De fleste husker det første kys, bedre end første gang de havde sex… Derfor sætter CeriX fokus på læberne i februar.

Alt kan mærkes i et kys.
Kærlighed, forelskelse, venskab og ømhed. Kysset er det mest intime mellem to mennesker og fortæller dig alt om relationen mellem jer.

I anledningen af Valentines og i en hyldest til kysset og kærligheden sætter vi i februar derfor fokus på gode kysse-læber.

Det gør vi ved at tilbyde vores kunder ”CeriX Signature heartlips” for 3000 kr. i en pakke med et gavebevis på 500 kr. til din næste behandling samt en Restylane Lipgloss til en værdi af 250 kr.

Vidste du at “Et kys om dagen forlænger dit liv med 5 år..
Og i øvrigt skulle et kys øge sandsynligheden for at din løn er højere end gennemnittet”.

Den obligatoriske slankekur i januar eller det her?

❄ SPAR LIGE NU 50 % PÅ DIN COOLTECH BEHANDLING 

Okay, drømmer vi om samlet at tabe et par kilo eller 5, er det måske muligt, hvis vi lige tager os sammen. Men… Den svære (for de fleste umulige) opgave er, at komme af med fedtet på de steder, der irriterer os aller mest. Vi kan nemlig ikke punkt-tabe os, så taber du dig 5 kilo, er det med garanti ikke lige der du ønsker, og så bliver du måske endda for tynd nogle steder på kroppen eller tingene kommer til at “hænge”.

Nu kan du slippe af med de genstridige fedtdepoter, og så endda med et permanent resultat på 20-25 %.
Og hvorfor er fedtfrysning så egentlig blevet så populært?
Det er det netop fordi vi helt lokalt kan gå ind på de såkaldte områder, som kan være svære at slanke selv, for på den måde at gøre det mindre, men også her kan det være muligt at skulpturere kroppen, fx for at give mere talje. Og modsat den klassiske slankekur, får du her et permanent resultat. Det lyder måske for godt til at være sandt. Men faktum er at vi er født med et antal af fedtceller, og det vil sige at hvis vi fjerner nogen af dem, så kommer de heldigvis aldrig igen. Hvorimod hvis vi er på slankekur og taber os her og nu, så er antallet af vores fedtceller fuldstændig det samme, de er bare blevet mindre, hvilket også er derfor at vi kan tage det hele på igen.

Hvis DU også har lidt frustrerende fedtdepoter på kroppen, som du gerne vil af med…
(og ikke magter endnu et nederlag ved den igangværende  januar-slankekur) Så skal du tage et kig på vores populære kampagne (som sidste år var udsolgt på KUN 7 dage) og et par vilde før- og efterbilleder. Betal nu fuld pris for det første område, og få derefter 50 % på alle øvrige områder. Tilbuddet gælder hvis du er konsulteret i januar og behandlet inden udgangen af februar 2019.

Se flere før- og efter billeder her

Læs mere om behandlingen her

Læs mere om priser her

Før behandlingen
Efter behandlingen

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.