Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, som gør at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

Rygerynker / hønserøv

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

rygerynker/hønserøv

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

Rygerynker eller hønserøv

er synonymer for de kedelige rynker vi med alderen får på overlæben, som gør at vores mund kommer til at se spids og sur ud. Disse rynker er dog ikke nødvendigvis et resultat af rygning, men er mimiske, og kan derfor også komme i takt med vi bevæger vores mund, når vi spiser, snakker eller kysser. Studier viser ligeledes at de fleste mener, at disse ”rygerynker” får os til at se ældre ud, end hvad vi nødvendigvis er, og at det netop ofte er det område andre fokusere på, når de kigger på vores ansigt, fremfor at kigge os i øjnene. Om det er rigtigt er ikke til at sige, eller om det blot er en følelse vi får, fordi vi netop selv konstant fokusere på disse ærgerlige rynker. Fælles for de fleste er, at vi ønsker at være den bedste udgave af os selv, og en følelse af at være smuk kan give os en stor glæde og overskud. Derfor kan en behandling af rygerynkerne være en et godt valg. En behandling, som er gennemtestet, men også en let og hurtig behandling uden downtime efterfølgende. En sådan behandling ligger typisk på 500 kr.

Før behandlingen
Efter behandlingen

BEHANDLING MED BOTOX/VISTABEL HOS CERIX

 

Se flere eksempler

BEHANDLING AF RYGERYNKER MED BOTOX/VISTABEL

Hos CeriX er det altid vores vigtigste opgave at sikre, at alle vores kunder får det bedste og mest naturlige resultat, når vi behandler rygerynker med botox. Ethvert behandlingsforløb indledes derfor med en indledende konsultation.

Denne konsultation er gratis og er din mulighed til både at møde vores dygtige personale samt at få stillet alle de spørgsmål, som du måtte have til en eventuel behandling. Hos CeriX har vi samlet set mere end 9 års erfaring, og derfor er der næppe et spørgsmål som vi ikke har fået før. Det vigtigste for os er at sikre, at du er tryg ved behandlingen og at du bliver helt klar over, hvad du kan forvente dig af behandlingen.

Selve behandlingen tager ikke mere end 10-15 minutter og medfører ingen alvorlige bivirkninger. Efter behandlingen kan du opleve at være en smule rød eller en anelse hævet i det behandlede område. Men dette er dog ikke noget, som vil medføre gener af nogen art, og du kan derfor sagtens tage på arbejde efterfølgende.

Hos CeriX kan du også altid være sikker på at få nogle af de allerbedste priser på markedet. For at sikre dig det mest naturlige resultat, så anvender vi den mindst mulige mængde botox – og du betaler kun for den mængde botox, som der skal bruges i dit tilfælde. En behandling af hønserøvsrynker koster typisk kun 500,-. Du kan se en samlet oversigt over vores vejledende priser på denne side.

BOTULINUM TOXIN

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, og anvendes i dag til en lang række sygdomme så som spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også fortidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med botox samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botox/Vistabel anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Botox/Vistabel er den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

Årsagen til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er fordi disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt. Samtidig hermed forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til, for når musklen ikke kan trække sig sammen, så kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i fx arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox/Vistabel skal der dermed anvendes, hvilket gør at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have svære ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden tilpasses det ønske og forventning du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig det bedste resultat, og forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

 

En behandling med Botulinum Toxin er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der hvor det sprøjtes ind. Behandling er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox/Vistabel.

Vores erfaring viser at klienter, som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor behandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og botox betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af Botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.