Restylane_Kindben_Kvinde_Sprøjte

Løft af kindben

Hos CeriX har vi mange års erfaring med Restylane behandling og markering af kindben. Du er altid sikret et naturligt og æstetisk resultat

  • Behandlingstid: 30 minutter
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 måneder
  • Nedetid / Opheling: Ingen
Kontant frapris
5.000 kr.

HVORDAN FOREGÅR LØFT AF KINDBEN MED RESTYLANE?

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen. I videoen kan du se, hvordan en behandling med Restylane foregår

models1

Skulpturering og konturering med Restylane

Restylane er et effektivt og lille ‘indgreb’ med en stor effekt  

FØR OG EFTER LØFT AF KINDBEN MED RESTYLANE

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Vores behandlinger med Restylane er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur. Her kan du se et udvalg af før- og efterbilleder af løft og markering af kindben med Restylane

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE

Med alderen oplever mange, at ansigtets såkaldte ‘volumetrekant’ vendes på hovedet. Når vi er unge, er ansigtsvolumen på kindbenene. Efterhånden som tiden går, mister kinderne dog fylde. Så er du nået til det punkt, hvor du synes, at ‘trekanten’ er vendt på hovedet, og volumen pludselig er i underansigtet, kan en behandling med Restylane (ikke-permanent filler) være den rette løsning til at (gen)skabe definition og løfte kindbenene.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE?

Restylane og Juvéderm er betegnelsen for ikke-permanente fillers, som er en lys og klar gel. Denne sterile gel består af 98% vand, 2% hyaluronsyre og 0,3% lidocain, som er en lokalbedøvelse. Restylane anvendes til at løfte furer og ikke mindst genopfylde hudens naturlige fylde (hyaluronsyre) i områder, hvor vi falder sammen, f.eks. kinder og kindben. For at opnå mere fylde og løfte kinderne, lægges Restylane ind ved kindbenet og tilbage til tindingerne.

FØR BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE

Før vi kan behandle dig med Restylane, skal du til en konsultation på én af vores klinikker. Til konsultationen udarbejder din kosmetiske sygeplejerske en individuel behandlingsplan med udgangspunkt i dit ansigt og dine proportioner.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler er der inden en behandling med Restylane altid minimum 48 timers betænkningstid. Du kan dog sagtens booke din tid til behandling med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Restylane/Juvéderm.

SELVE BEHANDLINGEN AF KINDBEN MED RESTYLANE

Du skal regne med at afsætte omkring 30 minutter til behandlingen. Forud for selve behandlingen af dine kindben med Restylane, desinficeres huden. Herefter injiceres Restylane i kinderne med en meget tynd nål i små mængder. Effekten af behandling af kindben med Restylane kan ses umiddelbart efter behandlingen.

GØR BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE ONDT?

Vi forsøger så vidt muligt at gøre behandling af kindben så smertefri som overhovedet muligt. Vi bruger således ofte en lokalbedøvende creme udover den lidocain (0,3%), Restylane i forvejen indeholder.

EFTER MARKERING AF KINDBEN MED RESTYLANE

Efter en behandling med Restylane kan der i de følgende dage opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i enkelte tilfælde opstå enkelte blå mærker. Du kommer til en gratis kontrol 2 uger efter din behandling med Restylane. Her tjekker vi op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

HVOR LANG TID HOLDER BEHANDLING MED RESTYLANE?

Resultatet af behandling af kindben med Restylane holder typisk 12 til 18 måneder. Det kan dog variere alt efter hudkvalitet, livsstil samt typen af filler. Hos CeriX anvender vi kun ikke-permanente fillers af højeste kvalitet, hvor der ligger flest studier bag.

Alene med Restylane er der dokumenteret over 30 mio. behandlinger på verdensplan. Restylane og Juvéderm er de mest effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering samt skabe større symmetri.

HVOR OFTE SKAL MAN HAVE RESTYLANE?

Regelmæssige behandlinger med Restylane giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. 
Som medlem af vores loyalitetsprogram og kundeklub CeriX Club X optjener du 10% i bonuspoint per behandling, som du kan bruge på fremtidige og vedligeholdende behandlinger. 

