SUNEKOS – Spar 1.500 kr. ved køb af 3 behandlinger

Sunekos er en ny kosmetisk injektionsbehandling til dig, der er ked af mørke rande eller rynker og fine linjer, f.eks. i ansigtet og på brystet. Dig, der prøvet alverdens cremer og behandlinger uden resultat. Køb 3 behandlinger til 7.500 kr. og spar 1.500 kr.

  • Potent formel af aminosyrer og hyaluronsyre
  • Fugter og regenerer huden indefra
  • Reducerer mørke rande under øjnene samt løs hud

Læs mere

  • Der er begrænset med tider i kampagneperioden
  • Tilbuddet kan benyttes frem til d. 30/9 2020
  • Behandling skal finde sted inden d.30/9 2020
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, kampagner og rabatter
  • Gælder følgende CeriX klinikker: København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Aalborg og Esbjerg

Brystforstørrelse for 28.900 kr.* Spar 4.600 kr.

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

 • Runde implantater (maks. 500 ml.)
 • 1 års CeriX patientgaranti (inkl. kapselforsikring)
 • Fuld narkose samt kontroller

Book forundersøgelse

*Tilvalg:

 •  Implantater over 500 ml.: +5.000 kr.
 •  Anatomiske Mentor el. Motiva implantat: +5.000 kr.
 •  5-årig patientgaranti (inkl. kapselforsikring): +4.000 kr.

CeriX Profile Beautification

Mange ønsker et hjerte- eller V-formet look med en markeret kæbelinje og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V og giver dit ansigt et smallere og mere feminint look.

V-formen opnås ved hjælp af Restylane, som definerer dine kindben og markerer dit kæbe- samt hageparti. Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når kæben er markeret, og kinderne er lavet mere runde, er det en god idé at give læberne mere fylde, så det hele passer sammen.

Lige nu sparer du 7.100 kr. på CeriX Profile Beautification behandling med Restylane i kæbe, kindben, læber, hage og næse. Normalpris 24.000 kr. Kampagnepris 16.900 kr.

Book forundersøgelse

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Book forundersøgelse

Køb 3 pigmentfjernelses-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse