Main-pic1

Om os

CeriX er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, der også tæller et privathospital med kosmetisk plastikkirurgi. Det hele startede tilbage i 2016, hvor kosmetisk sygeplejerske og stifter af CeriX, Rie LeClaire-Rosenblum, åbnede den første klinik i hjertet af København. Privat danner Rie par med iværksætter og konceptudvikler Kjenneth LeClaire-Rosenblum, som kort tid efter opstarten blev en central del af udviklingen af CeriX som koncept. Siden er det gået stærkt med at forfine og udvikle konceptet.

CeriX er mere end en klassisk skønhedsklinik. CeriX er et enestående og detaljeret skønhedskoncept. Fra det øjeblik, man træder ind ad døren, sætter sig til rette i de eksklusive omgivelser, og går derfra som en friskere, mere velplejet udgave af sig selv.

CeriX handler grundlæggende om at blive den bedste udgave af sig selv, både indeni og udenpå. Det skal ikke være en skam at ville være den bedste version af sig selv! Derfor er det en helt central del af vores DNA, at vi stædigt nedbryder det tabu, der i mange år har været omkring dét at ville se godt ud og få lavet kosmetiske behandlinger. Det gør vi i praksis ved hele tiden at højne branchens standard, kvalitetsniveau og ved altid at skabe resultater, som lever op til vores filosofi om et æstetisk, naturligt og harmonisk skønhedsideal.

Kvalitet, høj faglighed og kundeoplevelser udover det sædvanlige er konceptets ubestridte DNA, og som på tværs af alle CeriX klinikker og privathospitalet på Strandvejen i Hellerup bl.a. udmønter sig i vidensdeling, nye standarder for kundepleje og uddannelse. Alle sygeplejersker og læger deltager i videreuddannelse og træning, og enhver detalje tæller.

”Målet er ikke et fake look, men snarere et look, som signalerer, at du har overskud, og at du er sund og veludhvilet” – Rie LeClaire-Rosenblum.

CeriX beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere, fra læger og sygeplejerske til IT- og marketingfolk. Og når CeriX i dag er Nordens hurtigst voksende kæde indenfor branchen, kan det især tilskrives en dedikation udover det sædvanlige samt en 100%  kompromisløs tilgang til faglighed og lederskab fra de to brændende iværksætterhjerter.

Rie LeClaire-Rosenblum, Stifter af CeriX & kosmetisk specialsygeplejerske

Kompromisløs tilgang til skønhed

Med over 14 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger, og mange tusinde udførte behandlinger bag sig, er Rie i dag én af landets mest erfarne indenfor feltet.

Det er ikke længe siden, vi kun hørte om skønhedsindgreb ’gone wrong’. I dag fylder de mange gode historier og naturlige resultater langt mere i medierne. Det er en positiv udvikling, som både afspejler, at skønhedsbehandlinger er bredere accepteret. Samtidig vidner udviklingen om, at niveauet i branchen har løftet sig markant de seneste år.

”Min vision har altid været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet. Oplevelsen skal være hyggelig og luksuriøs med en filosofi om, at less is more. Det må aldrig være et freakshow, men forandringer skabt med små, diskrete behandlinger. En god behandling er en behandling, hvor dine nærmeste kan se, at der er sket noget med dig, men ikke nødvendigvis hvad” – Rie LeClaire-Rosenblum.

Det har altid været en hjertesag for Rie at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed. Personligt har hun undervist læger og sygeplejersker i kosmetiske behandlingsteknikker i flere år og udgør en fast del af det Nordiske hold af Mastertrænere for bl.a. Restylane i Danmark. At sikre en høj branchestandard er et ønske, der går på tværs af alle behandlere hos CeriX samt vores plastikkirurger, der løbende deltager på internationale konferencer og videnskabelige selskaber. I sidste ende kan det hele koges ned til ønsket om at sikre de bedste resultater for vores kunder uanset hvilken behandling, de ønsker.

