Se månedens kampagner her

Vi elsker flotte og harmoniske læber, men de skal være naturlige og passe til dit ansigts proportioner.

Læbeforstørrelse og heartlips

Vi anvender kun Restylane og Juvéderm til læbeforstørrelse*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Hvad behandlingen kan gøre for dig!

Mine over 8 års erfaring med æstetiske behandlinger, har budt på forskellige trends igennem tiderne, når vi snakker om forstørrelse af læber. En ting har dog ikke ændret sig igennem de sidste 8 år, når det angår mine kunder, nye som gamle. De vil forståeligt nok ikke se unaturlige ud. Dagligt bliver jeg mødt med bekymring omkring netop forstørrelse af læber, ”det tør jeg ikke, for så kommer jeg til at ligne hende du ved nok”, og jeg får vist et billede på telefonen, af bestemte personer, som de fleste kender fra de danske medier.

Ingen navne nævnt, og heller ingen glemt.  Mange af mine kunder er derfor bange for, at kaste sig ud i behandling af læberne med Restylane, da de dagligt ser folk som har tendens til lige at få lavet lidt for meget, således at de kommer til at få det vi kalder en andemund, hvor overlæben pludselig går længere ud end underlæben. Samtidig ser man ikke dem, som får lavet naturlige behandlinger af læberne, hvilket er synd, da de blot er naturlige og diskrete, og uden at være for meget, hvor man blot vil tænke gode gener. Hver sin smag, heldigvis, og en smag om overdrivelse, som vi helt sikkert ikke deler hos CeriX, og ikke et resultat man kommer ud med hos os.

RESTYLANE ER PERFEKT TIL STØRRE OG FLOTTE LÆBER

Når vi snakker læbeforstørrelse handler det først og fremmest om at respektere ansigtets naturlige anatomi og proportioner. Således skal en på 50 år ikke have den samme forstørrelse, som en på 20 år, da udgangspunktet er forskelligt. Generelt set bliver læberne mindre med alderen, da vi mister fedtdepoter og kollagene fibre, men faktisk også fordi vi mister en del af vores knoglestruktur. Udover at læberne bliver mindre medvirker det, at selve huden på læberne bliver mere rynket, og munden kommer til at se mere mindre og mere spids ud.

Derudover oplever de fleste med  alderen, at de får det vi også kalder for ”rygerynker” eller ”hønserøv” samt nedadvendte mundvige.  Alt i alt betyder det, at man kommer til at se lidt mere stram og sur ud, og mister en del af sit feminine udtryk, og hvem gider det? Så mine kunder kommer altså fordi, de er kede af at blive mindet om at de ser sure ud, uden at de er det, men ønsker absolut ikke Hollywood læber. Men helt ærligt, er det muligt at rette op på, uden at komme til at se unaturlig ud? Og ja selvfølgelig er det det,  uanset din alder, så længe du vælger din behandler med omhu.

Når vi snakker naturlig og diskret læbeforstørrelse med Restylane, snakker vi om proportioner, som hedder 40/60. Et størrelsesforhold, hvor underlæben altid er større end overlæben. På  den måde undgår vi at falde i ”duckface” fælden.

Herudover er der forskellige teknikker, og forskellige produkter afhængig af hvor meget løftekapicitet vi gerne vil have, og hvilken form vi gerne vil have på læberne, og om vi skal ind og løfte mundvigene. Nogen har en naturlig asymmetri på læberne, som kan være charmerende at beholde, men som også kan være iøjnefaldende, hvorved det vil give mening at korrigere med Restylanen.

Derudover har andre en overaktiv muskel, som trækker overlæben opad, når vi smiler, hvilket nærmest får overlæben til at forsvinde. Her kan det give mening at supplere med få dråber af Vistabel/Azzaure, eller kun at behandle med Vistabel/Azzaure, for at give et lille og diskret løft af overlæben.

Vores yngre kunder ønsker forståeligt mere volume, men hos os stadig en naturlig volume, så læberne ikke ser lavet ud.

Her kan vi også tilbyde, at lave Heartlips. Jeg er, som en af de eneste i Danmark registreret til, at måtte udføre den anderkendte teknik Heartlips, og har været det siden 2013. Heartlips er baseret på en teknik, hvor vi anvender tandtråd til at markere læberne på en måde, hvorpå du skaber en let kløft på underlæben, således at over- og underlæbe har form som et kurvet og blødt hjerte både forfra, men også fra profilen. Heartlips er ikke for alle, da udgangspunktet skal være et bestemt, men er en fantastisk behandling, som giver et mere fyldigt, og lidt mere sensuelt look.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Læbeforstørrelse

  • Naturligt resultat*
  • Mere end 10 års erfaring
  • Vi anvender kun Restylane og Juvéderm

Se flere eksempler

Anbefaling

Camilla Frederikke
”Jeg mener, alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Hos CeriX har jeg fundet det sted, som forstår mig og mine ønsker. Jeg får lavet mine læber hos CeriX, og det har været den bedste beslutning længe, da de forstår at lave dem tilpas fyldige, men stadig naturlige. Jeg har fundet en klinik, der er professionelle, kompetente og utrolig søde. Du bliver altid mødt med de største smil – lige fra receptionisten til din behandler. Jeg føler mig altid i trygge hænder”.

★★★★★

Sådan foregår forløbet hos CeriX:

Jeg deler gerne ud af min erfaring, som er en af de længste i den her branche i Danmark, og jeg anbefaler derfor altid mine kunder, at komme ind til en konsultation forud for behandlingen, som er lovpligtig.

Konsultationen er gratis,

Og her tager vi udgangspunkt i dig, dit udgangspunkt og proportioner, hvorefter vi laver en skræddersyet og individuel plan. 14 dage efter din behandling, kommer du ind til en gratis kontrol, hvor vi tjekker op på din behandling, og sikrer at alt er som det skal være.

Både for din sikkerhed og tryghed, men også for at kvalitetssikrer vores eget arbejde. Vores erfaring, ekspertise og størrelse gør, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af din behandling, både i form af et naturligt og smukt resultat, som passer præcis til dig, men også i form af den kosmetiske sygeplejerske som behandler dig, til hvilket produkt vi bruger. Vi anvender hos os kun Restylane og Juvéderm, som er de mest kendte og mest anvendte produkter på verdensplan. Det betyder også, at der er lavet flest studier på produkterne, hvilket er til din sikkerhed. Alene med Restylane er der lavet over 30 mio. behandlinger på verdensplan.

Det betyder dog også, at du hos os ikke skal forvente en discountpris på din behandling, hos os får du hvad du betaler for. Pris og kvalitet hænger sammen.

Priser ligger fra 2000 kr. per behandling.

Herudover har vi attraktivt loyalitetsprogram, som du præsenteres for ved dit første besøg i klinikken.

Er du blevet nysgerrig på, om naturlig og diskret læbeforstørrelse er noget for dig, så kom ind forbi os, og du vil føle dig i trygge hænder. Vi behandler kvinder og mænd i alle aldre.

De bedste hilsner
Rie Jensen,
Klinikejer CeriX