Giv en du holder af et gavekort til CeriX.

Mange af os er dog udfordret af manglende fantasi, når det kommer til at finde på den helt perfekte gave. Ved du heller ikke, hvad du skal give i gave, så er et gavekort til CeriX den perfekte idé. Alle kan bruge et gavekort til CeriX; hende, ham, mor, far, ja selv din bedstemor kan få stor glæde af et gavekort. Vi pakker selvfølgelig smukt ind.

Gavekortet kan købes på vores klinikker. Gavekortet kan benyttes fra d. 1/1 2020 og bruges til alle behandlinger, og kan ikke ombyttes til kontanter, kombineres med andre tilbud eller rabatter samt loyalitetspoint. Gavekortet er gældende i 3 år.

Gavekortpris fra 200 kr.

JULEGAVEKORT*
Spar helt op til 30% på julegavekort fra CeriX, som frit kan bruges på alle vores behandlinger.
Gavekort på 45.000 kr. JULEPRIS 31.500 kr. Spar 30%
Gavekort på 30.000 kr. JULEPRIS 22.500 kr. Spar 25%
Gavekort på 20.000 kr. JULEPRIS 15.600 kr. Spar 22%
Gavekort på 15.000 kr. JULEPRIS 12.300 kr. Spar 18%
Gavekort på 10.000 kr. JULEPRIS 8.500 kr. Spar 15%
Gavekort på 5.000 kr. JULEPRIS 4.500 kr. Spar 10%

*Julegavekort kan købes frem til d. 23/12 2019.
*Julegavekort kan bruges til kosmetiske behandlinger. Gælder ikke kirurgi.

BOTOX

Julefrokost og nytårsfest venter lige rundt om hjørnet. Vi forkæler dig med ekstraordinært tilbud på Botox: Køb 3 områder og betal kun for 2. Book din tid NU, hvis du skal nå at være klar!

• Effekt efter 2-3 uger
• Holdbarhed i 3-6 måneder
• Glattere, sundere og friskere look

Læs mere om behandlingen her (https://cerix.dk/behandlinger/rynker-behandlinger/botox/)

Book forundersøgelse

CeriX Profile Beautification

Mange ønsker et hjerte- eller V-formet look med en markeret kæbelinje og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V og giver dit ansigt et smallere og mere feminint look.

V-formen opnås ved hjælp af Restylane, som definerer dine kindben og markerer dit kæbe- samt hageparti. Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når kæben er markeret, og kinderne er lavet mere runde, er det en god idé at give læberne mere fylde, så det hele passer sammen.

Lige nu sparer du 7.100 kr. på CeriX Profile Beautification behandling med Restylane i kæbe, kindben, læber, hage og næse. Normalpris 24.000 kr. Kampagnepris 16.900 kr.

Book forundersøgelse

CeriX Signature Heartlips

Gå jul og nytår i møde med kysseklare læber. Frem til og med d. 31. december sparer du 500 kr., når du får en Restylane behandling af dine læber hos CeriX. Med afsæt i mantraet less is more er det vores mission at give dig et smukt og naturligt resultat, uden at du ser behandlet ud.

Få lavet dine læber for kun 2.500 kr. Normalprisen for CeriX Signature Heartlips er 3.000 kr.

• Naturlig og æstetisk læbeforstørrelse
• Mere end 10 års erfaring
• Vi anvender kun Restylane og Juvéderm
• Ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron

Læs mere om behandlingen her (https://cerix.dk/behandlinger/rynker-volumebehandlinger-2/laebeforstoerrelse-og-heartlips/)

Book forundersøgelse

FÅ LAVET NYE BRYSTER FOR KUN 28.900,-

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer (BFO). Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.

PRISEN DÆKKER:

     • Forundersøgelse
     • Mentor kvalitetsimplantater (maks. 500 ml.)
     • 1 års CeriX patientgaranti
     • Fuld narkose og 2 kontroller

Hos CeriX tager vi udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere på telefon 61 61 61 17.

Book forundersøgelse

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Book forundersøgelse

Profhilo

Giv din hud et boost med Profhilo

Frem til d. 15/12 får du 2 Profhilo behandlinger for kun 5.000 kr. Normalprisen for 1 behandling er 4.500 kr. Profhilo er en behandling, som effektivt opstrammer huden, minimerer linjer og øger elasticiteten.

Produktet anses for at være en ‘bio-stimulator’, idet hudens hyaluronsyredepoter genopfyldes, og huden stimuleres til at producere store mængder af kollagen og elastin, som opstrammer og udjævner områder med kreppet og løs hud.

 • Hudens fugtniveau øges
 • Hudens egne fedt- og bindevævsceller stimuleres
 • 2 behandlinger med 4 ugers interval

Læs mere om behandlingen her (https://cerix.dk/behandlinger/opstramning-og-skulpturering/profhilo/).

Book forundersøgelse

Køb 3 karfjernelse-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Synlige kar i ansigt, på brystet eller benene forekommer hos mange. Karsprængninger er som oftest fremprovokeret af faktorer som genetik, alder eller overdreven soldyrkning. Hos CeriX har vi stor erfaring med behandling af karsprængninger ved brug af IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys. Det er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til f.eks. at behandle hæmoglobin i forbindelse med karsprængninger.

Når du køber behandling til karsprængning og -fjernelse, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse

Køb 3 pigmentfjernelses-behandlinger og få 50% på tredje behandling.

Mørke plamager og pletter. Vi kender dem alle sammen. Pigmentforandringer i huden kan, hvis der er tale om solskader og ”gammelmandspletter” let reduceres eller fjernes med IPL. Lyskilderne fra IPL’en vil opfanges af melaninen i huden. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder, at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af. For at komme plettere helt til livs, skal du typisk forvente 2-4 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling.

Når du køber behandling af pigmentpletter og solskader, sparer du 50% på den tredje behandling, hvis du køber 3 behandlinger.

Book forundersøgelse