Hårfjerning_Ben_Kvinde_2

Hårfjerning på ben

Permanent hårfjerning på benene er én af CeriX’ mest populære behandlinger. Vi anvender det dyreste og mest effektive udstyr på markedet

  • Behandlingstid: 30-45 minutter
  • Resultat: 6-8 behandlinger
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: Permanent
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
1.900 kr.

HVORDAN FOREGÅR PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER?

Ved permanent hårfjerning på benene anvendes laserlys. Lyset indstilles til at ”ramme” pigmentet i hårsækkene. Lyset ledes på den måde ned gennem hudens overflade, hvorefter det møder håret og omdannes til varme og ødelægger hårsækken. Det er udelukkende muligt at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment (melanin). Derfor virker behandlingen kun på mørke hår i vækst. I denne video kan du se, hvordan permanent hårfjerning på benene foregår.

haarfjerning

Permanent hårfjerning med laser

Følg med, når skuespiller og CeriX ambassadør Lise Baastrup får lavet permanent hårfjerning med laser

PERMANENT HÅRFJERNING FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX er vi specialuddannede til at udføre permanent hårfjerning med IPL (laser). Vi har mange års erfaring med permanent hårfjerning i f.eks. ansigt, på hage, hage og ryg eller ben og intimområdet. CeriX har de bedste og kraftigste maskiner, som sørger for, at du får det absolut bedste resultat – med færrest behandlinger

SÅDAN VIRKER PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER

De fleste kvinder kender til problemer med røde knopper, rifter og indgroede hår ved barbering under armene, på ben og ved bikinilinjen. Mange kvinder døjer desuden med uønsket hårvækst på overlæben eller i ansigtet. Her kan et behandlingsforløb med IPL (Intenst Pulserende Lys) være en stor lettelse, da det er en måde at få fjernet de uønskede hår permanent.

HVORDAN VIRKER LASERBEHANDLING?

Ved permanent hårfjerning anvendes laser, som sender lys henover huden på benene. Lyset absorberes af den mørke farve (pigment) i håret, hvorved lyset omdannes til varme i håret. Det kan hårsækkens celler ikke tåle, og cellerne destrueres således – og de kommer aldrig igen. Det er kun muligt at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment. Det betyder også, at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. Har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den pigment, du har i huden – og ikke 100% ledes ned i hårsækken.

FØR HÅRFJERNING MED LASER PÅ BENENE

Inden din behandling med laser på benene skal du til en konsultation med synlige hår hos én af vores kosmetiske sygeplejersker. Her går sygeplejersken grundigt til værks og bruger bl.a. et foto til at zoome ind på hud og hår. Sygeplejersken løber et spørgeskema igennem, så hun ved, om du tager noget medicin eller har nogle allergier.

Tre uger før din behandling må du ikke solbade eller anvende selvbruner på benene. Sørger du for at overholde dette, og anvender du solfaktor, kan vi behandle dig hele året. Er du vant til at vokse eller epilere benene, skal der gå 4 uger, før du kan påbegynde dit behandlingsforløb for permanent fjernelse af hår på benene med laser.

SELVE BEHANDLINGEN MED LASER PÅ BENENE

Før dine hårfjerningsbehandlinger med laser skal du barbere benene, så der ingen hår er at se. På den måde sikrer vi, at lyset ledes 100% derned, hvor vi får mest gavn af det, nemlig i hårsækken. Du må ikke vokse, epilere eller plukke hårene på benene i den periode, hvor du behandles, da laseren ellers ikke vil have noget “mål” at gå efter (dvs. pigment i håret nede i hårsækken).

GØR PERMANENT HÅRFJERNING PÅ BENENE ONDT?

Behandling med laser kræver ikke bedøvelse. De fleste beskriver følelsen af hårfjerning med benene med laser som et lille smæld med en elastik. Andre mærker en kortvarig varme og smerte i forbindelse med laserskuddet.

EFTER BEHANDLING MED LASER PÅ BENENE

Huden på benene kan føles en smule varm lige efter behandlingen. Det aftager efter ganske få timer. Herefter kan huden være lidt rød og hævet, men det forsvinder også efter få dage. Du kan gå direkte på arbejde og fortsætte dine daglige gøremål efter behandling med laser på benene. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til 4 uger efter behandling med laser. I Nordeuropa betyder det således, at du godt kan opholde dig ude efter en laserbehandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50 med både UVA og UVB filter.

HVOR LANG TID HOLDER HÅRFJERNING MED LASER?

Resultatet af permanent hårfjerning med laser varierer fra person til person afhængig af hårfarve og hudtype. Langt de fleste oplever en permanent reduktion på 70-90% . De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer.

HVOR OFTE SKAL MAN BEHANDLES MED LASER?

Hår har forskellige vækstfaser, hvilket betyder, at kun ca. 20% af dine hår er aktive lige nu. Derfor skal du i gennemsnit forvente ca. 6-8 behandlinger for at være hårfri med et behandlingsinterval på 2-4 uger. Antallet af behandlinger er dog individuelt og kan variere fra person til person.

KLIPPEKORT OG RABAT

Et forløb med permanent hårfjerning kræver typisk ca. 6-8 behandlinger. Vi har derfor lavet en klippekortsordning, hvor du får 2 gratis behandlinger, når du køber klippekort til 8 behandlinger. Du betaler desuden kun fuld pris for det dyreste områder, mens du sparer 50% på alle andre områder, hvis du vil behandles flere områder.

header-behandlinger-i-cerix

Behandlinger hos CeriX

CeriX er specialist i laser og kosmetiske behandlinger. Det er udelukkende specialuddannet personale, der udfører behandlingerne    

MariaLucia2

Permanent hårfjerning med IPL (laser)

Se hvordan permanent hårfjerning med IPL foregår, når Maria Lucia får fjernet hår på benene hos CeriX

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

17

Christina

Jeg er så glad for resultatet efter min behandling med Cosmelan peeling. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Tusind tak, CeriX – for fantastisk behandling og service. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos CeriX, hvis man er plaget af pigmentforandringer og uens hudtone.