header-udstyr-1105x735

Udstyr

af højeste kvalitet

Vores tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger er kompromisløs. Vi anvender kun det bedste og mest effektive udstyr i branchen samt de mest veldokumenterede behandlinger og produkter på markedet. Alle behandlinger og produkter er specifikt udvalgt med udgangspunkt i vores mange års erfaring i branchen.

Sikkerhed og kvalitet er en helt naturlig del af vores DNA. Vi vægter vores kunders sikkerhed meget højt, og sætter høje krav til kvaliteten af både produkter og udstyr. Ligeledes udføres alle behandlinger hos CeriX udelukkende af specialuddannede sygeplejersker og læger, som løbende efteruddannes og holder sig opdateret på de nyeste teknikker og viden indenfor branchen. Alle sygeplejersker og læger er registreret og certificeret til at udføre kosmetiske behandlinger af Styrelsen for Patientsikkerhed.

FDA-godkendt

FDA er den strengeste myndighed i USA for at få noget godkendt, da der skal ligge mange studier og sikkerhed bag et produkt.

For alle læger er dette oftest et krav til udstyr. Ultherapy® maskinen er den eneste maskine, der har opnået FDA-godkendelse.

Ligeledes er Ultherapy® er kåret som vinder af ”Best Energi Driven Device” i 2018 og 2019.

Injektionsbehandlinger

CeriX er certificeret Restylane klinik.

Det er din garanti for, at de Restylane produkter, vi anvender, er originale og købt af producenten af Restylane. Alene med Restylane er der dokumenteret over 20 mio. behandlinger på verdensplan.

Til injektionsbehandlinger med Botox anvender vi kun de bedste præparater af Botulinum Toxin, nemlig Vistabel og Azzalure.

Laserbehandling

Hos CeriX anvender vi det bedste og mest effektive udsyr på markedet, nemlig lasersystemet fra det amerikanske firma, Cynosyre.

Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst mulig ubehag i forbindelse med behandlingerne.

CoolTech fedtfrysning

Sikkerheden og effektiviteten af behandling med CoolTech fedtfrysning er dokumenteret via kliniske studier, samt ved mere end 250.000 patientbehandlinger verden rundt.

Resultaterne viser blandt andet, at taljemål i gennemsnit kan reduceres 5,9 cm.

Derudover viser studierne en patienttilfredshed på mindst 94% efter behandlingen.

Nordisk træner

Ejer af CeriX, Rie LeClaire-Rosenblum, er uddannet kosmetisk sygeplejerske og er desuden nordisk mastertræner, hvor hun underviser både læger og sygeplejersker i avancerede injektionsteknikker.

En position, der kræver, at man som behandler udviser høj faglig standard.

Den høje standard gennemsyrer alt i CeriX, hvor missionen altid har været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet.