Mød personalet

Bag om Cerix

Vi har mere end 9 års erfaring, og alle behandlere er special- og masteruddannede sygeplejersker og læger, som er registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvem er vi?

CeriX er en speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandling af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed uden anmærkninger, og alle behandlere er udover deres registrering , special- og masteruddannet til at kunne foretage behandlinger med Botulinum Toxin Type A, Ikke-Permanente Fillers, Laserbehandlinger, Cooltech, Kemiske peelinger samt Sklerosering.

For os er det vigtigt at være markedsleder, så vi kan tilbyde netop dig den bedst mulige behandling i trygge rammer, af de bedste læger og sygeplejersker med det bedste udstyr og produkter. Vi har mange års erfaring, og anvender ingen metoder med mindre de er sikre og veldokumenteret.

CeriX er måske mest kendt som Danmarks mest eksklusive klinik

Men det er ikke det, som det handler om, men mere om at få de dygtigeste behandlere, når det handler om noget så personligt som ens indre og ydre skønhed.
Og det er hvad der har gjort CeriX, til så eftertragtet en klinik i dag. Kendisserne fortrukne behandlingssted.

CeriX blev i februar 2016 åbnet af Specialsygeplejerske Rie Jensen. En ny klinik med speciale i skønhed, hudforyngelse og rynkereducerende behandlinger, men med fokus på din naturlige æstetik. Kvalitet, professionalisme og fortrolighed står højest her hos os og målet er at hjælpe kvinder og mænd med at få et bedre selvværd, og blive den bedste udgave af dem selv.

CeriX tilbyder alle facetter af ikke-kirurgiske behandlinger inden for rynker med injektionsbehandlinger og laser.

Rie Jensen er specialsygeplejerske i kosmetisk dermatologi og er en af de mest erfarne indenfor denne branche i Danmark. ” Vores mission er at give vores kunder et smukt og naturligt resultat, uden at man ser behandlet ud. Vi vægter tillid, diskretion og loyalitet særdeles højt.

CeriX er et unikt koncept, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Behandlingerne bliver udført af specialuddannede læger og sygeplejersker, med de bedste produkter og nyeste teknologier. Du vil opleve et eksklusivt univers af skønhed og professionalisme, hvor der er plads til at være sig selv. Der bliver lagt vægt på at yde den bedste service og gøre klinikken til et pusterum, hvor det er muligt at få den bedste vejledning indenfor de ønsker man har. CeriX har flere klinikker fordelt i hele Danmark, alle med p-hus i kort gåafstand fra klinikkerne, så det er let for dig at komme til og fra.

Rie – Kosmetisk Sygeplejerske & Indehaver

Rie er sygeplejerske og ejer af CeriX. Hun er videreuddannet i kosmetisk dermatologi, og har mere end 9 års erfaring inden for den kosmetiske branche. Rie har behandlingserfaring fra både ind- og udland, og har udviklet flere danske topklinikker. Rie er registreret ved Sundhedsstyrelsen, og masteruddannet inden for behandlinger med Botox, Ikke-Permanente Fillers, Sklerosering, Peelinger, IPL og laserbehandlinger. Derudover underviser Rie jævntligt læger og sygeplejersker i anatomi og kosmetiske behandlingsteknikker indenfor Botox- og Fillerbehandlinger samt laserbehandlinger. Hun går aldrig på kompromis, og vil være den bedste inden for sit felt, både ift at give hendes kunder den bedste og mest naturlige behandling i trygge rammer, og uden at komme til at se “behandlet” ud. Ries lange og brede ekspertise gør hende til en meget eftertragtet behandler. Rie behandler både i CeriX København og Odense.

Peter – Hudlæge

Peter er Dermatolog, ph.d., med ti års erfaring med kosmetisk dermatologi. Som hudlæge lægger Peter stor vægt på, at behandlingerne sikrer et naturligt, smukt og sundt udseende. Peter er medlem af Dansk Dermatologisk Selskab samt det europæiske selskab European Academy of Dermatology and Venerology og forskningsaktiv indenfor dermatologi.​ Peter er virksomhedsansvarlig og ansvarshavende læge for alle laser-, Botox og Fillerbehandlinger i CeriX København og Odense.

