Se månedens kampagner her

Vores behandlinger med Botox/Vistabel er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et naturligt resultat kan opnå et smukt og harmonisk resultat, uden at du kommer til at se kunstig ud.

Bunnylines

Bliver jeg mimik fattig at se på efter en botoxbehandling? Det spørgsmål får vi ofte, og det gør du på ingen måde, så længe mængden tilpasses til et naturligt resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Bunnylines

Botox er en behandling, der bruges til mimiske rynker. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), eller når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’).

Om Bunny-lines

Har du øget aktivitet på næsen, kan det vise sig som såkaldte ”Bunny-lines”. Huden har ligeledes en tendens til at folde med alderen – især når man smiler eller griner. Bunnylines kommer til udtryk som rynker, der sidder ved, omkring eller på siden af næsen. Siden disse rynker kan optræde flere forskellige steder omkring næsen, er det også meget forskelligt, hvor stor en indvirkning, de kan have på dit udseende. Hvis dine rynker sidder forrest på næsen, vil de ofte være synlige, når du smiler. Mange føler derfor, at tydelige rynker på næsen både kan få dem til at se ældre ud, ligesom, de kan være med til at give et relativt dårligere førstehåndsindtryk, når man møder nye mennesker.

Heldigvis er det meget enkelt at reducere bunnylines og øvrige rynker omkring næsen ved hjælp af Botox/Vistabel.

Behandlingen vil få området på næsen til at slappe af, så du ikke får den trækning på næsen, som skaber de tværgående rynker, når du taler og griner. Bevægelsen, der skaber disse trækninger og rynker, er ofte en bevægelse, som vi gør helt ubevidst. På den måde er det en bevægelse, som er blevet en vane for os. Vi kan derfor med en behandling med Botox/Vistabel ”afvænne” din muskel til at lave denne bevægelse, så du let og simpelt vænner dig af med at bruge musklen på samme måde som tidligere.

Når du får en behandling med Botox/Vistabel hos CeriX, er du garanteret en grundig, omsorgsfuld og professionel behandling, som kun bliver udført, at de mest erfarne og kompetente behandlere. Vi har altid en forkonsultation, hvor du får både mundtlig og skriftlig information om behandlingen. I den forbindelse vil du også altid blive set af en plastikkirurg eller en dermatolog. Herefter får du så 48 timer inden behandlingen, så du kan nå at sove på det. Det er dog også muligt at booke tiden med det samme. Vi overholder alle regler i henhold til Sundhedsstyrelsen, så du er garanteret en tryg og god behandling hos os.

BEHANDLINGER MED BOTOX/VISTABEL HOS CERIX

 

Se flere eksempler

BEHANDLING AF BUNNYLINES MED BOTOX/VISTABEL

Hos CeriX ser vi det altid som vores vigtigste opgave at give alle vores kunder den bedste oplevelse og ikke mindst det mest naturlige resultat.

Når du får en behandling med Botox/Vistabel hos CeriX, er du garanteret en grundig, omsorgsfuld og professionel behandling, som kun bliver udført af de mest erfarne og kompetente behandlere. Vi har altid en forkonsultation, hvor du får både mundtlig og skriftlig information om behandlingen, og i den forbindelse vil du også altid blive set af en plastikkirurg eller en dermatolog. Under denne konsultation har du mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, som du måtte ligge inde med i forhold til behandlingen.

Vi har mange års erfaring med alle former for rynke- og botoxbehandlinger, og derfor er der næppe et spørgsmål, vi ikke kan svare på. Det er også her, vi har mulighed for at tale om, hvad du kan forvente dig af behandlingen. Her er det meget vigtigt for os at få afstemt vores fælles forventninger til behandlingen, ligesom det er afgørende, at du føler dig tryg ved os. Selve konsultationen er altid gratis hos os.

Efter vores fælles konsultation har du så 48 timers betænkningstid inden en eventuel behandling, så du har mulighed for at sove på det. Det er dog også muligt at booke tiden med det samme. Vi overholder alle regler i henhold til Sundhedsstyrelsen, så du er garanteret en tryg og god behandling hos os.

