Se månedens kampagner her

Hos CeriX anvender vi udelukkende det bedste amerikanske udstyr, og KUN specialuddannede sygeplejersker, som udfører behandlingen

Strækmærker

Strækmærker kan uanset hvor de er placeret være generende og hæmmede, men heldigvis er det for langt de fleste muligt at reducere med det rette udstyr*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

strækmærker

Fractional er en relativt ny amerikansk teknik. Behandlingen reducerer arvæv, men uden at lave sår på hudens overflade. Der laves en kontrolleret skade i hudens bindevæv. Det er en behandling for dig, der har ar, strækmærker og ujævn hud.

Behandling af strækmærker

Strækmærker er som oftest resultat af, at huden har strukket sig under en graviditet eller at du har vokset for hurtigt, så huden ikke kunne følge med. Strækmærker er derfor oftest placeret i store områder, og gør dem derfor synlige.
Hvis du gerne vil have reduceret dine strækmærker, hjælper vi dig gerne. På CeriX udfører vi nogle meget effektive og skånsomme behandlinger mod strækmærker, og vi har en bred viden og erfaring inden for netop denne behandling.

Strækmærker kan reduceres, men desværre ikke fjernes. Jo nyere strækmærkerne er, jo større procentvis reduktion vil du opnå, så det er med ikke at vente for længe.
Formålet med behandlingen er at booste vores egne bindevævsceller til at starte en reparationsproces ud fra den kontrollerede ”skade” af mikroskopiske kanaler laserstrålerne laver i huden. I takt med at kroppen reparerer, ligesom hvis du fx havde fået et sår på hånden, deler cellerne. Denne cellefornyelse medfører at der dannes ny kollagen samtidig med at vores elastin repareres. Kollagen er et protein som dannes i de celler vi kalder, fibroplaster. Kollagen og elastin er vores bindevævs fibre, og ligesom vores huds eleastikker, hvilket gør det muligt for os at trække strækmærkerne sammen. Samtidig med det, kan vi ved cellefornyelse reducere det arvæv, som er med til at trække ned i hudens overflade, hvilket gør at vi får et løft. Med denne teknik, er det derfor muligt at gøre strukturen i huden pænere og mere jævn. Alt dette er fortjenesten af hudens egen og naturlige reparationsproces, hvor det yderste lag af vores hud holdes intakt.

Reduktion af strækmærker

  • Bedste udstyr på markedet med høj sikkerhed
  • KUN sygeplejersker der behandler
  • Permanent resultat

Se flere eksempler

PROFESSIONEL BEHANDLING HOS CERIX

For at forny din hud og mindske strækmærker, benytter vi på klinikken det mest avancerede teknologi inden for laserbehandling. ICON Fractional Laser Er: Glass 1540 nm kommer ligesom CeriX’ IPL fra det amerikanske og anerkendte firma Cynosure. Cynosure tilbyder udelukkende det absolut ypperste udstyr inden for laserbehandlinger. Denne avancerede og revolutionerende metode tilbydes kun ganske få steder i Danmark.

Med ICON Fractional laser har vi altså mulighed for at give dig en effektiv og skånsom reduktion af arvæv der ligger under strækmærkerne, så strukturen i din hud bliver pænere og huden generelt forynges. Ved den avancerede teknik, kan vi med Fractional laseren lave en kontrolleret skade ned i dig bindevæv, som får de krop til at reparere, ligesom hvis du fx havde et sår på hånden. Når kroppen reparere deler cellerne sig, og når cellerne deler sig, får vi en fornyet produktion af kollagen. Kollagen er vores huds eleastikker, hvilket gør det muligt for os at trække strækmærkerne sammen. Samtidig med det, kan vi ved cellefornyelse reducere det arvæv, som er med til at trække den i huden overflade, hvilket gør at vi får et løft. Med denne teknik, er det derfor muligt at gøre strukturen i huden pænere og mere jævn.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Før en evt. behandling med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm er det vigtigt du kommer ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vi sammen med udgangspunkt i dit hudproblem, grundigt gennemgå den bedst mulige behandling for netop dig, så du føler dig tryg og velinformeret, til at gå i gang med et behandlingsforløb hos os. Vi har mange års erfaring, og ønsker at gøre dig ekspert på din behandling, så du hele tiden er en aktiv del af dit eget forløb. Alle behandlinger med laser udføres hos CeriX kun af specialuddannede sygeplejersker, som alle er registreret hos Sundhedsstyrelsen.

Det garanterer dig en behandling af høj kvalitet, og du risikerer således ikke hos os, at blive behandlet af personale, som ikke har den nødvendige baggrund og forudsætning for at udføre disse typer af behandlinger. Dette er selvfølgelig gældende for alle vores behandlinger. Ved konsultationen vil du ligeledes informeres om formodet antal af behandlinger, priser osv.
Forud for behandlingen påfører vi området som skal behandles en lokalbedøvende creme. Således er der stort set intet ubehag ved behandlingen.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN

ICON Fractional Laser Er: Glass 1540 nm anses grundet den meget præcise og kontrollerede behandling som meget sikker, og alvorlige bivirkninger ses derfor sjældent. Af almindelig bivirkninger ses rødme og let hævelse efter behandlingen, hvor størstedelen aftager i løbet af de første timer efter behandlingen. Der forekommer ingen sår på hudens overflade, men huden kan føles.

Antallet af behandlinger afhænger af hvor gamle dine strækmærker er, og hvor brede og dybt de ligger. Reduktionen er permanent, og derfor en investering du gør i dig selv.