Interaktion_Rie-+-Kvinde_3

Kvalitet & sikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Som kunde hos CeriX kan du være helt sikker på, at kvalitet og sikkerhed altid er i top. Vi benytter kun de det bedste udstyr og produkter af allerhøjeste kvalitet. Ligeledes stiller vi meget høje krav til, at alle de produkter og det udstyr, vi anvender er godkendt og gennemtestet.

Du er sikret behandling af professionelt personale med stor erfaring og høj faglighed. Alle kosmetiske sygeplejersker og læger er nøje udvalgt, og de er alle registreret og certificeret af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre behandlinger.

Forud for din behandling kommer du altid til en indledende forkonsultation, hvor du sammen med din personlige behandler finder frem til den bedst mulige behandling med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hos CeriX vægter vi tillid, diskretion og loyalitet særdeles højt. Det indebærer bl.a., at vi har 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget i CeriX.

Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og certificeret Restylane klinik

 

Hos CeriX oplever vi en stigende interesse og åbenhed, når det kommer til kosmetiske behandlinger og de mange muligheder, der er, hvis man ønsker at korrigere, forebygge eller udsætte alderstegn. Meget tyder på, at den brede befolkning i dén grad har fået øjnene op for, at korrekt udførte behandlinger er behandlinger, hvor de nærmeste kan se, at der er sket en forandring, men ikke nødvendigvis hvad. Skønhedsidealet er naturligt, og kosmetiske indgreb forbindes ikke længere med det klassiske freakshow. Det er en holdningsændring, som vi hos CeriX helt konkret kan spore i kraft af store stigninger i antallet af behandlinger de seneste år.

Kvalitetssikring og kontrolføring

Helt konkret er CeriX vokset med over 50% indenfor injektionsbehandlinger som Botox og filler de seneste 2 år. Det er både mænd og kvinder samt den yngre og ældre målgruppe, der har får foretaget kosmetiske behandlinger. Et marked i eksplosiv vækst er desværre ikke ensbetydende med samme opadgående kurve for kvalitet, transparens og sikkerhed blandt det tilsvarende øgede antal udbydere. Som forbruger kan det være svært at gennemskue hvilken klinik, man skal vælge – og ikke mindst hvilke klinikker og behandlere, man skal holde sig langt fra.

Formelt set hører kosmetiske skønhedsbehandlinger under sundhedssektoren og reguleres derfor af Styrelsen for Patientsikkerhed, som fører tilsyn med de kosmetiske behandlingssteder. Det sikrer en vis grad af tryghed og sikkerhed i forhold til den rent praktiske udførelse af behandlinger, idet kun specialuddannede læger og sygeplejersker må udføre behandlingerne. Det er dog ikke en garanti for, at de behandlinger, der laves, udføres med æstetiske og naturlige resultater for øje. Ligesom der stadig er en gråzone af aktører på markedet, som udfører behandlinger trods manglende uddannelse og registrering.

Uddannet personale og erfaring

Træffer man som forbruger et uoplyst valg og vælger en klinik og behandler, som ikke er autoriseret, kan det få alvorlige konsekvenser. Hos CeriX møder vi desværre ofte mænd og kvinder, som ikke har kunne modstå fristelsen til at kaste sig ud i billige behandlinger eller lidt for gode tilbud. De kommer derfor hos os og søger hjælp og råd til at rette op på de fejlbehandlinger og uønskede resultater, de har fået hos behandlere uden den rette autorisation til at udføre de pågældende behandlinger.

Der er i langt de fleste tilfælde en ret god sammenhæng mellem kvalitet, erfaring og pris. Vælger du en klinik og behandler med uhørt lave priser, er det selvfølgelig dejligt. Men der er ofte en grund til, at prisen er så billig. Det kan være, at produkterne, der anvendes, ikke er godkendt og tilstrækkeligt testet. Det kan også være, at behandlingen udføres af behandlere, der ikke er uddannet og registreret – og dermed heller ikke trænet til at udføre behandlingen korrekt.

