Mød personalet

Bag om Cerix

Vi har mere end 8 års erfaring, og alle behandlere er special- og masteruddannede sygeplejersker og læger, som er registeret ved Sundhedsstyrelsen.

Hvem er vi?

CeriX er en speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og alle behandlere er udover deres registrering , special- og masteruddannet til at kunne foretage behandlinger med Botulinum Toxin Type A, Ikke-Permanente Fillers, Laserbehandlinger, Kemiske peelinger samt Sklerosering.

For os er det vigtigt, at være markedsleder, så vi kan tilbyde netop dig den bedst mulige behandling af det bedst uddannet personale med det bedste udstyr og produkter. Vi har mange års erfaring, og anvender ingen metoder med mindre de er sikre og veldokumenteret.

CeriX er Danmarks svar på eksklusivitet og skønhed

I februar 2016 åbnede Specialsygeplejerske Rie Jensen & Tv-vært Cecilie Hother en ny klinik med speciale i skønhed, hudforyngelse og rynkereducerende behandlinger. I et unikt samarbejde med PCO foreningen tilbyder CeriX behandling af de kosmetiske gener som sygdommen PCO kan forårsage. Kvalitet, professionalisme og fortrolighed er nøgleordene for CeriX og målet er at hjælpe kvinder med at få et bedre selvværd og finde nye løsninger på de symptomer man kan lide under. Derudover tilbyder CeriX alle facetter af ikke-kirurgiske behandlinger inden for rynker med injektionsbehandlinger og laser.

CeriX hjælper kvinder med at blive en bedre udgave af dem selv. Rie Jensen er specialsygeplejerske i kosmetisk dermatologi og er en af de mest erfarne indenfor denne branche i Danmark. ” Vores mission er at give vores kunder et smukt og naturligt resultat, uden at man ser behandlet ud. Vi vægter tillid, diskretion og loyalitet særdeles højt.

CeriX er et unikt koncept, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Behandlingerne bliver udført af specialuddannede læger og sygeplejersker, med de bedste produkter og nyeste teknologier. Du vil opleve et eksklusivt univers af skønhed og professionalisme, hvor der er plads til at være sig selv. Der bliver lagt vægt på at yde den bedste service og gøre klinikken til et pusterum, hvor det er muligt at få den bedste vejledning indenfor de ønsker man har. CeriX har 2 klinikker centralt beliggende i København og Odense med p-hus i kort gåafstand fra begge klinikker, så det er let for dig og komme til og fra.

Rie Jensen – Kosmetisk Sygeplejerske & Indehaver

Rie er sygeplejerske og ejer af CeriX. Hun er videreuddannet i kosmetisk dermatologi, og har mere end 8 års erfaring inden for den kosmetiske branche. Rie har behandlingserfaring fra både ind- og udland, og har udviklet flere danske topklinikker. Rie er registreret ved Sundhedsstyrelsen, og masteruddannet inden for behandlinger med Botox, Ikke-Permanente Fillers, Sklerosering, Peelinger, IPL og laserbehandlinger. Derudover underviser Rie jævntligt læger og sygeplejersker i anatomi og kosmetiske behandlingsteknikker indenfor Botox- og Fillerbehandlinger samt laserbehandlinger. Hun går aldrig på kompromis, og vil være den bedste inden for sit felt, både ift at give hendes kunder den bedste og mest naturlige behandling i trygge rammer, og uden at komme til at se “behandlet” ud. Ries lange og brede ekspertise gør hende til en meget eftertragtet behandler. Rie behandler både i CeriX København og Odense.

Cecilie Hother

Cecilie’s tilknytning til CeriX er ud over at være en af stifterne, tæt forbundet med sygdommen PCO. Cecilie fik konstateret sygdommen i midten af 20’erne, og har nu endelig, ved åbningen af CeriX, fået muligheden til at hjælpe andre kvinder som også har PCO, netop ved at være med til at åbne en klinik, som giver nogle unikke PCO-behandlingstilbud. En klinik hvor der på ingen måde er gået på kompromis på udstyr, personale eller omgivelser. Der er hersker ingen tvivl om, at det er Cecilie’s hjerteblod, der er lagt i projektet, og ønsket om at hjælpe andre brænder dybt i Cecilie.

Cecilie er udover at være en del af CeriX stadig at finde på tv.

Diana Rune – Kosmetisk Sygeplejerske

Diana er uddannet sygeplejerske og er siden specialregisteret ved Sundhedsstyrelsen, som kosmetisk behandler. Diana har arbejdserfaring både fra Danmark og Grønland, og arbejder med Botoxbehandling, Fillers, Laser og CoolTech. Hun er kendt for sin store professionalisme og grundige faglighed. Diana arbejder altid med udgangspunkt i CeriX’ værdier, som er at få det bedste frem i den enkelte ved at skabe et smukt, friskt og naturligt ydre ud fra et skræddersyet individuelt forløb, uden at se “behandlet ud”. Diana gør en dyd ud af altid at have individet i fokus med det æstetiske for øje i sit arbejde, og giver sig altid god tid til at lytte til den enkeltes kundes ønsker og behov. Hun glæder sig over muligheden for at gøre vores kunder glade og tilfredse ud fra en moralsk og etisk forsvarlig tankegang. Diana har sin daglige gang i CeriX København og Odense.