Selve behandlingen tager typisk 10-15 minutter, hvorefter du vil kunne tage hjem igen. Du har her også mulighed for at få behandlet flere områder på én gang, hvis det ønskes. Dette vil dog blive afklaret i forbindelse med forkonsultationen.

Hos CeriX tilbyder vi, udover den bedste service også nogle af de allerbedste priser. Hos os skal ud kun betale for den mængde botox, som skal bruges til netop din behandling. Da vi ønsker at skabe et så naturligt resultat som muligt, anvender vi kun så lidt botox, som det er nødvendigt. Du kan se en samlet liste over vores vejledende priser på denne side.

BOTULINUM TOXIN

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum, og har siden 1960’erne været brugt til medicinske behandlinger, herunder særligt til behandlinger af mimiske rynker. Mimiske rynker omfatter blandt andet panderynkerne, rynkerne omkring munden, smilerynkerne og som sagt rynkerne på siden af næsen. Derudover anvendes det i dag også til behandling af en lang række øvrige sygdomme såsom spastiske lammelser, skelen og urininkontinens. Men også for tidlig fødte børn kan have stor fordel af behandling med botox samt patienter med overdreven svedproduktion. Ligeledes anvendes det til behandling af migræne. Langt størstedelen af al Botox anvendes derfor i dag medicinsk på de danske hospitaler, primært Bispebjerg hospital. Siden 1990 er Botox/Vistabel anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel som anvendes ved kosmetiske behandlinger er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger. Det er samtidig den mest benyttede kosmetiske behandling i verden. Alene i USA udføres ca. 200.000 behandlinger om dagen.

Årsagen til at Botox/Vistabel er den bedste behandling til mimiske linjer, er fordi disse jo netop kommer ved muskelsammetrækninger. Med en rynkebehandling forhindrer vi musklen i at kunne trække sig sammen, da signalstoffet mellem muskel og nerve ikke frigives. Det vil sige, at den afslappes og dermed får ro til reparere den skade, som er i huden, nemlig rynkerne, så de reduceres eller fjernes helt. Samtidig forebygger vi, at der ikke kommer flere rynker til – for når musklen ikke kan trække sig sammen, kan vi jo som bekendt heller ikke danne rynker. Forestil dig, hvis du ikke træner i en periode, så bliver musklerne i f.eks. arme og ben også mindre. Modsat på kroppen, vil vi i ansigtet gerne have, at musklerne bliver mindre. Jo mindre musklerne bliver ved regelmæssige behandlinger, jo mindre bliver rynkerne, og jo mindre mængde af Botox/Vistabel skal der dermed anvendes, hvilket gør, at behandlingen oftest bliver billigere for dig, da du kun betaler for den mængde af produkt, der anvendes. I takt med at musklen bliver mindre, vil den have sværere ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

Betyder det så, at du kommer til at se helt mimik fattig ud? Det gør det på ingen måde. Mængden tilpasses det ønske og den forventning, du har til behandlingen, og som vi sammen finder ud af vil give dig for det bedste resultat – samt forebygge at der ikke kommer flere rynker til i det behandlede område. Du bibeholder ligeledes følesansen.

En behandling med Botox/Vistabel er en meget sikker metode, og produktet forbliver præcis der, hvor det sprøjtes ind. Behandlingen er hurtig og effektiv, og du vil opleve ganske lidt ubehag i forbindelse med behandlingen. De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv i løbet af 10-30 min. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Enkelte kan opleve en forbigående hovedpine de første dage efter behandlingen. Er du gravid eller ammer eller har muskel/nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox/Vistabel.

Vores erfaring viser at klienter, som ikke tidligere har fået lavet kosmetiske behandlinger, kan have en vis skepsis og frygt overfor behandlinger med Botox/Vistabel, da det ikke er et naturligt produkt ligesom Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm. Dette har vi stor respekt for i CeriX, og gør derfor meget ud af at give den rette vejledning og tilbyde opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen. Der er siden 1960’erne lavet studier på medicinske rynkebehandlinger, og botox betragtes i dag som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I CeriX anvender vi kun de bedste præparater af Botox, nemlig Vistabel og Azzalure. Hos CeriX vil vi derfor altid anbefale, at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.