Selvom en billig pris frister, er det ikke specielt tiltalende, hvis prisen afspejler resultatet. Et dårligt resultat kan og vil aldrig være en billig pris værd. I sidste ende risikerer du at bruge flere penge på at få en ordentlig og professionel behandler til at fikse resultatet af en billig behandling. Det er ganske enkelt aldrig det værd.

Registreret uden anmærkninger

CeriX har haft tilsyn af Styrelsen for Patientsikkerhed og er registreret til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi. Myndighederne foretager vurdering med udgangspunkt i, om patientsikkerheden tilgodeses, og om patientrettighederne overholdes. Med afsæt i en stikprøve vurderes en lang række forhold, bl.a. procedurerne, der sikrer korrekt hygiejne, datahåndtering af patientjournaler m.m.

CeriX er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker og privathospital. Det forpligter, og som markedsførende aktør i den kosmetiske branche ønsker vi med CeriX Kvalitetsgaranti at sikre den højeste standard samt grad af kvalitet, transparens og sikkerhed.

Læs om CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX København ApS

REGISTRERET HOS STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED
D. 17 JUNI 2016 – UDEN ANMÆRKNINGER

Selv hos CeriX, insisterer vi altid på, at din behandling udføres på en klinik, der er officielt registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette sikrer, at kompetente sygeplejersker og læger, der opfylder alle lovmæssige krav fra myndighederne, står for behandlingen.

Vi opfordrer dig derfor til konstant at verificere eventuelle bemærkninger i klinikkens tilsynsrapport, udstedt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hent rapporten her

CeriX Odense ApS

REGISTRERET HOS STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED
D. 8 NOV. 2017 – UDEN ANMÆRKNINGER

CeriX rådgiver altid om nødvendigheden af at vælge en klinik, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, når du overvejer behandlinger. Dette garanterer, at veluddannede sygeplejersker og læger, i overensstemmelse med myndighedernes krav, står for at udføre behandlingerne.

Sørg derfor altid for at undersøge klinikkens tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed for eventuelle bemærkninger.

Hent rapporten her

CeriX Esbjerg ApS

REGISTRERET HOS STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED
D. 23 MAR. 2021 – UDEN ANMÆRKNINGER

For din sikkerheds skyld insisterer vi altid hos CeriX på, at du kun undergår behandlinger på en klinik, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette sikrer, at erfarne sygeplejersker og læger, der følger myndighedernes forskrifter, er ansvarlige for behandlingerne.

Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt tjekker klinikkens tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed for eventuelle anmærkninger.

Hent rapporten her

CeriX Privathospital

REGISTRERET HOS STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED
D. 18 DEC. 2019 – UDEN ANMÆRKNINGER

Det er en fast overbevisning hos CeriX, at det bedste valg altid er at vælge en klinik, der er officielt godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, når du skal have foretaget behandlinger. Dette sikrer, at erfarne sygeplejersker og læger, i overensstemmelse med myndighedernes forskrifter, står for behandlingerne.

Vi opfordrer dig derfor til altid at undersøge klinikkens tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed for eventuelle bemærkninger.

Hent rapporten her

CeriX Privathospital

REGISTRERET HOS STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED
D. 09. MAJ 2023 – UDEN ANMÆRKNINGER

CeriX fastholder en klar holdning til, at det er af afgørende betydning kun at vælge en klinik, der er officielt godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, når du overvejer medicinske indgreb. Dette sikrer, at veluddannede sygeplejersker og læger, der følger myndighedernes forskrifter, står for behandlingerne.

Vi anbefaler derfor stærkt, at du altid gennemgår klinikkens tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed for potentielle bemærkninger.

Hent rapporten her

Bliv kosmetisk sygeplejerske

CeriX Aesthetic Institute

CeriX Aesthetic Institute uddanner kosmetiske sygeplejersker med fokus på tryghed, kvalitet og personlig udvikling. Kun 8 udvalgte kursister optages på uddannelsen, som består af grundig teori, praktisk træning og selvudvikling samt et 12 måneder langt ’follow up’-forløb med ubegrænset adgang til videoer af behandlinger og online træningsmateriale. Uddannelsen giver mulighed for mesterlæreforløb i CeriX og kickstart af karriere i den kosmetiske branche.

Læs om CeriX Aesthetic Institute