cerix_clubx_mockup3
 

CeriX Club X

masser af fordele

Club X er til for dig som kunde i CeriX!

Som medlem af Club X får du 10% i bonuspoint* hver eneste gang, du køber behandlinger hos CeriX. Du kan se en oversigt over dine Club X point i app’en – hvornår de er optjent, hvornår de er brugt, og hvor mange point, du har her og nu. Du finder også kvitteringerne fra dine køb hos CeriX i app’en. Du modtager desuden opgørelser over din saldo med jævne mellemrum. Som medlem af Club X får du også tips, kampagner og invitationer til events m.m.

Det er helt gratis at være med i Club X.

*1 point svarer til 1 kr. inkl. moms.

* Du optjener ikke point på produkter, tilbud, kampagner og klippekort samt køb betalt med point.

*Du optjener ikke point på kirurgi, men du kan anvende dine eksisterende point på kirurgiske indgreb på CeriX privathospital.

*Dine optjente point skal bruges inden for 12 måneder.

 

Henvis et nyt medlem og få bonuspoint

Hos CeriX har vi mange kunder, som er så tilfredse med CeriX, at de anbefaler deres venner og bekendte at få behandling hos os. Som tak for dette belønner vi både dig og din ven med bonuspoint.

Når du henviser et nyt medlem, får du 10% af det nye medlems første køb hos CeriX i bonuspoint.

Dine point tildeles, når det nye medlem opretter Club X medlemskab og foretager sit første køb* hos CeriX.

Du kan henvise et nyt medlem via en sms, som sendes direkte fra din Club X app.

*Point optjenes ikke, når det nye medlem blot booker tid til behandling (først ved køb).

 

Sådan fungerer appen

Download Club X app’en fra App Store eller Google Play og registrer dig nemt med dit telefonnummer. I App’en kan du derefter bestille tid og se hvor mange points, du har optjent. Du kan også finde kvitteringer fra tidligere behandlinger direkte fra app’en og selvfølgelig nemt finde vores klinikker.

Optjen point når du shopper på CeriX Shop

Som medlem af Club X får du 5% i bonuspoint hver gang, du shopper hos os. Pointene kan benyttes på behandlinger i en af vores klinikker.

Om CeriX Shop

Med CeriX Shop er missionen at tilbyde vores kunder produkter af højeste kvalitet, leveret lige til døren.

Vi forhandler kun Cosmeceuticals brands, som dækker over produkter med aktivt potentiale til at skabe synlige ændringer i huden – understøttet af klinisk dokumentation.

På shoppen finder du bl.a. brands som SkinCeuticals, iS Clinical & ZO Skin Health, som er avancerede hudplejeprodukter i absolut verdensklasse.

Shop på cerixshop.dk

Cerix Shop Club X

Håndtering af personoplysninger i Club X

Det er CeriX, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig Club X, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine oplysninger til brug for dit medlemskab. Dit samtykke og din tilmelding til medlemskab af Club X er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger, jf. EU Persondataforordningens art 6, stk. 1 litra a og b. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og din tilmelding ved at melde dig ud af Club X.

Dine oplysninger bliver KUN brugt til pointhåndtering og i markedsføringsøjemed. Vi bruger dine oplysninger til at give dig point og medlemsfordele og registrerer samtidig, når du bruger dine point eller dine medlemsfordele. Du har altid ret til at få indsigt i hvilke personlige oplysninger, vi har registreret om dig. Og du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at ændre eller rette dine oplysninger, så de er korrekte. I det tilfælde skal du henvende dig til CeriX på info@cerix.dk. Det er også her du skal henvende dig, hvis du vil gøre brug af din ret til at få en udleveret dine oplysninger (dataportabilitet).

Hvis du melder dig ud af Club X, vil du med det samme blive blokeret i vores system, og vil ikke længere modtage nogen kommunikation fra os. Vi stopper samtidig med at behandle dine oplysninger i markedsføringsmæssig øjemed. Vi sletter dog først dine oplysninger endeligt 30 dage efter, du har meldt dig ud af Club X, så vi f.eks. kan hjælpe dig, hvis du meldte dig ud ved en fejl.

Læs om vores Persondatapolitik

Betingelser og vilkår

Club X er et fordelsprogram, der giver point, når du køber behandlinger i CeriX klinikkerne. Tilmelding sker gennem download af Club X app’en, og du tilmelder dig som medlem med dit telefonnummer.

Dine point udløber 12 måneder efter, at de optjent. Når du henter Club X app’en til din mobiltelefon, bliver du samtidig bedt om at give tilladelse til, at vi må sende dig beskeder (notifikationer) via app’en. Hvis du siger ja til det, sender vi beskeder med overblik over din saldo, personlige tilbud til dig og særlige events. Du kan altid framelde dig app-beskeder i selve app’en.

Når du tilmelder dig Club X, skal du samtidig give tilladelse til, at vi må kontakte dig med tips, kampagner, events m.m. Vi sender dig mails fra Club X, cerix.dk og vores klinikker. Det er mest almindeligt, at vi sender dig e-mails, men vi kan også sende dig sms og app-beskeder, og bruge kommunikationsapps (f.eks. Messenger) eller sociale medier (f.eks. Facebook), hvis du ønsker det.

CeriX forbeholder sig ret til at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe Club X programmet med 1 måneds varsel. Alle optjente point vil i givet fald fortsat kunne anvendes indenfor den ovenfornævnte tidsfrist. Hvis der sker væsentlige ændringer med fordelsprogrammet, vil CeriX orientere dig om det i en mail. CeriX betragter ændringerne godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge dit Club X medlemskab, efter du har modtaget mailen. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, må du melde dig ud af Club X.