Se månedens kampagner her

Permanent hårfjerning er en CeriX mest populære behandlinger. Vi udfører dagligt rigtig mange laserbehandlinger til uønsket hårvækst, og anvender udelukkende det nyeste og bedste udstyr på markedet, nemlig den amerikanske
ICON laser.*

Uønsket hårvækst kvinder

En gennemsnitlig kvinder barberer sig faktisk 7718 gange i gennem et helt liv
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

hårfjerning kvinder

Der findes rigtig mange apparater til laserbehandling på verdensplan. Nogle apparater er meget effektive med sikkerheden i top, andre apparater er mindre gennemtestede.

Uønsket hårvækst er noget de fleste kvinder er generet af

En gennemsnitlig kvinder barberer sig faktisk 7718 gange i gennem et helt liv, så hvis man regner tiden ud i det, kan de fleste godt regne ud at det løber op, og derfor ser vi en klar tendens til, at flere og flere kvinder prioriterer permanent hårfjerning. I CeriX udfører vi dagligt rigtig mange laserbehandlinger i forhold til uønsket hårvækst. Det særlige ved den amerikanske ICON laser, vi benytter, er at apparatet er så kraftigt og effektivt, at vi ved færre behandlinger faktisk kan gå ind og destruere hårsækken helt, så den ikke bliver aktiv igen på et senere tidspunkt. Permanent hårfjerning er til dig, som er træt at få knopper og indgroede hår ved barbering eller voks behandling. Knopper og indgroede hår forsvinder hurtigt ved opstart med laserbehandlinger, da det er hårsækken, som skaber problemet og i og med, vi destruerer hårsækken, forsvinder problemet også meget hurtigt.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved permanent hårfjerning anvender vi IPL. Lyset fra IPL’en indstilles til at ”ramme” pigmentet i hårsækken. Det betyder, at lyset fra laseren ledes ned gennem hudens overflade, hvorefter det møder håret og omdannes til varme. Herved vil hårsækken gå til grunde. Som udgangspunkt er det således kun muligt at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment/melanin. Det betyder ligeledes, at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. For har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den farve og det pigment, du har i huden, og ikke 100% i hårsækken. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan behandle dig med en mørk hudtype, da vores avancerede IPL-teknologi muliggør det med en bestemt bølgelængde, og på grund det kraftige kølingssystem, som er i vores amerikanske ICON laser.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

Hår har forskellige vækstfaser

Derfor er det kun ca. 20% af dine hår, der er aktive lige nu. Således skal du i gennemsnit forvente 5-8 behandlinger for at være hårfri. Behandlingsintervallet ligger mellem 4-8 uger alt afhængig af, hvor vi er på kroppen. Forud for dine hårfjerningsbehandling med IPL skal du barbere området, så der ingen hår er at se. Således sikrer vi, at lyset ledes 100% derned, hvor vi får mest gavn af det, nemlig i hårsækken. Derfor må du heller ikke vokse, epilere eller plukke hårene i den periode, hvor du behandles, hvis du ønsker permanent hårfjerning, og heller ikke optil 4 uger før du påbegynder din første behandling. Til gengæld må du barbere alt det, du vil mellem behandlingerne. Men tro os, du vil meget hurtigt efter allerede den første behandling opleve en stor reduktion af hår, barberingsknopper og indgroede hår. Vores ICON laser har et indbygget kølesystem, hvilket gør, at vi ikke behøver at smøre dig ind i klistret ultralydsgel, inden vi behandler.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Permanent hårfjerning

  • Det bedste udstyr
  • Markedets skarpeste priser
  • Markant reduktion efter de første par gange

 

Se flere eksempler

Anbefaling

Benedikte Utzon
CeriX er for mig det helt rigtige behandlingssted. Udover en varm og behagelig atmosfære og det bedste udstyr, føler jeg mig altid i trygge hænder. Der er altid sat god tid af til behandlingen, og Rie sætter sig altid ind i mine spørgsmål og lytter. Dumme spørgsmål findes ikke!

De små hår startede egentlig som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af! Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem, efter de har rundet de 35 år. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet, der pibler frem, det taler vi ikke særlig åbent om. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige at din hud samtidig er blevet meget glattere og yngre at se på efterfølgende.
★★★★★

FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.

Mød din behandler

Hos CeriX er alle behandlere registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og specialuddannede til at udføre permanent hårfjerning med IPL laser. Før du starter dit behandlingsforløb hos CeriX, kommer du til en forundersøgelse, hvor du sammen med din behandler gennemgår hele forløbet. Her modtager du både mundtlig og skriftlig information om behandlingen. Efter din indledende konsultation har du en betænkningstid på mindst 48 timer, før du kan få foretaget selve behandlingen. Du kan booke din tid til forundersøgelse her. Behandlingen udføres bl.a. af kosmetisk sygeplejerske hos CeriX, Mille Jensen.