KOMBINATIONSBEHANDLING

Det kan ofte være en god idé at kombinere Restylane behandling med Botox med det formål at opnå et naturligt og smukt resultat. Har man et meget firkantet ansigt, kan Botox med fordel lægges ind i tyggemusklen for at gøre ansigtet smallere, hvor den eftertragtede V-Shape opnås. Når du kommer til konsultation forud for din behandling, finder vi frem til hvilken kombination af behandlinger, der er den bedste løsning for netop dig.
”Less is more” er altid vores udgangspunkt. Hos CeriX kan du således være sikker på, at vi aldrig overbehandler, og din naturlige ansigtsanatomi respekteres altid. Ofte er det en god idé at kombinere Restylane og Botox for at opnå en helhed, som gør, at ansigtet harmonerer.
Julie Ruggaard

Julie Ruggaard om behandling med filler

“Jeg bliver grundlæggende gladere, når jeg står op om morgenen”

Thereza

Theresa Kofoed Jørgensen om skønhed

Influencer Theresa Koefod fortæller om skønhed og om at være tilfreds med sig selv

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

Behandlingsområder & Tilvalg

BOTOX

Med Botox er det muligt at udglatte huden. Botox afslapper de muskler, der skaber "skaden" (rynken) i huden, så huden får ro til at reparere sig selv

750 kr.

REDUKTION AF RYNKER

Botox er en injektionsbehandling, der bruges til mimiske rynker og linjer i ansigtet. Dvs. rynker, som opstår, når du bevæger ansigtet. Det kan være, når du ser bekymret ud (bekymringsrynke), når du løfter dine bryn (panderynke), når du smiler eller bruger din mund (‘smilerynker’ og ‘hønserøv’). 

Frapris

750 kr.

Læs om behandlingen

Botox_Bekymringsrynke_Kvinde_Sprøjte_1-395x430
CERIX SIGNATURE HEARTLIPS

Hos CeriX har vi over 10 års erfaring med læbeforstørrelse og behandling med Restylane. Du er altid sikret et naturligt og smukt resultat

3.000 kr.

LÆBEFORSTØRRELSE MED RESTYLANE

Læbeforstørrelse med Restylane kan være den rette behandling, hvis du ønsker læber med mere fylde eller bare gerne vil have mere harmoniske og symmetriske læber. Nogle er født med smalle, tynde læber, som kan give et vredt eller surt udseende. Andre mister fylde i læberne med alderen.

Frapris

3.000 kr.

Læs om behandlingen

Ansigt_Kvinde_Læber_3-395x430
MARKERET KÆBELINJE

Få en skarp og markeret kæbelinje med Restylane (ikke-permanent filler). Resultatet er synligt med det samme

5.000 kr.

MARKERING AF KÆBELINJEN

Ved at markere kæbelinjen med Restylane skabes et fint og feminint udseende. Når vi behandler din kæbelinje, øges volumen i området, så din kæbelinje står skarpere og mere markeret frem. Det har både en foryngende og slankende effekt, da dit ansigt opnår mere definition.

Frapris

5.000 kr.

Læs om behandlingen

Restylane_Kæbe_Kvinde_Sprøjte-395x430
garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

Camilla Frederikke

Camilla Frederikke

Jeg mener, alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Hos CeriX har jeg fundet det sted, som forstår mig og mine ønsker. Jeg får lavet mine læber hos CeriX, og det har været den bedste beslutning længe, da de forstår at lave dem tilpas fyldige, men stadig naturlige. Jeg har fundet en klinik, der er professionelle, kompetente og utrolig søde. Du bliver altid mødt med de største smil – lige fra receptionisten til din behandler. Jeg føler mig altid i trygge hænder

Julie Zangenberg

Julie Zangenberg

Hos CeriX får man behandlinger, der er effektive, æstetiske og med blik for det naturlige look. Bl.a. har jeg altid været bevidst om min hals, og Rie har med enkelte finjusteringer fjernet et konstant irritationselement for mig. Skønhed handler enormt om selvværd, og det vigtigste er, at du FØLER dig skøn – det smitter. Jeg håber for alle kvinder, at de arbejder på deres selvværd dagligt og gør hvad end, der skal til for at få det godt med kvinden i spejlet.

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!