/6 2020.

Nye bryster for kun 899,- per måned (Rente- og gebyrfrit lån)

En brystforstørrelse kan være en stor udgift her-og-nu. Vi tilbyder derfor rente- og gebyrfrit lån til din brystforstørrelse. Der er ingen skjulte omkostninger ved lånet! Vælger du denne mulighed, afdrager du med en fast månedlig ydelse på kun 899 kr. i 44 mdr.

Kampagnen gælder følgende:

  • Brystforstørrelse med anatomiske eller Motiva-implantater
  • 5-årig CeriX patientgaranti (inkl. Kapselforsikring)
  • Lovpligtig patientforsikring
  • BH

Læs mere

* Ønskes implantater over 500 ml. er der tillæg på 5.000 kr.

OBS: Kampagnen gælder i perioden d. 1/5 t.o.m. d. 1/7 2020. Dvs. book tid til forundersøgelse inden d. 1/7 2020.


NYE BRYSTER FOR 28.900 kr.

Spar 4.600 kr.

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

KAMPAGNEN DÆKKER:

  • Runde implantater (maks. 500 ml.)
  • 1 års CeriX patientgaranti (inkl. kapselforsikring)
  • Fuld Narkose

Hos CeriX tager vi udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere på telefon 61 61 61 17.

Book forundersøgelse

* Tilvalg:
– Ønskes implantater over 500 ml. er der tillæg på 5.000 kr.
– Anatomiske Mentor eller Motiva implantat tillæg på 5.000 kr.
– 5-årig CeriX patientgaranti (inkl. Kapselforsikring) 4.000 kr.

CeriX Profile Beautification

Mange ønsker et hjerte- eller V-formet look med en markeret kæbelinje og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V og giver dit ansigt et smallere og mere feminint look.

V-formen opnås ved hjælp af Restylane, som definerer dine kindben og markerer dit kæbe- samt hageparti. Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når kæben er markeret, og kinderne er lavet mere runde, er det en god idé at give læberne mere fylde, så det hele passer sammen.

Lige nu sparer du 7.100 kr. på CeriX Profile Beautification behandling med Restylane i kæbe, kindben, læber, hage og næse. Normalpris 24.000 kr. Kampagnepris 16.900 kr.

Book forundersøgelse

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Book forundersøgelse

Køb 3 pigmentfjernelses-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse