Ultherapy_Brynløft_Kvinde_Maskine_1

CeriX Kvalitetsgaranti

Din sikkerhed for professionel behandling

CeriX er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker og privathospital. Det forpligter, og som markedsførende aktør i den kosmetiske branche ønsker vi således at sikre den højeste standard samt grad af kvalitet, transparens og sikkerhed.

Den kosmetiske skønhedsbranche hører under Sundhedssektoren og reguleres derfor af Styrelsen for Patientsikkerhed, som fører tilsyn med med CeriX samt alle øvrige kosmetiske behandlingssteder. Som forbruger giver det tryghed og sikkerhed i forhold til udførelsen af behandlinger, idet kun specialuddannede læger og sygeplejersker udfører behandlinger hos CeriX.

Derudover er alle behandlere hos CeriX uddannet i at udføre behandlinger og indgreb med æstetiske og naturlige resulater for øje.

Dette er du sikret hos CeriX

Vil du se alle vores behandlinger? Klik her
 • Uddannelse og erfaring
  Du bliver udelukkende behandlet af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker og læger med mange års erfaring. Alle behandlere er godkendt og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Fagligheden og erfaringen er således i top hos CeriX.
  Produkter & udstyr
  CeriX er kompromisløse i forhold til både produkter og udstyr. Hos CeriX benytter vi således kun originale produkter og udstyr af højeste kvalitet. Det er din garanti for behandlinger med fokus på effektivitet og de bedste resultater.
  Udvidet sikkerhed
  CeriX har udvidede sikkerheds-procedurer, og der er altid en læge, der kan håndtere alle komplikationer og bivirkninger. Vi har løbende inspektioner fra Sundhedsstyrelsen og embedslægerne, uden anmærkninger.
  Master of Restylane
  CeriX er vinder af den prestigefyldte Award “Masters of the Restylane Portfolio 2019”. Prisen gives til en klinik, der har behandlet med Restylane i mange år, og som mestrer alle indikationer på Masterniveau.
 • CeriX Tryghedsgaranti
  Med CeriX Tryghedsgaranti er du sikret et trygt forløb med døgnvagt (24/7 ved kirurgi), erfarne specialister, god tid til vejledning, behandling af bedste kvalitet og op til 7 års dækning efter operation. CeriX lever op til alle krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.
  Godkendt læge
  Alle vores klinikker har en ansvarshavende læge ansat, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Det er din sikkerhed for en tryg behandling udført under sikre og ordentlige forhold.
  Personlig behandling
  Din oplevelse er altid i centrum. Vi ønsker at give dig den bedste personlige service og sikre dig et behandlingsforløb med tryghed i højsædet. Alle forløb hos CeriX tilpasses og tilrettelægges med udgangspunkt i dine behov.
  CeriX Academy
  Hos CeriX er alle behandlere og læger specialuddannet og opdateres løbende med intern uddannelse i CeriX Academy suppleret af ekstern træning i de nyeste teknikker indenfor kosmetiske behandlinger og kirurgiske indgreb.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om en behandling, eller fortrækker at booke tid over telefon, så
kan vi ringe dig op. Du kan også finde flere informationer under vores behandlinger
Ring mig op Se vores behandlinger

Covid-19
+

Alle CeriX klinikker holder åbent

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til at begrænse smittespredning med coronavirus. Vi anbefaler dig at blive testet inden din behandling, men dette er ikke et krav, idet offentlige og private sygehuse og klinikker mv. er undtaget krav om coronapas. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61616117 eller info@cerix.dk, hvis du har spørgsmål.
Corona-tiltag
 • Mød ikke op, hvis du ikke føler dig rask
 • Bær mundbind, når du er i klinikken
 • Mød op alene til din konsultation/behandling
 • Sprit dine hænder af ved ankomst
 • Hold så vidt muligt afstand (1-2 meter)
Kirurgi
 • Fremvis en negativ test for covid-19 (maks. 72 timer gammel) på operationsdagen
  Covid-19 og vaccine
  • Ekstremt sjælden og ufarlig reaktion. Læs artikel her.