❤️ HJERTET PÅ RETTE STED ❤️

CERIX OG COPENHAGEN CHARITY WEEK

Hos CeriX føler vi, det er vigtigt at tage et socialt ansvar.

Skønhedsindustrien er i vækst og sideløbende stiger antallet af unge med selvværdsproblemer og det er skræmmende.

Det er ikke nogen skam at være forfængelig. De fleste ønsker at tage sig bedst muligt ud og gør derfor noget ved deres udseende.

Men som en stærk aktør i skønhedsbranchen mener vi, at det er vigtigt, at vi har en holdning, til det vi gør og tager afstand fra, når forfængelighed bliver en besættelse eller en sygdom.

Her kan du høre ejer Rie Jensen fortælle om CeriX værdier.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ejer af CeriX Rie Jensen fortæller om CeriX værdier og om at være forfængelig på den gode måde.

Køb denne selvværdspakke som er den bedste medicinske behandling mod acne
Pakken indeholder:
3 x Acnelan peelinger
1 x Purifying Mousse fra Mesoestetic
1 x Acneone fra Mesoestetic
1 x Imperfection kontrol
Køb hele pakken og spar 861 kr.

April kampagnepris: 2499,-

Før behandlingen
Efter behandlingen

💕HOS CERIX ELSKER VI KVINDER💕

 I fredags var det kvindernes internationale kampdag. Men vil gerne starte ugen med at fortsætte med at sætte fokus på kvinderne med en særlig MOMMY-MAKEOVER-pakke som er en kærlighedserklæring til mødre 
Det er et mirakel at få børn. Til gengæld er der mange kvinder, der ikke føler sig så mirakuløse efter en fødsel. De første år med meget lidt søvn💤 og ingen tid til at pleje sig selv sætter sine spor og det kalder på forkælelse 🤕
Derfor har vi hos CeriX lavet en særlig Mommy-makeover som er en pakke til at forkæle dig, der trænger til at ”komme tilbage til dig selv”🤸‍♀️

Nætter uden søvn sætter sine spor som rande eller poser under øjnene og små bekymringsrynker i pande og mellem øjnene.

Mange af de mødre der går hos os oplever, at selvom de træner og spiser sundt efter en fødsel, så har de svært ved at smide de små “håndtag” på hofterne og det kan en Cooltech behandling hjælpe på.

Pakken hos os er derfor sammensat af:
• Fedtfrysning på mave.
• Reduktion af strækmærker på maven (6 behandlinger).
• Karsprængninger på ben (2 behandlinger).
• Bekymringsrynke mellem øjnene.
• Rande under øjnene.
• Fjernelse af Melasma eller pigmentforandringer.

Til en samlet pris på: 27.500 kr. Du sparer altså 7000 kr. på pakken.

Vil du gerne af med rynker og tunge øjenlåg uden kirurgi?

Som den første klinik i Danmark kan CeriX præsentere den revolutionerende behandling med Plasmapennen, en behandling der uden brug af nåle reducerer rynker, creppet eller pergamentagtig hud.

Pennens plasmalys mindsker den overskydende hud og giver en ansigtsløftning uden brug af kirurgi. Med alderen ændrer huden sig, den bliver mere tør, rynket og tynd. Når vi ældes “falder ansigtet nedad” og det skyldes at vi allerede fra 25 års alderen gradvist danner mindre og mindre kollagen og elastin hvilket påvirker hudens smidighed. Hvis man ikke er så meget til kirurgi og nåle er Plasmapennen et godt alternativ.

Særlig intropris

Behandlingen med Plasmapennen foregår ved lokalbedøvelse og der brændes små prikker i huden som efter 3-4 dage forsvinder samtidig med at huden trækker sig sammen.
Til slutningen af april kører vi et introtilbud på 25% på behandling med Plasmapennen.

NU FÅR DU 25% PÅ BEHANDLINGEN DER GØR DET AF MED DOBBELTHAGEN

PERMANENT FEDTREDUKTION MED BELKYRA INJEKTION

Er du træt af den irriterende dobbelthage, som viser sig hvis du slapper lidt af eller får taget et billede nedefra?

Er du træt af den irriterende dobbelthage, som viser sig hvis du slapper lidt af eller får taget et billede nedefra? Uønsket fedt under hagen kan være et resultat af genetik, alder eller overvægt. Belkyra er et nyt og revolutionerende produkt, til fjernelse af uønsket fedtvæv under hagen og den eneste, ikke-kirurgiske injicerbare behandling, der er FDA godkendt til behandling af dobbelthage. Kan du genkende denne udfordring, så kan behandling af dobbelthagen være en løsning for dig.

FÅ 2 GRATIS HÅRFJERNINGS-BEHANDLINGER

Vi indfører som noget nyt klippekortsbetaling på permanent hårfjernings behandlinger med IPL, hvor du får 2 gratis behandlinger.
Det betyder at du sparer mere, og vi sikrer dig det bedste og mest optimale resultat af din behandling.

Vi har selvfølgelig stadig markedets skarpeste priser med det bedste amerikanske udstyr, hvor du altid betaler fuld pris for det dyreste område og herefter får du 50 % på alle øvrige områder.

Derudover indfører vi nu, at hvis du køber et klippekort på 8 behandlinger, at du kun betaler for 6. Det gør det billigere for dig, og du skal ikke have kortet op af lommen hver gang du besøger os. Nemt og enkelt.

Kontakt os, hvis du vil hører mere om vores nye klippekortløsning, og hvis din næste sommer skal være fri for hår, barbering og indgroede hår.

OBS! Klippekortet er personligt og er gyldigt i 3 år fra købsdato, kan ikke ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.