 

 

 

 

 

Diana – Kosmetisk Sygeplejerske

Diana er uddannet sygeplejerske og er siden specialregisteret ved Sundhedsstyrelsen, som kosmetisk behandler. Diana har arbejdserfaring både fra Danmark og Grønland, og arbejder med Botoxbehandling, Fillers, Laser og CoolTech. Hun er kendt for sin store professionalisme og grundige faglighed. Diana arbejder altid med udgangspunkt i CeriX’ værdier, som er at få det bedste frem i den enkelte ved at skabe et smukt, friskt og naturligt ydre ud fra et skræddersyet individuelt forløb, uden at se “behandlet ud”. Diana gør en dyd ud af altid at have individet i fokus med det æstetiske for øje i sit arbejde, og giver sig altid god tid til at lytte til den enkeltes kundes ønsker og behov. Hun glæder sig over muligheden for at gøre vores kunder glade og tilfredse ud fra en moralsk og etisk forsvarlig tankegang. Diana har sin daglige gang i CeriX København og Odense.

Anne-Mette – Kosmetisk Sygeplejerske

Anne-Mette er uddannet sygeplejerske fra Profesionshøjskolen Metropol, hvor hun efterfølgende har specialiseret sig indenfor kosmetisk sygepleje og har nu 3 års erfaring med laser og injektionsbehandlinger. Envidere har Anne-Mette erfaring som supervisor for helt nye kosmetiske sygeplejersker. Oprindeligt kommer Anne-Mette fra Thy, men har boet de sidste 10 år i København. Anne-Mette sætter en stor ære I at udføre kosmetiske og æstetiske behandlinger. Håndværket er en stor passion for hende og hun ser det som spændende og udfordrende at holde sig up to date med nye teknikker I en branche, der konstant er I udvikling. Det er en stor glæde for hende, som kosmetisk sygeplejerske, at kunne hjælpe kunderne til at føle, at de er en bedre udgave af sig selv såvel udenpå som indeni. Det er vigtigt for hende at pointere, at hun ønsker at skabe et naturligt og æstetisk resultat, så kunden går ud af døren og ligner sig selv, men I en friskere udgave.  For at opnå det bedste resultat og tilfredshed, mener hun, det er vigtigt at rådføre og vejlede udfra en faglig vurdering, sådan at kunderne får et naturligt og smukt resultat samt, at de føler sig velinformerede og I trygge hænder. Anne-Mette har sin daglige gang både I CeriX Odende og København.

 

Cecilie – Kosmetisk sygeplejerske

Cecilie er CeriX’ kosmetiske laser-sygeplejerske. Cecilie er specialregistreret ved Sundhedsstyrelsen, og kommer fra en stilling som kosmetisk sygeplejerske ved Cosmolaser og skønhedsklinik. Cecilie foretager behandlinger ift permanent hårfjerning, fjernelse af karsprængninger, ar og strækmærker i begge CeriX’ klinikker. Derudover har Cecilie en bred erfaring med kemiske peelinger, og vejleder derigennem gerne om hudens behov både ift reparation og forebyggelse.
Cecilie siger følgende om passionen for hendes kosmetiske arbejde: “Jeg er meget glad for den kosmetiske sygepleje, og sætter en stor ære i at gøre mine kunder glade og tilfredse. Jeg ønsker altid at skabe en ærlig, rolig og tillidsfuld atmosfære omkring mine behandlinger. Jeg er glad og smilende, og er i mit arbejde meget grundig og gør altid meget ud af at besvare spørgsmål, hjælpe og vejlede mine kunder i det de nu måtte have behov for, så hver enkelt kunde kan gå glad, vel informeret og tryg igang med en behandling”.

 

 

Line – Receptions- og kundeansvarlig

Line er receptionsansvarlig hos CeriX, og vil derfor være den første du møder, når du træder ind ad døren. Line har næsten 10 års erfaring fra servicebranchen, og har haft egen virksomhed indenfor event og management. Line er kendt for altid at være glad og smilende, og utrolig struktureret og professionel. Hun vægter service og det at få kunderne til at føle sig godt tilpas utrolig højt, og give dem en oplevelse udover det sædvanlige.

