Handelsbetingelser

Nærværende handelsbetingelser er gældende for ydelser og produkter købt hos CeriX.

 

Følgende internetsider drives af CeriX

 • www.cerix.dk

 

Kontakt:

CeriXHeadQ ApS

Købmagergade 24

1150 København K

Cvr.nr.: 40559442

Telefon: 61 61 61 17

Mail: info@cerix.dk

Du skal være mindst 18 år for at blive behandlet hos CeriX.

 

Betalingsbetingelser

Betaling ved kosmetiske behandlinger

 • Ved booking af behandling hos CeriX, betales 500 kr. (kun ved booking af første behandling)
 • Ved alle CoolTech og Ultherapy behandlinger opkræves et reservationsgebyr på 1.000 kr.
 • Du modtager en mail med vejledning til betaling via MobilePay. Bookingen er først bekræftet, når dette beløb er indbetalt og bekræftet af CeriX via mail
 • Reservationsgebyret tilbagebetales ikke ved aflysning af tid, men er gyldigt i 3 år fra købsdato og kan kun anvendes til behandling, ikke køb af produkter
 • Det resterende beløb betales efter behandlingen udføres den/de aftalte dag(e)

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med Visa/Dankort, American Express MobilePay, bankoverførsel eller kontanter.

Forundersøgelser

Ved booking af forundersøgelse forudbetales 500 kr. Denne betales via linket i bekræftelsesmail.

Operationer på Privathospitalet

Ved booking af operationer betales hhv. 10% senest 4 dage efter booking, 45% 4 uger før operationen og 45% 2 uger før operationen.

Ved booking af en operation med kort varsel, aftales betalingen individuelt. Alle operationer forudbetales.

 

Bookning af tid

Når du booker tid til konsultation eller behandling hos CeriX, enten via online booking, telefonisk eller besøg, beder vi om forskellige oplysninger som, navn, adresse, mobil, mail samt CPR nr., for at vi entydigt kan identificere dig og opfylde journaliseringspligten.

Disse behandles i henhold til vores privatlivspolitik.

Ændring af bookning

Skulle du blive forhindret i at møde til den aftalte tid, minder vi dig om, at denne skal rykkes minimum 48 timer før din planlagte aftale. Hvis ændring/aflysning sker efter de 48 timer, skal der betales et gebyr på 1.000 kr. Har du et klippekort, vil beløbet blive trukket fra dit klippekort. Du kan foretage ændringer- samt afbud af tid telefonisk på tlf. 61616117. Husk at vi har telefontider mandag til lørdag. Alternativt kan du selv ændre tiden på vores onlinebooking på www.cerix.dk/booking.

Ændring af booking indenfor 48 timer

Skal du behandles med CoolTech eller Ultherapy, skal vi bede dig aflyse eller ændre din tid min. 48 timer forinden. Hvis ændringen/aflysningen sker efter de 48 timer, vil vi inddrage dit reservationsgebyr på 1000 kr.

Aflysningspolitik for operationer hos Privathospitalet

Operationer kan ikke aflyses eller ændres senere end 21 dage før planlagte operationsdato. Ved aflysning eller ændring senere end 21 dage, tilbagebetales indbetalte à conto beløb på ikke udført operation, med undtagelse en afgift på 25% af operationsprisen. Flytning af operation senere end 21 dage før planlagte operationsdato pga. sygdom kan ske mod forevisning af lægeerklæring mod et gebyr på 5000 kr.

CeriX forbeholder sig ret til at udskyde operationen helt frem til operationstidspunktet og eventuelt helt at aflyse operationen. Det kan gøre sig gældende ved force majeure-situationer som strømsvigt, strejke, vejrforhold samt sygdom hos personale, uden at dette kan medføre noget krav mod CeriX. Ved aflysning af operationen returnerer CeriX det indbetalte acontobeløb, såfremt at dette ønskes. Ved udeblivelse eller hvis patienten på operationsdagen ikke har opfyldt de aftalte kriterier, fx. manglende vægttab, faste eller manglende rygestop, hvilket medfører operationen må aflyses, faktureres et gebyr på 50% af operationsprisen.

 

CeriX Gavekort

Hvad er et CeriX Gavekort?

CeriX Gavekort kan du bruge i stedet for kontanter. Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i alle CeriX klinikker med gavekortet. Minimumsbeløb på et gavekort er 200 kr.

Hvordan bestiller jeg og modtager mit gavekort?