Anne-Mette Sigvardsen – Kosmetisk Sygeplejerske

Anne-Mette er uddannet sygeplejerske fra Profesionshøjskolen Metropol, hvor hun efterfølgende har specialiseret sig indenfor kosmetisk sygepleje og har nu 3 års erfaring med laser og injektionsbehandlinger. Envidere har Anne-Mette erfaring som superviser for helt nye kosmetiske sygeplejersker. Oprindeligt kommer Anne-Mette fra Thy, men har boet de sidste 10 år i København. Anne-Mette sætter en stor ære I at udføre kosmetiske og æstetiske behandlinger. Håndværket er en stor passion for hende og hun ser det som spændende og udfordrende at holde sig up to date med nye teknikker I en branche, der konstant er I udvikling. Det er en stor glæde for hende, som kosmetisk sygeplejerske, at kunne hjælpe kunderne til at føle, at de er en bedre udgave af sig selv såvel udenpå som indeni. Det er vigtigt for hende at pointere, at hun ønsker at skabe et naturligt og æstetisk resultat, så kunden går ud af døren og ligner sig selv, men I en friskere udgave.  For at opnå det bedste resultat og tilfredshed, mener hun, det er vigtigt at rådføre og vejlede udfra en faglig vurdering, sådan at kunderne får et naturligt og smukt resultat samt, at de føler sig velinformerede og I trygge hænder. Anne-Mette har sin daglige gang både I CeriX Odende og København.

Nathalie Dufour – Dermatolog

Nathalie er dermatolog – med mere end 10 års erfaring med klassisk dermatologi og laserbehandlinger.
Naturligt udseende og sund hud er målet for Nathalie og CeriX inden for behandling med Botulinum Toxin, Ikke-Permanente Fillers, laser og IPL.
For Nathalie er det helt centralt, at holde sig opdateret indenfor dermatologien ved deltagelse i kurser og international kongresser – ligesom Nathalie jævnligt holder foredrag i Danmark og udlandet og er bestyrelsesmedlem i flere internationale organisationer inden for dermatologi.
Nathalie er virksomhedsansvarlig og ansvarshavende læge for alle laser-, Botox og Fillerbehandlinger i CeriX København og Odense.

 

Cecilie Hejlesen – Kosmetisk sygeplejerske

Cecilie er CeriX’ kosmetiske laser-sygeplejerske. Cecilie er specialregistreret ved Sundhedsstyrelsen, og kommer fra en stilling som kosmetisk sygeplejerske ved Cosmolaser og skønhedsklinik. Cecilie foretager behandlinger ift permanent hårfjerning, fjernelse af karsprængninger, ar og strækmærker i begge CeriX’ klinikker. Derudover har Cecilie en bred erfaring med kemiske peelinger, og vejleder derigennem gerne om hudens behov både ift reparation og forebyggelse.
Cecilie siger følgende om passionen for hendes kosmetiske arbejde: “Jeg er meget glad for den kosmetiske sygepleje, og sætter en stor ære i at gøre mine kunder glade og tilfredse. Jeg ønsker altid at skabe en ærlig, rolig og tillidsfuld atmosfære omkring mine behandlinger. Jeg er glad og smilende, og er i mit arbejde meget grundig og gør altid meget ud af at besvare spørgsmål, hjælpe og vejlede mine kunder i det de nu måtte have behov for, så hver enkelt kunde kan gå glad, vel informeret og tryg igang med en behandling”.

 

 

Line Aviaja – Receptionsansvarlig

Line er receptionsansvarlig hos CeriX, og vil derfor være den første du møder, når du træder ind ad døren. Line har næsten 10 års erfaring fra servicebranchen, og har haft egen virksomhed indenfor event og management. Line er kendt for altid at være glad og smilende, og utrolig struktureret og professionel. Hun vægter service og det at få kunderne til at føle sig godt tilpas utrolig højt, og give dem en oplevelse udover det sædvanlige.

Gitte Grønbæk – Kosmetisk Sygeplejerske

Gitte er et kendt ansigt i Odense, hvor hun de sidste 17 år har beskæftiget sig med kosmetiske behandlinger som  Botoxbehandlinger, Restylane behandlinger samt laser. Gitte har været med fra starten af, og er en af de sygeplejersker i Danmark med længst erfaring, bl.a. fra hendes egen Klinik, Espille, som hun åbnede i 2009, og lukkede sidste år. Gittes store passion for at hjælpe hendes kunder til den bedste og mest friske udgave af sig selv, har ikke kunne holde Gitte væk længe, og hun vil derfor i fremtiden være at finde på CeriX i Vintapperstræde, hvor hun glæder sig til at tage imod gamle og nye kunder.

 

 

 

Pernille Friis – Receptionist

Pernille fungerer til dagligt som receptionist i CeriX Odense, hvor hun gør alt for at give CeriX’ kunder en god oplevelse fra de kommer ind ad døren og til de går igen. Herudover læser Pernille til sygeplejerske, hvor hun kun mangler 1,5år.  Pernilles store ønske er at blive kosmetisk sygeplejerske efter endt uddannelse, da det er en spændende branche i stigende udvikling. Pernille kommer fra detail- og servicebranchen, hvor hun har arbejdet i næsten 10 år i. “I mit arbejde, er jeg meget målbevidst og struktureret. Jeg er altid glad og smilende, og vil gerne give kunderne en oplevelse de aldrig glemmer”.

 

 

Kjenneth Holm – Marketing, digital forretnings,- og webudvikling

Kjenneth har arbejdet med salg, branding og forretningsudvikling indenfor e-handel, igennem sine 20 års erfaring som iværksætter. Som stifter af bygge-nethandlen Byghjemme.dk, InternetGiganten og flere andre online butikker, har Kjenneth bygget et stort netværk og ekspertise indenfor online tilstedeværelse.

Kjenneth er også foredragsholder og coach uddannet indenfor Personlig Lederskab og forretningsudvikling.

Kjenneth står for CeriX online tilstedeværelse, markedsføring og digitale platform CeriX.dk.