Se månedens kampagner her

Hos CeriX har vi mange års erfaring, og sikrer dig altid et naturligt resultat, som passer til din alder, men harmonere med den måde du føler indeni.

Løft af kindben

En behandling med Restylane og Juvéderm er en naturlig behandling med et produkt bestående af vand og sukker, som er de produkter der lavet flest studier på og flest behandlinger med på verdensplan.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Løft af kindben

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen.

Smukke høje og markerede kindben,

som giver vores ansigt en flot V-Shape og det vi æstetisk set anbefaler som attraktivt nemlig en S-kurve. Med alderen sker der dog det, at den volume vi har på kindbene når vi er unge drager sydpå med tyngdenkraften. Det betyder i virkeligheden, at vores ansigts volumetrekant vendes på hovedet med alderen, således at vores ansigtsvolume er på kindbenene når vi er unge, men falder ned ad med alderen, hvilket udover at give os rynker og furer også gør os flade på kindbenene. Ændringen af vores ansigts proportioner gør at vi bliver mindre feminine at se på. Hvis du er noget dertil, hvor du synes at trekanten er vendt på hovedet og volumen pludselig er i underansigtet eller hvis du blot ønsker mere definering af din kindben i form at den populære V-Shape, hvor et defineret hageparti, et smalt kæbeparti og markeret kindben giver dig et flot V-Shape, så er en behandling med Ikke-Permanente Fillers som Restylane og Juvéderm helt sikkert en god behandlingsløsning for dig.

Al behandling hos os foregår dog med udgangspunkt i det naturlige resultat, og med respekt for ansigtets naturlige anatomi og proportioner. Du skal derfor ikke være bange for, at du ved en behandling med løft eller definering af kindbenene kommer til at ligne en ballon der er ved at springe. Vi giver dig hos CeriX altid et smukt, naturligt og feminint resultat, hvor du fortsat vil ligne dig selv og din alder, bare i en friskere udgave, og ikke en på 20 år.

Før behandlingen
Efter behandlingen

RESTYLANE BEHANDLING TIL RYNKER OG VOLUME

 • Vi er en certificeret restylane klinik med over 10 års erfaring
 • Vi anvender udelukkende Restylane og Juvéderm til din sikkerhed
 • Formålet med behandlingen er et naturligt, harmonisk og mere frisk udseende

Se flere eksempler

RESTYLANE OG JUVÉDERM BEHANDLINGER

Ikke-Permanente Fillers anvendes til at fylde og løfte disse furer, eller til at genskabe volume i det pågældende område. Ikke-Permanente Fillers anvendes med fordel også til konturering og skulpturering af ansigtet, og til at mildne ansigtets udtryk. En behandling med Ikke-Permanente Fillers påvirker ikke din ansigtsmimik. Hos CeriX anvender vi kun Ikke-Permanente Fillers af højeste kvalitet, hvor der ligger flest studier bag. Derfor anvender vi kun Restylane og Juvéderm. Alene med Restylane er der dokumenteret over 30 mio. behandlinger på verdensplan.

Restylane og Juvéderm er betegnelsen for Ikke-permanente fillers, som er en lys og klar gel. Denne sterile gel består af vand, hyaluronsyre og 0,3 % lidocain, som er en lokalbedøvelse. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores krops bindvæv. Hyaluronsyre binder vand, og fugter derfor huden indefra samtidig med at strukturen og volumen i huden bevares. Med alderen producerer vi mindre mængder af hyaluronsyre, hvilket medfører at vores hud bliver tør og vi får rynker. Restylanes patenteret teknik kaldes NASHA, og er en af verden mest avancerede og effektive teknikker indenfor kosmetiske behandlingsmuligheder. Restylane og Juvéderm bruges således til at udglatte rynker og furer, til at genskabe volume i området, hvor vi har mistet volumen eller blot ønsker mere end hvad vi naturligt har. Derudover er Restylane og Juvéderm effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering, fx til at skabe større symmetri.

BEHANDLINGEN

Vi forsøger så vidt muligt, at gøre Restylane behandlingen så smertefri, som overhovedet muligt. Vi bruger således ofte en bedøvende creme udover den lidocain der i forvejen er i produkterne. Efter en behandling med Restylane og Juvéderm kan der i dagene efter opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i enkelte tilfælde opstå enkelte blå mærker. Efter en læbeforstørrelse, skal der påregnes lidt længere hævelse, typisk 2-4 dage. Resultatet af behandlingen ses med det samme.

Skulle der mod forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen, er det muligt let og enkelt at opløse produktet.

Holdbarheden af behandlinger med Ikke-Permanente Fillers afhænger af, hvor i ansigtet de er sprøjtet ind. Områder med meget aktivitet nedbrydes produktet hurtigere. Holdbarheden i læberen er således 4-6 måneder, og i huden 6-18 måneder afhængig af åmrådet. Gentagne og regelmæssige behandlinger med Restylane/Juvéderm vil forlænge holdbarheden.

Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Restylane/Juvéderm.

CERTIFICERET KLINIK

Ligesom ved botoxbehandlinger med Vistabel/Azzalure behandler vi hos CeriX altid med det formål, at opnå et naturligt smukt resultat. Vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvilken behandling der vil være den bedste for netop dig. ”Less is more” er altid det bedste udgangspunkti stedet for at overbehandle, hvor din naturlige ansigtsanatomi ikke respekteres. Ofte er det en god idé at kombinere de to typer, for at opnå en helhed, som gør at ansigtet harmonerer. I den forbindelse kan det i nogle tilfælde også være gavnligt at medtænke laserbehandlinger, fx i forhold til ikke at glemme hals, bryst og hænder.

CeriX er certificeret Restylane klinik på masterniveau, og kan således foretage alle tænkelige behandlinger hermed. Disse er typisk områder som:

OMRÅDER

 • Rynker og furer
 • Rander under øjnene, også kaldet Teartrough
 • Skulpturering af kindben og kinder
 • Konkavitet ved tindingerne
 • Næsekorrektion
 • Furer fra næsefløje til mundvige, også kalder nasolabial furer
 • Nedadvendte mundvige
 • Rygerynker
 • Læbemarkering og læbeforstørrelse
 • Heartlips
 • Øreflipper
 • Hagekorrektion
 • Markering og/eller løft af kæbelinje.
 • Hals
 • Bryst
 • Hænder
 • Kreppet og løs hud med skinbooster

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden en behandling med Restylane eller Juvéderm altid ind til en forkonsultation, hvor du udover den mundtlige information, vil få udleveret skriftlig information om behandlingen. Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.