Mørke rander under øjnene

En behandling med Restylane er en simpel og sikker måde at reducere mørke rander og poser under øjnene, og får dig til at se mere frisk og oplagt ud

  • Behandlingstid: 30 min
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 mdr
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
3.500 kr.

HVORDAN FOREGÅR REDUKTION AF RANDER UNDER ØJNENE?

Vi mister helt naturligt fylde under øjnene med alderen. Det giver for nogle et mere træt og uoplagt udseende. Ved en behandling mod mørke rande under øjnene injiceres Restylane i huden under øjnene via en tynd nål. Det er en stump og blød kanyle, så produktet føres skånsomt og sikkert ind og løfter huden under øjnene. Det er en simpel og stort set smertefri behandling, som giver et resultat her-og-nu. I videoen kan du se, hvordan behandling med Restylane foregår. 

thumb ambs3

Forfængelighed og kosmetiske behandlinger

Skønhed handler om at gøre dét, der gør dig glad og tilfreds

MØRKE RANDER UNDER ØJNENE FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Vores behandlinger med Restylane er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur. Her kan du se et udvalg af før- og efterbilleder af reduktion af mørke rander under øjnene med Restylane

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE

Er du plaget af mørke skygger og rander under øjnene, kan en behandling med Restylane være den rette løsning for dig. Hos CeriX behandler vi rander under øjnene med ikke-permanente fillers i form af Restylane.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE?

Restylane er et meget naturligt produkt, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som vi har naturligt i vores bindevæv, som binder vand. Restylane anvendes således til at slabe fylde og løfte furer, og ikke mindst genskabe volumen i områder, hvor vi falder sammen, f.eks. randerne under øjnene, også kaldet Tear Trough. En behandling med Restylane derfor ikke din ansigtsmimik, men fugter og løfter huden indefra.

Behandlingen af rander under øjnene hører under Master-Class behandlinger. Inderhaver af CeriX og kosmetisk sygeplejerske, Rie LeClaire-Rosenblum, er nordisk Restylane-mastertræner og én af de behandlere i Danmark, som har størst og længst behandlingserfaring med at udføre denne type af behandling, og har undervist utallige kosmetiske behandlersygeplejersker i netop denne specielle teknik. Så du kan med  føle dig i trygge hænder hos CeriX, og glæde dig til et flot resultat.

FØR BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE

Før din behandling af mørke rander under øjnene med Restylane skal vi se dig til en konsultation på én af vores klinikker. Til konsultationen tager din personlige kosmetiske sygeplejerske udgangspunkt i dig og dit unikke udgangspunkt, hvorefter vi udarbejder en skræddersyet og individuel behandlingsplan. Der skal gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling med Restylane. På den måde er du sikker på at have god tid til at tænke dig om inden behandlingen.

SELVE BEHANDLINGEN AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE

Du skal afsætte omkring 30 minutter til behandling af mørke rander under øjnene med Restylane.  Huden desinficeres og med en meget tynd nål injiceres Restylane (ikke-permanent filler) i små mængder under øjnene. Restylane består af en gel med blød konsistens og flyder derfor let ind i huden og giver som regel et jævnt og naturligt udseende. Effekten af en Restylane behandling kan man se umiddelbart efter behandlingen.

GØR BEHANDLING AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE ONDT?

Behandlingen er hurtig, let og uden det store ubehag. Restylane indeholder desuden lokalbedøvelse i form af 0,3% lidocain, som medvirker til at nedsætte smerte og ubehag. Vores kosmetiske sygeplejersker er desuden uddannet i at udføre behandlingen så skånsomt og effektivt, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt.

EFTER BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE

I dagene efter behandling med Restylane skal du forvente, at du kan være en smule hævet under øjnene. I de fleste tilfælde er det dog ikke noget, andre bemærker, så du kan sagtens gå på arbejde eller i skole med det samme.Omkring 2 uger efter behandlingen med Restylane , kommer du ind til en gratis kontrol, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er som det skal være. Både for din sikkerhed og tryghed, men også for at kvalitetssikre vores eget arbejde. Vores erfaring, ekspertise og størrelse gør, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af din behandling, både i form af et naturligt og smukt resultat, som passer præcis til dig, men også i form af den kosmetiske sygeplejerske, som behandler dig, til hvilket produkt vi bruger.

HVOR LANG TID HOLDER BEHANDLING MED RESTYLANE?

Resultatet af din behandling med Restylane vil give dig et friskere og mindre mørkt look under øjnene. Holdbarheden på behandling med Restylane er meget forskellig og afhænger i høj grad af hvilket område, der behandles. I områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, har produktet en holdbarhed på cirka 9-12 måneder.

HVOR OFTE SKAL MAN HAVE RESTYLANE?

Regelmæssige behandlinger med Restylane giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Derfor skal behandling af mørke rander som regel gentages efter 9-12 måneder afhængig af din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Som medlem af vores loyalitetsprogram og kundeklub CeriX Club X optjener du 10% i bonuspoint per behandling, som du kan bruge på fremtidige og vedligeholdende behandlinger

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

thumb ambs3

Forfængelighed og kosmetiske behandlinger

Skønhed handler om at gøre dét, der gør dig glad og tilfreds

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

Camilla Frederikke

Camilla Frederikke

Jeg mener, alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Hos CeriX har jeg fundet det sted, som forstår mig og mine ønsker. Jeg får lavet mine læber hos CeriX, og det har været den bedste beslutning længe, da de forstår at lave dem tilpas fyldige, men stadig naturlige. Jeg har fundet en klinik, der er professionelle, kompetente og utrolig søde. Du bliver altid mødt med de største smil – lige fra receptionisten til din behandler. Jeg føler mig altid i trygge hænder