FÅ LAVET NYE BRYSTER FOR KUN 28.900,-

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

PRISEN DÆKKER:

     • Forundersøgelse
     • Mentor kvalitetsimplantater (maks. 500 ml.)
     • 1 års CeriX patientgaranti
     • Fuld narkose og 2 kontroller

Hos CeriX tager vi udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere på telefon 61 61 61 17.

Book forundersøgelse

Ultherapy®

Få strammere hud med ultralyd uden brug af nåle og kniv! Hos CeriX kan du frem til og med d. 31/10 spare 20% på behandlingen. Ultherapy® er en behandling, som gør det muligt at skabe et 100% naturligt hudløft uden brug af kirurgi.

Ultherapy® er velegnet til:

 • Løft og markering af kæbelinje og underansigtet
 • Løft af bryn og øjenlåg
 • Opstramning af halsen
 • Forbedring af fine linjer og hudkvalitet i ansigtet og på hals og bryst

Book forundersøgelse

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Book forundersøgelse

Køb 3 karfjernelse-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Synlige kar i ansigt, på brystet eller benene forekommer hos mange. Karsprængninger er som oftest fremprovokeret af faktorer som genetik, alder eller overdreven soldyrkning. Hos CeriX har vi stor erfaring med behandling af karsprængninger ved brug af IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys. Det er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til f.eks. at behandle hæmoglobin i forbindelse med karsprængninger.

Når du køber behandling til karsprængning og -fjernelse, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse

Køb 3 pigmentfjernelses-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse