Læbeforstørrelse og CeriX Signature Heartlips

Læbeforstørrelse med Restylane udført af professionelle og dygtige kosmetiske sygeplejersker, som sikrer et naturligt og æstetisk resultat

  • Behandlingstid: 30 minutter
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Bedøvende creme
  • Holdbarhed: 6 måneder
  • Nedetid / Opheling: 1-3 dage
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
2.500 kr.

HVORDAN FOREGÅR LÆBEFORSTØRRELSE MED RESTYLANE?

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

LÆBEFORSTØRRELSE FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Hos CeriX laver vi altid naturlig og æstetisk læbeforstørrelse med Restylane. Det indebærer bl.a., at vi behandler med udgangspunkt i 40/60-proportioner. Et størrelsesforhold, hvor underlæben altid er større end overlæben. På den måde undgår vi at falde i ”duckface” fælden

SÅDAN FOREGÅR LÆBEFORSTØRRELSE HOS CERIX

Ønsker du en naturlig og diskret læbeforstørrelse, er du i trygge hænder hos CeriX. Vi behandler kvinder og mænd i alle aldre. Vi anvender kun Restylane og Juvéderm, som er de mest gennemtestede og anvendte produkter på verdensplan. Restylane kan bl.a. bruges til at minimere rynker og furer, afhjælpe de mørke rander under øjnene (Teartrough), skulpturere kindben og kinder, minimere furer fra næsefløje til mundvige (nasolabial furer), markere og løfte kæbelinjen samt udligne og korrigere ‘bump’ på næsen.
Ikke mindst bruges Restylane til læbeforstørrelse og læbemarkering, ligesom Restylane også kan genskabe vitalitet og glød i huden med Skinbooster.

HVAD ER RESTYLANE?

Der er mange forskellige producenter af fillers. Hos CeriX benytter vi primært Restylane. Det gør vi, fordi Restylane er gennemtestet og har den bredeste produktportefølje, dvs. når vi hos CeriX laver behandling med Restylane, er vi dels sikre på, at produktet er af allerhøjeste kvalitet. Dels sikrer vi med Restylane, at bivirkningerne er væsentligt minimerede i forhold mange andre fillers.

HVORDAN VIRKER LÆBEBEHANDLING MED RESTYLANE?

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen. Restylane kan bruges de steder, vi gerne vil løfte huden op og give mere fylde, f.eks. læberne.

FØR LÆBEBEHANDLING MED RESTYLANE

Til konsultationen tager vi udgangspunkt i dig, dit udgangspunkt og proportioner, hvorefter vi laver en skræddersyet og individuel plan. 14 dage efter din behandling, kommer du ind til en gratis kontrol, hvor vi tjekker op på din behandling og sikrer, at alt er som det skal være.

Både for din sikkerhed og tryghed, men også for at kvalitetssikre vores eget arbejde. Vores erfaring, ekspertise og størrelse gør, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af din behandling, både i form af et naturligt og smukt resultat, som passer præcis til dig, men også i form af den kosmetiske sygeplejerske, som behandler dig, til hvilket produkt vi bruger.

SKRÆDDERSYET BEHANDLINGSFORLØB

Læbeforstørrelse handler først og fremmest om at respektere ansigtets naturlige anatomi og proportioner. Således skal én på 50 år ikke have den samme forstørrelse, som én på 20 år, da udgangspunktet er forskelligt. Generelt set bliver læberne mindre med alderen, da vi mister fedtdepoter og kollagene fibre, men faktisk også fordi vi mister en del af vores knoglestruktur. Udover at læberne bliver mindre medvirker det, at selve huden på læberne bliver mere rynket, og munden kommer til at se mere mindre og mere spids ud.

SELVE BEHANDLINGEN

Du skal afsætte ca. 30 minutter til behandlingen.  Huden desinficeres og med en meget tynd nål injiceres filler i små mængder i det område, du ønsker behandlet. Filler består af en gel med blød konsistens og flyder derfor let ind i huden og giver som regel et jævnt og naturligt udseende. Effekten af en Restylane behandling kan man se umiddelbart efter behandlingen.

CERIX SIGNATURE HEARTLIPS

Hos CeriX er vi blandt nogle af de ganske få aktører i Danmark, der er registreret til at måtte udføre den anderkendte teknik ‘Heartlips’. Det har vi været siden 2013. Heartlips er baseret på en teknik, hvor tandtråd anvendes til at markere læberne på en måde, hvorpå der skabes en let kløft på underlæben, således at over- og underlæbe har form som et kurvet og blødt hjerte både forfra, men også fra profilen. Heartlips er ikke for alle, da udgangspunktet skal være et bestemt, men er en fantastisk behandling, som giver et mere fyldigt og sensuelt look.

GØR LÆBEFORSTØRRELSE ONDT?

Forud for din læbeforstørrelse smøres dine læber med et lag bedøvende creme. Ligeledes indeholder Restylane lokalbedøvelse i form af 0,3% lidocain, som også hjælper med at nedsætte smerte og ubehag. Vores kosmetiske sygeplejersker er desuden uddannet i at udføre behandlingen skånsomt og effektivt, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt.

EFTER BEHANDLING MED RESTYLANE

I dagene efter behandling med Restylane vil læberne være en smule hævede og måske se lidt ru og ujævne ud. Det endelige resultat har du typisk 2 til 4 uger efter behandlingen, hvor produktet har integreret sig i det naturlige bindevæv. Derefter kommer du ind til en kontrol, hvor vi sikrer, at produktet ligger som det skal.

HVOR LÆNGE HOLDER FILLER I LÆBERNE?

Holdbarheden på behandling med Restylane er meget forskellig alt afhængig af hvilket område, der behandles. Dvs. i områder med meget bevægelse, f.eks. omkring munden, vil produktet holde lidt kortere tid (cirka 6 måneder). I områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, tindinger og kæbelinjen, har produktet en holdbarhed på cirka 12 måneder.

HVOR OFTE SKAL MAN HAVE LÆBEFORSTØRRELSE?

Regelmæssige behandlinger med Restylane giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Derfor skal læbebehandlingen som regel gentages efter 6-12 måneder afhængig af din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.
Som medlem af vores loyalitetsprogram og kundeklub CeriX Club X optjener du 10% i bonuspoint per behandling, som du kan bruge på fremtidige og vedligeholdende behandlinger. 

ALTERNATIVER TIL LÆBEFORSTØRRELSE: BOTOX LIP FLIP

thumb ambs3

Forfængelighed og kosmetiske behandlinger

Skønhed handler om at gøre dét, der gør dig glad og tilfreds

Julie Ruggaard

Julie Ruggaard om behandling med filler

“Jeg bliver grundlæggende gladere, når jeg står op om morgenen”

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

03.cerix_30s_16x9.00_00_06_21.Still003

Natasha

Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen (Shapes by CeriX) har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid. Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender. Jeg elsker især filler i tåretrugen. Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk. Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere!

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.