Elektronisk gavekort: CeriX gavekort kan bestilles på vores hjemmeside www.cerix.dk. Når du har indtastet din bestilling af gavekortet på hjemmesiden og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail, så din bekræftelse når rigtig frem. Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på “Gennemfør betaling”, og der står “Betalingen er godkendt” på din skærm. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Fysisk gavekort: Et fysisk gavekort er et gavekort købt i en af vores klinikker. Fysiske gavekort købt i en CeriX klinik, kan kun benyttes i CeriX klinikker landet over. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Betaling af gavekort

Du kan betale for gavekortet med Visa/Dankort, American Express MobilePay, bankoverførsel eller kontanter.

Hvordan leveres gavekortet?

Ved køb af et Gavekort på vores hjemmeside skal du selv printe det ud hjemme. Du har også mulighed for at afhente gavekortet på en af vores klinikker ved nærmere aftale. Ønsker du at afhente gavekortet i en klinik, har vi nemlig mulighed for at pakke gavekortet pænt ind i en CeriX gaveboks med tilhørende gavebånd. Køber du derimod gavekortet i en af vores klinikker, får du det udleveret med det samme og i samme fine gaveboks.

Kan jeg få pengene retur for mit CeriX gavekort?

Elektronisk gavekort: Er gavekortet købt på vores hjemmeside www.cerix.dk, betegnes gavekortet som værende elektronisk, og du har derfor mulighed for at få refunderet gavekortets værdi indenfor gyldighedsperioden og i et år efter, at den udløb. Har du indløst noget af gavekortets værdi, er det også muligt at få refunderet rest beløbet indenfor gyldighedsperioden og i et år efter, at den udløb.

Gavekort der er købt fysisk i en klinik: Er gavekortet købt fysisk i en af klinikkerne, forelægger der andre regler, og du kan derfor ikke få refunderet gavekortets værdi.

Hvad sker der hvis jeg mister mit CeriX gavekort?

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet. Du accepterer derfor, at bærer risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en uden din tilladelse. Det samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

 

CeriX klippekort

CeriX klippekort er et fysisk klippekort, hvor du kan opnå rabatter på dine behandlinger. Du køber og betaler for klippekortet forud fysisk i en af klinikkerne. Klippekortet findes i forskellige beløb størrelser, spørg i klinikkerne eller kontakt CeriX på tlf. 6161 6117 omkring priserne og besparelserne, du kan opnå. Klippekortet er et rabatkort, og kan IKKE kombineres med andre kampagner og tilbud.

Du kan købe et klippekort til følgende behandlinger:

 • LASER
  • Hårfjerning
  • Strækmærker/Rejuvenation/Kar/Ar
 • Injektionsbehandlinger:
  • Sklerosering
  • Restylane læber
  • Profhilo
  • Sunekos
  • Skinbooster
 • PRX
 • Plasmapen

Hvordan bestiller jeg og modtager mit klippekort?

CeriX klippekort køber du i en af vores fysiske klinikker.

Hvordan betaler jeg klippekortet

Du kan betale for klippekortet med Visa/Dankort, MobilePay eller kontant.

Hvordan leveres klippekortet?

Klippekortet er fysisk, og skal købes i en af vores klinikker og registreres i din journal.

Hvor længe er et klippekort gyldigt?

Klippekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Kan jeg få pengene retur for mit CeriX klippekort?

Klippekortet er fysisk, og du kan derfor ikke få refunderet gavekortets værdi.

Hvem kontakter jeg hvis jeg har problemer med mit klippekort?

Du kan til enhver tid læse handelsbetingelserne på www.cerix.dk, som danner grundlag for den aftale, du har indgået i forbindelse med køb af klippekortet. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CeriX kundeservice på tlf.: 61616117 eller mail info@cerix.dk, som derefter vil hjælpe dig.

 

Køb af produkter i klinikkerne

Det er muligt at købe produkter i klinikkerne som relaterer sig til CeriX´ koncept.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale for produkter med Visa/Dankort, MobilePay, kontant eller CeriX gavekort

Returnering af varer

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra den dag, du modtager produkterne. Fortryder du dit køb, bedes du enten henvende dig i den CeriX klinik, hvor du købte produktet eller for egen regning sende produktet til følgende adresse: CeriX HeadQ ApS, Dronningens Tværgade 9B, 3, 1302 København K, senest den 14. dag efter modtagelsen. Når du sender produkterne retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det, du skal huske at medsende købs kvitteringen.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købssum tilbage, efter vi har modtaget din forsendelse retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Registrering og kontonummer bedes derfor oplyst i forsendelsen.

 

Dine rettigheder

Du kan læse om dine rettigheder og klagemuligheder i CeriX Privatlivspolitik.

 

Ikrafttræden

Disse handelsbetingelser er gældende fra og med dags dato.