Det er en helt unik oplevelse at få lov til at bringe det bedste frem i den enkelte. Hver dag ser vi, hvordan vores klienter får en helt anden karisma og udstråling efter en behandling. Deres selvværd vokser ganske enkelt, og de hviler ofte helt anderledes i sig selv. Og det er virkelig dét, der gør vores arbejde allermest værd– Rie LeClaire-Rosenblum.

Kjenneth LeClaire-Rosenblum, CEO & owner

Eksklusivt skønhedskoncept

Kjenneth har mere end 20 års erfaring som iværksætter og har udviklet en lang række virksomheder. Kjenneth fungerer endvidere som rådgiver og coach, hvor han har hjulpet mange start-ups såvel som mere veletablerede virksomheder. Han har også et stort international netværk, hvor han bl.a. har arbejdet sammen med Joe Vitale (filmen The Secret), Janet Attwood (skaberen af The Passion Test) og marketingguruen Dan Kurschell m.fl.

Kjenneth har en lang og bred erfaring med salg, branding, koncept- & forretningsudvikling. Foruden den store praktiske erfaring med at opstarte og udvikle forretningskoncepter, står Kjenneth bag konceptet LitUpp.com – en streamingtjeneste for personlig coaching, hvor han og hans team har filmet og produceret online coachingprogrammer i New York, Californien, Europa mv. med nogle af de største trænere i indenfor deres felt. Med sine 300+ foredrag er Kjenneth en meget erfaren foredragsholder indenfor personlig selvledelse og forretningsudvikling.

“Vores tilgang til kosmetiske behandlinger får helt konkret liv gennem de unikke oplevelser, vi hver dag skaber på alle vores CeriX klinikker. Det særlige ved CeriX er nemlig, at vi fra starten har ønsket at være andet og meget mere end en traditionel skønhedsklinik, der ”bare” udfører kosmetiske behandlinger. Derfor har vi skabt et detaljeret skønhedskoncept, som adskiller sig fra alle andre spillere på markedet.

Vi har skabt et koncept, hvor samme oplevelse af eksklusivitet og høj faglighed går igen på tværs af alle klinikkerne. Kunderejsen er 100% i fokus, og tilgangen er kompromisløs, hvad end det handler om udførelsen og kvaliteten af vores behandlinger, indretningen af vores klinikker, vores digitale tilstedeværelse eller vores visuelle udtryk” – Kjenneth LeClaire-Rosenblum.

Værdier

CeriX konceptet bygger på 5 centrale kerneværdier, som er til stede i alt, hvad vi gør. De 5 værdier er: Certified, Ethtical, Responsible, Innovative og Xtra. Det betyder, at certificeret, etisk, ansvarlig, innovativ og ekstraordinær altid er at finde hos CeriX.

Certified – Hos CeriX er alle sygeplejersker og læger specialuddannet og certificeret til at udføre kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi. Vi er kompromisløse i forhold til både produkter og udstyr. Vi benytter kun originale produkter og udstyr af højeste kvalitet.

Ethical – Alle behandlinger udføres med afsæt i et etisk kodeks og æstetiske grundprincipper med respekt for den enkeltes naturlige anatomi. At udføre kosmetiske skønhedsbehandlinger er et helt særligt håndværk. Et håndværk, som kræver lige dele faglighed, æstetisk sans og perfektionisme.

Responsible – Vi tager ansvar for at højne standarden og kontrolføringen i den kosmetiske branche. Vi investerer i efteruddannelse og kvalitetsforbedringer. Det indebærer også, at vi ikke har anmærkninger hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Innovative – Innovation er en central del af vores DNA. Fra begyndelsen har vi hos CeriX investeret i udviklingen af vores nyskabende og inspirerende skønhedskoncept med en holistisk og fremsynet tilgang til skønhed. Tilgangen til innovation er baseret på en kombination af viden, erfaring og kreativitet.

Xtra – Hos CeriX går vi altid den ekstra mil for at sikre den ekstraordinære oplevelse af velvære, skønhed og æstetisk perfektion. Vi er først tilfredse, når den enkelte føler sig som den bedste udgave af sig selv.