Se månedens kampagner her

En behandling med Restylane hjælper mod poser og mørke rander under øjnene, og får dig til at se mere frisk og oplagt ud.*

Mørke rander under øjnene

Vi er specialister med mere end 8 års erfaring, og anvender kun Restylane til dette behandlingsområde
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

EFFEKTIV BEHANDLING AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE

Vi kender vidst alle nogen, som i større eller mindre grad har rander under øjnene, som gør at man ser træt og uoplagt ud.

Faktisk er det et problem som genetisk forekommer hos nogen allerede fra teenageårene, for andre kommer det med alderen i takt med at vi får poser under øjnene eller vi mister fedtdepoter og derfor bliver mere udhulet.

Desværre ved de færreste, hvor let det er at gøre noget ved, også uden større indgreb.

Og i en tid, hvor vi bevæger os længere og længere væk fra kirurgi, er denne behandling fantastisk, og den holder i lang tid.

Rander under øjnene

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Restylane behandling

  • Får dig til at se frisk ud
  • Holder op til 12 måneder
  • Behandlingen tager ca. 10 min.

Se flere eksempler

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Hos CeriX behandler vi rander under øjnene med Ikke-Permanente Fillers, i form af Restylane.
Restylane består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som vi har naturligt i vores bindevæv, så binder vand. Restylane er således et naturligt produkt, som kan anvendes til at fylde og løfte furer, og ikke mindst genskabe volumen i områder, hvor vi falder sammen, som fx i  randerne under øjnene, også kaldet Tear Trough. En behandling med Restylane påvirker derfor ikke din ansigtsmimik.*

Behandlingen er hurtigt, let og uden store ubehag,

Og alt hvad du skal forvente er hævelse i ca. et par dage efter behandlingen. Resultatet holder i 9-12 måneder, og vil give dig et friskere og mindre mørkt look under øjnene, og hvem vil se træt ud, hvis det ikke er tilfældet. Behandlingen hører under Master-Class behandlinger, men heldigvis er CeriX’ sygeplejerske Rie, en af de behandlere i DK, som har størst og længst behandlingserfaring med at udføre denne type af behandling, og har undervist utallige kosmetiske behandlersygeplejersker i netop denne specielle teknik. Så du kan med garanti føle dig i trygge hænder, og glæde dig til et flot resultat.

PROFESSIONEL OG MEST ERFARING

Hvis du ønsker at få en professionel, grundig restylane behandling er CeriX med sine mange års erfaring et trygt og sikkert valg. Vi er en certificeret restylaneklinik hvilket gør, at vi sikrer dig en effektfuld og omsorgsfuld behandling med Restylane og andre kosmetiske behandlingsformer.