 

Tine – Kosmetisk sygeplejerske

Tine er fra Århus, og er at finde i både CeriX København og CeriX Odense, hvor hun udfører laserbehandlinger, Sklerosering, peelinger og Cooltech. Tine tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde, og siger selv:
“Som sygeplejerske betyder det enormt meget for mig, at kunden føler sig forstået og kan gå fra en behandling med en stor tilfredshed. Jeg er perfektionistisk, grundig og gør meget ud af at sætte mig ind i hvert enkelte kunde. Det er vigtigt for mig, at være i konstant udvikling i branchen, hvorfor CeriX er det essentielle at arbejde – og komme som kunde”.

 

 

Mille  – Kosmetisk Sygeplejerske

Mille har sin daglige gang både i CeriX København og CeriX Odense. Mille servicere primært vores skønne kunder med laserbehandlinger, peelinger og CoolTech. Udover Milles sygeplejefaglige baggrund, har Mille mange års erfaring med serivce og eventbranchen. “Min målsætning i mit daglige arbejde er, at alle behandlinger rummer kvalitet, faglighed, tillid og at hvert behandlingforløb er tilpasset til de individuelle ønsker og behov, som kunder besidder. Den kosmetisk sygepleje er for mig et spændende erhverv, som hele tiden er i udvikling. For mig er det essentielt, at mine kunder får en behagelig oplevelse og går fra behandlingerne med følelsen af, at være en bedre udgave af sig selv. Jeg glæder mig til at byde vores skønne kunder velkommen hos CeriX”.

 

 

 

Pernille – Receptionist

Pernille fungerer til dagligt som receptionist i CeriX Odense, hvor hun gør alt for at give CeriX’ kunder en god oplevelse fra de kommer ind ad døren og til de går igen. Herudover læser Pernille til sygeplejerske, hvor hun kun mangler 1,5år.  Pernilles store ønske er at blive kosmetisk sygeplejerske efter endt uddannelse, da det er en spændende branche i stigende udvikling. Pernille kommer fra detail- og servicebranchen, hvor hun har arbejdet i næsten 10 år i. “I mit arbejde, er jeg meget målbevidst og struktureret. Jeg er altid glad og smilende, og vil gerne give kunderne en oplevelse de aldrig glemmer”.

 

 

 

Rikke – Kosmetisk sygeplejerske

Rikke er CeriX’ nyeste kosmetiske sygeplejerske. Rikkes kønne ansigt vil være at finde i CeriX Odense, hvor i kan forvente jer den bedste servicere og en målrettet behandling, som altid tager udgangspunkt i kunden ønsker og et naturligt udtryk. Rikke siger selv: “For mig som sygeplejerske ligger passionen om gerne, at ville gøre en forskel meget dybt. Samtidig er jeg perfektionist til fingerspidserne, og sætter altid en ære i at skabe de bedste resultater. Den kosmetiske sygepleje for mig, er derfor en hel unik mulighed til at hjælpe mine klienter med at blive en bedre udgave af sig selv. Her er det kunsten i at kunne fremhæve og forbedre det smukke ved et ydre, med sans for at se og bevare personlige træk, der hos mig er helt essentielt. Som behandler, stiller det netop krav til at jeg træner mit håndværk og holder min viden ajour, så jeg med omhu altid kan give mine klienter en velinformeret, sikker og tillidsfuld behandling. Jeg glæder mig til at byde vores skønne kunder velkommen hos CeriX i Odense”.

Kjenneth – Marketing, digital forretnings,- og webudvikling

Kjenneth har arbejdet med salg, branding og forretningsudvikling indenfor e-handel, igennem sine 20 års erfaring som iværksætter. Som stifter af bygge-nethandlen Byghjemme.dk, InternetGiganten og flere andre online butikker, har Kjenneth bygget et stort netværk og ekspertise indenfor online tilstedeværelse.

Kjenneth er også foredragsholder og coach uddannet indenfor Personlig Lederskab og forretningsudvikling.

Kjenneth står for CeriX online tilstedeværelse, markedsføring og digitale platform CeriX.dk.