Restylane_Kindben_Kvinde_Sprøjte

Løft af kindben

Hos CeriX har vi mange års erfaring med Restylane behandling og markering af kindben. Du er altid sikret et naturligt og æstetisk resultat

  • Behandlingstid: 30 minutter
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 6-12 måneder
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
5.000 kr.

HVORDAN FOREGÅR LØFT AF KINDBEN MED RESTYLANE?

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen. I videoen kan du se, hvordan en behandling med Restylane foregår

models1

Skulpturering og konturering med Restylane

Restylane er et effektivt og lille ‘indgreb’ med en stor effekt  

FØR OG EFTER LØFT AF KINDBEN MED RESTYLANE

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Vores behandlinger med Restylane er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur. Her kan du se et udvalg af før- og efterbilleder af løft og markering af kindben med Restylane

SÅDAN VIRKER BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE

Med alderen oplever mange, at ansigtets såkaldte ‘volumetrekant’ vendes på hovedet. Når vi er unge, er ansigtsvolumen på kindbenene. Efterhånden som tiden går, mister kinderne dog fylde. Så er du nået til det punkt, hvor du synes, at ‘trekanten’ er vendt på hovedet, og volumen pludselig er i underansigtet, kan en behandling med Restylane (ikke-permanent filler) være den rette løsning til at (gen)skabe definition og løfte kindbenene.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE?

Restylane og Juvéderm er betegnelsen for ikke-permanente fillers, som er en lys og klar gel. Denne sterile gel består af 98% vand, 2% hyaluronsyre og 0,3% lidocain, som er en lokalbedøvelse. Restylane anvendes til at løfte furer og ikke mindst genopfylde hudens naturlige fylde (hyaluronsyre) i områder, hvor vi falder sammen, f.eks. kinder og kindben. For at opnå mere fylde og løfte kinderne, lægges Restylane ind ved kindbenet og tilbage til tindingerne.

FØR BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE

Før vi kan behandle dig med Restylane, skal du til en konsultation på én af vores klinikker. Til konsultationen udarbejder din kosmetiske sygeplejerske en individuel behandlingsplan med udgangspunkt i dit ansigt og dine proportioner.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler er der inden en behandling med Restylane altid minimum 48 timers betænkningstid. Du kan dog sagtens booke din tid til behandling med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Restylane/Juvéderm.

SELVE BEHANDLINGEN AF KINDBEN MED RESTYLANE

Du skal regne med at afsætte omkring 30 minutter til behandlingen. Forud for selve behandlingen af dine kindben med Restylane, desinficeres huden. Herefter injiceres Restylane i kinderne med en meget tynd nål i små mængder. Effekten af behandling af kindben med Restylane kan ses umiddelbart efter behandlingen.

GØR BEHANDLING AF KINDBEN MED RESTYLANE ONDT?

Vi forsøger så vidt muligt at gøre behandling af kindben så smertefri som overhovedet muligt. Vi bruger således ofte en lokalbedøvende creme udover den lidocain (0,3%), Restylane i forvejen indeholder.

EFTER MARKERING AF KINDBEN MED RESTYLANE

Efter en behandling med Restylane kan der i de følgende dage opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i enkelte tilfælde opstå enkelte blå mærker. Du kommer til en gratis kontrol 2 uger efter din behandling med Restylane. Her tjekker vi op på din behandling og sikrer, at alt er, som det skal være.

HVOR LANG TID HOLDER BEHANDLING MED RESTYLANE?

Resultatet af behandling af kindben med Restylane holder typisk 12 til 18 måneder. Det kan dog variere alt efter hudkvalitet, livsstil samt typen af filler. Hos CeriX anvender vi kun ikke-permanente fillers af højeste kvalitet, hvor der ligger flest studier bag.

Alene med Restylane er der dokumenteret over 30 mio. behandlinger på verdensplan. Restylane og Juvéderm er de mest effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering samt skabe større symmetri.

HVOR OFTE SKAL MAN HAVE RESTYLANE?

Regelmæssige behandlinger med Restylane giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. 
Som medlem af vores loyalitetsprogram og kundeklub CeriX Club X optjener du 10% i bonuspoint per behandling, som du kan bruge på fremtidige og vedligeholdende behandlinger. 

KOMBINATIONSBEHANDLING

Det kan ofte være en god idé at kombinere Restylane behandling med Botox med det formål at opnå et naturligt og smukt resultat. Har man et meget firkantet ansigt, kan Botox med fordel lægges ind i tyggemusklen for at gøre ansigtet smallere, hvor den eftertragtede V-Shape opnås. Når du kommer til konsultation forud for din behandling, finder vi frem til hvilken kombination af behandlinger, der er den bedste løsning for netop dig.
”Less is more” er altid vores udgangspunkt. Hos CeriX kan du således være sikker på, at vi aldrig overbehandler, og din naturlige ansigtsanatomi respekteres altid. Ofte er det en god idé at kombinere Restylane og Botox for at opnå en helhed, som gør, at ansigtet harmonerer.
Julie Ruggaard

Julie Ruggaard om behandling med filler

“Jeg bliver grundlæggende gladere, når jeg står op om morgenen”

Thereza

Theresa Kofoed Jørgensen om skønhed

Influencer Theresa Koefod fortæller om skønhed og om at være tilfreds med sig selv

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

Design uden navn

Christina

Jeg har i mange år været plaget af overskydende hud på mine øvre øjenlåg.

Udover et lidt træt udtryk gav de tunge øjenlåg mig en virkelig belastende spændingshovedpine. Efter min operation har jeg både fået et friskere look, og jeg har ikke samme spændingshovedpine som tidligere.

Jeg er så glad for min beslutning og mine ”nye” øjenlåg!

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.