Restylane_Rander-under-øjne_Kvinde_Sprøjte_1

Mørke rander under øjnene

En behandling med Restylane er en simpel og sikker måde at reducere mørke rander og poser under øjnene, og får dig til at se mere frisk og oplagt ud

  • Behandlingstid: 30 min
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 mdr
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.500 kr.

HVORDAN FOREGÅR REDUKTION AF RANDER UNDER ØJNENE?

Vi mister helt naturligt fylde under øjnene med alderen. Det giver for nogle et mere træt og uoplagt udseende. Ved en behandling mod mørke rande under øjnene injiceres Restylane i huden under øjnene via en tynd nål. Det er en stump og blød kanyle, så produktet føres skånsomt og sikkert ind og løfter huden under øjnene. Det er en simpel og stort set smertefri behandling, som giver et resultat her-og-nu. I videoen kan du se, hvordan behandling med Restylane foregår. 

thumb ambs3

Forfængelighed og kosmetiske behandlinger

Skønhed handler om at gøre dét, der gør dig glad og tilfreds

MØRKE RANDER UNDER ØJNENE FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Vores behandlinger med Restylane er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur. Her kan du se et udvalg af før- og efterbilleder af reduktion af mørke rander under øjnene med Restylane

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE

Er du plaget af mørke skygger og rander under øjnene, kan en behandling med Restylane være den rette løsning for dig. Hos CeriX behandler vi rander under øjnene med ikke-permanente fillers i form af Restylane.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE?

Restylane er et meget naturligt produkt, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som vi har naturligt i vores bindevæv, som binder vand. Restylane anvendes således til at slabe fylde og løfte furer, og ikke mindst genskabe volumen i områder, hvor vi falder sammen, f.eks. randerne under øjnene, også kaldet Tear Trough. En behandling med Restylane derfor ikke din ansigtsmimik, men fugter og løfter huden indefra.

Behandlingen af rander under øjnene hører under Master-Class behandlinger. Inderhaver af CeriX og kosmetisk sygeplejerske, Rie LeClaire-Rosenblum, er nordisk Restylane-mastertræner og én af de behandlere i Danmark, som har størst og længst behandlingserfaring med at udføre denne type af behandling, og har undervist utallige kosmetiske behandlersygeplejersker i netop denne specielle teknik. Så du kan med  føle dig i trygge hænder hos CeriX, og glæde dig til et flot resultat.

FØR BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE

Før din behandling af mørke rander under øjnene med Restylane skal vi se dig til en konsultation på én af vores klinikker. Til konsultationen tager din personlige kosmetiske sygeplejerske udgangspunkt i dig og dit unikke udgangspunkt, hvorefter vi udarbejder en skræddersyet og individuel behandlingsplan. Der skal gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling med Restylane. På den måde er du sikker på at have god tid til at tænke dig om inden behandlingen.

SELVE BEHANDLINGEN AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE

Du skal afsætte omkring 30 minutter til behandling af mørke rander under øjnene med Restylane.  Huden desinficeres og med en meget tynd nål injiceres Restylane (ikke-permanent filler) i små mængder under øjnene. Restylane består af en gel med blød konsistens og flyder derfor let ind i huden og giver som regel et jævnt og naturligt udseende. Effekten af en Restylane behandling kan man se umiddelbart efter behandlingen.

GØR BEHANDLING AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE ONDT?

Behandlingen er hurtig, let og uden det store ubehag. Restylane indeholder desuden lokalbedøvelse i form af 0,3% lidocain, som medvirker til at nedsætte smerte og ubehag. Vores kosmetiske sygeplejersker er desuden uddannet i at udføre behandlingen så skånsomt og effektivt, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt.

EFTER BEHANDLING AF MØRKE RANDER MED RESTYLANE

I dagene efter behandling med Restylane skal du forvente, at du kan være en smule hævet under øjnene. I de fleste tilfælde er det dog ikke noget, andre bemærker, så du kan sagtens gå på arbejde eller i skole med det samme.Omkring 2 uger efter behandlingen med Restylane , kommer du ind til en gratis kontrol, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er som det skal være. Både for din sikkerhed og tryghed, men også for at kvalitetssikre vores eget arbejde. Vores erfaring, ekspertise og størrelse gør, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af din behandling, både i form af et naturligt og smukt resultat, som passer præcis til dig, men også i form af den kosmetiske sygeplejerske, som behandler dig, til hvilket produkt vi bruger.

HVOR LANG TID HOLDER BEHANDLING MED RESTYLANE?

Resultatet af din behandling med Restylane vil give dig et friskere og mindre mørkt look under øjnene. Holdbarheden på behandling med Restylane er meget forskellig og afhænger i høj grad af hvilket område, der behandles. I områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, har produktet en holdbarhed på cirka 9-12 måneder.

HVOR OFTE SKAL MAN HAVE RESTYLANE?

Regelmæssige behandlinger med Restylane giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Derfor skal behandling af mørke rander som regel gentages efter 9-12 måneder afhængig af din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Som medlem af vores loyalitetsprogram og kundeklub CeriX Club X optjener du 10% i bonuspoint per behandling, som du kan bruge på fremtidige og vedligeholdende behandlinger

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

thumb ambs3

Forfængelighed og kosmetiske behandlinger

Skønhed handler om at gøre dét, der gør dig glad og tilfreds

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Jeanette Madsen

Jeanette Madsen

I min bog handler skønhed om en følelse. Og så er udstråling helt afgørende. Udstråler du, at du har det godt med dig selv, bliver du automatisk smukkere. Personligt har jeg egentlig altid haft et meget afslappet forhold til hudpleje og skønhed. Det vigtigste for mig er, at det er så rent og simpelt som muligt. Det fungerer bare bedst for mig. Jeg har tidligere døjet med uren hud og akne og blev så anbefalet IPL. Allerede efter første behandling hos Rie, kunne jeg se et positivt resultat og sværger nu til behandlingerne hos CeriX. Min hud er synligt mere ensartet, flottere og fuld af glød. Jeg lever et liv på farten, så det er ret afgørende for mig, at de behandlinger, jeg vælger, rent faktisk er tiden og effekten værd. Det, kan jeg med sikkerhed sige, er tilfældet hos CeriX

benedikteutzon

Benedikte Utzon

CeriX og Rie blev min redning for uønsket hårvækst i ansigtet! Egentligt startede det med, at jeg konstant begyndte at pille hår ud af ansigtet. Som uønskede venner, der bare angreb mit ansigt. Men den slags venner man bare ikke gider have uanmeldt besøg af. Mænd taler ofte højlydt om, at hårene i ørene, næsen og øjenbrynene vælter frem efter, de er fyldt 35. De synes på en eller anden måde, at det er lidt sejt. Men at vi kvinder begynder at få hår i ansigtet… dét, synes vi, altså ikke er særligt sejt eller kvindeligt. Så derfor besluttede jeg at gøre noget ved det og havde hørt fra mange andre, at CeriX bare var de bedste på området. Som ekstra bonus kan jeg sige, at din hud bliver meget glattere og yngre at se på efter laserbehandling. Så girls: Se og få gjort noget ved det og læg den pincet

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.