Se månedens kampagner her

Behandlingen udføres KUN af vores specialuddannede sygeplejersker.

Uønsket hårvækst mænd

Permanent hårfjerning er en CeriX mest populære behandlinger. Vi udfører dagligt rigtig mange laserbehandlinger til uønsket hårvækst, og anvender udelukkende det nyeste og bedste udstyr på markedet, nemlig den amerikanske ICON laser.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

hårfjerning mænd

Der findes rigtig mange apparater til laserbehandling på verdensplan. Nogle apparater er meget effektive med sikkerheden i top, andre apparater er mindre gennemtestede.

Uønsket hårvækst er noget mange mænd er generet af

Det kan være alle steder på kroppen, men de mest populære områder for vores mandlige kunder er behandling af uønsket hårvækst på ryg, skuldre, bryst, mave og nakke. Hos CeriX ser vi en øget tendens til at flere og flere mænd prioriterer permanent hårfjerning. I CeriX udfører dagligt rigtig mange laserbehandlinger i forhold til uønsket hårvækst. Det særlige ved den amerikanske ICON laser vi benytter, er at apparatet er så kraftigt og effektivt, at vi ved færre behandlinger faktisk kan gå ind og destruere hårsækken helt, så den ikke bliver aktiv igen på et senere tidspunkt. Permanent hårfjerning er til dig, som er træt at få knopper og indgroede hår ved barbering eller voks behandling. Knopper og indgroede hår forsvinder hurtigt ved opstart med laserbehandlinger, da det er hårsækken som skaber problemet, og i og med vi destruerer hårsækken, forsvinder problemet også meget hurtigt.

Permanent hårfjerning kan også være til dig, som heller vil bruge tiden mere fornuftigt og værdifuldt, og som ikke synes at kraftig hårvækst er det mest charmerende i verden.

Hvordan foregår behandlingen:

Ved permanent hårfjerning anvender vi IPL. Lyset fra IPL’en indstilles til at ”ramme” pigmentet i hårskaftet, hvilket vil sige at lyset ledes ned gennem hudens overflade, hvorefter det møder håret og omdannes til varme. Herved vil hårsækken gå til grunde. Det er således kun muligt, at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment/melanin. Det betyder også at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. For har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den pigment du har i huden, og ikke 100 % i hårsækken. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan behandle dig med en mørk hudtype, da vores avancerede IPL-teknologi muliggør det med en bestemt bølgelængde, og på grund det kraftige kølingssystem, som er i vores amerikanske ICON laser.

Hår har forskellige vækstfaser,

hvilket betyder at kun ca. 20 % af dine hår er aktive lige nu. Det betyder derfor, at du i gennemsnit skal forvente 5-8 behandlinger for at være hårfri. Behandlingsintervallet ligger mellem 4-8 uger alt afhængig af, hvor vi er på kroppen. Forud for dine hårfjerningsbehandling med IPL skal du barbere området, så der ingen hår er at se. Således sikrer vi at lyset ledes 100 % derned hvor vi får mest gavn af det, nemlig i hårsækken. Derfor må du heller ikke vokse, epilere eller plukke hårene i den periode hvor du behandles, hvis du ønsker permanent hårfjerning, og heller ikke optil 4 uger før du påbegynder din første behandling. Til gengæld må du barbere alt det du vil mellem behandlingerne, men tro os, du vil meget hurtigt efter allerede den første behandling opleve en stor reduktion af hår, barberingsknopper og indgroede hår. Vores ICON laser har et indbygget kølesystem, hvilket gør at vi ikke behøver at smøre dig ind i klisteret ultralydsgel inden vi behandler.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Permanent hårfjerning

  • Det bedste udstyr
  • Markedets skarpeste priser
  • Markant reduktion efter de første par gange

 

Se flere eksempler

Video om denne behandling

Her kan du se hvordan behandlingen foregår på video.

 

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.

EFFEKTIV BEHANDLING MED IPL LASER

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi (laser teknologi), som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med uønsket hårvækst. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme hvorved hårsækken destrueres. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv til permanent hårfjerning.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.