Åbningstilbud hos CeriX Esbjerg – Få 25% på første behandling

Danmarks mest eksklusive kosmetiske klinik er nu kommet til Esbjerg og vi har hermed åbningstilbud hos CeriX Esbjerg.

Få 25% på din første behandling

*Gælder frem til d. 1/4  2020.

Book forundersøgelse

Køb 3 sprøjter. Betal kun for 2. Spar 500 kr.

Sklerosering er behandlingen for dig, der døjer med karsprængninger på benene. Med Sklerosering opnår du en permanent reduktion af de generende kar. Der ses en reduktion på 50-70% pr. behandling af de behandlede kar. Når karrene fjernes helt, er de væk for altid.

Køb 3 sprøjter. Betal kun for 2 (Gælder fra d. 27/12 2019 til d. 29/2 2020)*

*De 3 sprøjter skal bruges samlet. Kampagnen gælder, hvis behandlingen er udført inden udgangen af februar 2020.

Læs mere om behandlingen her: https://cerix.dk/behandlinger/karfjernelse/karspraengninger-paa-benene/

Book forundersøgelse

50% på CoolTech behandling af alle områder. Spar op til 4.000 kr. pr. område

Du er slank, spiser sundt og træner regelmæssigt… men fedtet på siderne vil bare IKKE give slip. Lyder det bekendt? Når vi træner, taber vi os typisk en lille smule over det hele. Fedtcellerne bliver mindre, men det er ikke altid nok. Fedtfrysning behandler lokalt lige præcis de steder, som generer, f.eks. mavedellen, mormorarmene, dobbelthagen eller inderlårene. Et kontrolleret kuldesystem fryser fedtcellerne ned, hvorved 20-25% går til grunde og forsvinder permanent.

Gælder fra d. 27/12 t.o.m. d. 29/2.

Kampagnen gælder, hvis behandlingen er udført inden udgangen af februar 2020.

Læs mere om behandlingen her: https://cerix.dk/behandlinger/permanet-fedtreduktion-uden-kirurgi/generelt-om-cooltech/

Book forundersøgelse

FÅ LAVET NYE BRYSTER FOR KUN 28.900,-

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

PRISEN DÆKKER:

     • Forundersøgelse
     • Mentor kvalitetsimplantater (maks. 500 ml.)
     • 1 års CeriX patientgaranti
     • Fuld narkose og 2 kontroller

Hos CeriX tager vi udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere på telefon 61 61 61 17.

Book forundersøgelse

CeriX Profile Beautification

Mange ønsker et hjerte- eller V-formet look med en markeret kæbelinje og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V og giver dit ansigt et smallere og mere feminint look.

V-formen opnås ved hjælp af Restylane, som definerer dine kindben og markerer dit kæbe- samt hageparti. Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når kæben er markeret, og kinderne er lavet mere runde, er det en god idé at give læberne mere fylde, så det hele passer sammen.

Lige nu sparer du 7.100 kr. på CeriX Profile Beautification behandling med Restylane i kæbe, kindben, læber, hage og næse. Normalpris 24.000 kr. Kampagnepris 16.900 kr.

Book forundersøgelse

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Book forundersøgelse

Køb 3 karfjernelse-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Synlige kar i ansigt, på brystet eller benene forekommer hos mange. Karsprængninger er som oftest fremprovokeret af faktorer som genetik, alder eller overdreven soldyrkning. Hos CeriX har vi stor erfaring med behandling af karsprængninger ved brug af IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys. Det er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til f.eks. at behandle hæmoglobin i forbindelse med karsprængninger.

Når du køber behandling til karsprængning og -fjernelse, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse

Køb 3 pigmentfjernelses-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse