Ansigt_Kvinde_Front__Neutral_4ny

Restylane / Juvéderm

Hos CeriX har vi mange års erfaring, og sikrer dig altid et naturligt resultat, som passer til din alder, men harmonere med den måde du føler indeni

  • Behandlingstid: 30 minutter
  • Resultat: Øjeblikkeligt
  • Bedøvelse: Bedøvende creme
  • Holdbarhed: 6-12 måneder
  • Nedetid / Opheling: 1-3 dage

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED RESTYLANE?

I denne video kan du se og høre mere om, hvordan en behandling med Restylane foregår. Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen. 

models1

Skulpturering og konturering med Restylane

Restylane er et effektivt og lille ‘indgreb’ med en stor effekt  

FØR OG EFTER BEHANDLING MED RESTYLANE

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Vores behandlinger med Restylane nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur

SÅDAN VIRKER BEHANDLING MED RESTYLANE

Restylane og Juvéderm bruges til at udglatte rynker og furer, til at genskabe volumen i området, hvor vi har mistet volumen eller blot ønsker mere end hvad vi naturligt har. Derudover er Restylane og Juvéderm effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering, f.eks. til at skabe større symmetri.
CeriX er certificeret Restylane klinik på masterniveau, og kan således foretage alle tænkelige behandlinger med Restylane. Disse er typisk områder som:

OMRÅDER

HVORDAN VIRKER BEHANDLING MED RESTYLANE?

Restylane og Juvéderm er betegnelsen for Ikke-permanente fillers, som er en lys og klar gel. Denne sterile gel består af 98% vand, 2% hyaluronsyre og 0,3 % lidocain, som er en lokalbedøvelse. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores krops bindvæv. Hyaluronsyre binder vand, og fugter derfor huden indefra samtidig med at strukturen og volumen i huden bevares. Derudover øger hyaluronsyren hudens elasticitet og virker foryngende. Med alderen producerer vi mindre mængder af hyaluronsyre, hvilket medfører, at vores hud bliver tør og uelastisk, og vi får rynker. Restylane kan bruges de steder, vi gerne vil løfte huden op og give mere fylde, f.eks. læberne.

FØR BEHANDLING MED RESTYLANE

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden en behandling med Restylane eller Juvéderm altid ind til en forkonsultation, hvor du udover den mundtlige information, vil få udleveret skriftlig information om behandlingen. Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med Restylane/Juvéderm.

SELVE BEHANDLINGEN

Restylane er en behandling, som typisk tager 30 minutter. Vi forsøger så vidt muligt, at gøre Restylane behandlingen så smertefri, som overhovedet muligt. Vi bruger således ofte en bedøvende creme udover den lidocain der i forvejen er i produkterne.

EFTER BEHANDLING MED RESTYLANE

Efter en behandling med Restylane og Juvéderm kan der i dagene efter opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i enkelte tilfælde opstå enkelte blå mærker. Efter en læbeforstørrelse, skal der påregnes lidt længere hævelse, typisk 2-4 dage. Resultatet af behandlingen ses med det samme. Derudover er der en minimal risiko for infektion i det behandlede område. Dette kan behandles med antibiotika. I meget sjældne tilfælde kan der opstå rødme og hævelse, som kan vare i flere måneder eller dannelse af granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden). Blålig misfarvning under øjnene og nasolabial folderne kan I sjældne tilfælde forekomme. Skulle der mod forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen, er det muligt let og enkelt at opløse produktet med et enzym kaldet Hyaluronidase, som nedbryder produktet igen.

HVOR LÆNGE HOLDER EN BEHANDLING MED RESTYLANE?

Holdbarheden på behandling med Restylane er meget forskellig alt afhængig af hvilket område, der behandles. Dvs. i områder med meget bevægelse, f.eks. omkring munden, vil produktet holde lidt kortere tid (cirka 6 måneder). I områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, tindinger og kæbelinjen, har produktet en holdbarhed på cirka 12 måneder. Regelmæssige behandlinger med Restylane giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Derfor skal behandlingen som regel gentages efter 4-12 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Som medlem af vores loyalitetsprogram og kundeklub CeriX Club X optjener du 10% i bonuspoint per behandling, som du kan bruge på fremtidige og vedligeholdende behandlinger.

KOMBINATIONSBEHANDLING MED BOTOX OG RESTYLANE

Ligesom behandlinger med rynkebehandlinger med Vistabel/Azzalure behandler vi hos CeriX altid med det formål, at opnå et naturligt smukt resultat. Vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvilken behandling der vil være den bedste for netop dig. ”Less is more” er altid det bedste udgangspunkt i stedet for at overbehandle, hvor din naturlige ansigtsanatomi ikke respekteres. Ofte er det en god idé at kombinere de to typer, for at opnå en helhed, som gør at ansigtet harmonerer. I den forbindelse kan det i nogle tilfælde også være gavnligt at medtænke laserbehandlinger, f.eks. i forhold til ikke at glemme hals, bryst og hænder.

 

restylane

Behandling med Restylane

Restylane (ikke-permanent filler) er et meget naturligt produkt, som både udjævner furer og rynker samt former læber og ansigtskonturer

Julie Ruggaard

Julie Ruggaard om behandling med filler

“Jeg bliver grundlæggende gladere, når jeg står op om morgenen”

Hos Cerix er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi. Du kan læse og downloade alle tilsynsrapporter her

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede til at udføre kosmetiske behandlinger

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig, dine behov og ønsker

hands
Høj kvalitet

Vi er kompromisløse. Sikkerhed, kvalitet og høj faglig standard har altid topprioritet hos CeriX

crown
Æstetik (Naturlig skønhed)

Alle kosmetiske behandlinger udføres med øje for det smukke og æstetiske resultat med respekt for din anatomi og naturlige træk

Tilvalg & Variationer

CERIX SIGNATURE HEARTLIPS

Hos CeriX har vi over 10 års erfaring med læbeforstørrelse og behandling med Restylane. Du er altid sikret et naturligt og smukt resultat

LÆBEFORSTØRRELSE MED RESTYLANE

Læbeforstørrelse med Restylane kan være den rette behandling, hvis du ønsker læber med mere fylde eller bare gerne vil have mere harmoniske og symmetriske læber.
Nogle er født med smalle, tynde læber, som kan give et vredt eller surt udseende. Andre mister fylde i læberne med alderen.

Ansigt_Kvinde_Læber_3-395x430
KINDBEN

En behandling med Restylane gør det muligt at genvinde den tabte volumen i ansigtet og løfte kindbenene, så ansigtet får en flot og feminin V-Shape

LØFT AF KINDBEN

En behandling med Restylane gør det muligt at genvinde den tabte volumen i ansigtet og løfte kindbenene, så ansigtet får en flot V-Shape og dét, der med æstetiske fagtermer kaldes en S-kurve, hvor et defineret hageparti, et smalt kæbeparti og markeret kindben giver dig en flot V-formet ansigtsform.

Restylane_Kindben_Kvinde_Sprøjte-395x430
MARKERET KÆBELINJE

Få en skarp og markeret kæbelinje med Restylane (ikke-permanent filler). Resultatet er synligt med det samme

MARKERING AF KÆBELINJEN

Ved at markere kæbelinjen med Restylane skabes et fint og feminint udseende. Når vi behandler din kæbelinje, øges volumen i området, så din kæbelinje står skarpere og mere markeret frem. Det har både en foryngende og slankende effekt, da dit ansigt opnår mere definition.

Restylane_Kæbe_Kvinde_Sprøjte-395x430
garanti

CeriX branchekvalitet og garanti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitets & Garanti

kundeudtalelser

Stine3

Stine Bramsen

Jeg har i mange år været træt af min arrede og ujævne hudtone. Særligt efter mine to graviditeter var jeg ramt af pigmentforandringer og Melasma i panden. Derfor ønskede jeg at gøre en indsats for at blive gladere for min hud. Ved første møde følte jeg mig meget tryg og tilpas, og Rie lagde en god plan for at forbedre min hud. Jeg havde nærmest ingen spørgsmål, for alt blev forklaret simpelt og professionelt i en afslappet tone. Jeg kan se en betydelig forskel i mit ansigt og er så glad for, at jeg fik anbefalet Rie og CeriX. Nu er jeg mere tilpas med sparsom makeup i hverdagen og føler jeg ser sundere og yngre ud

Heidi 2.00_13_50_21.Still006

Heidi

Efter min brystforstørrende operation har det været helt fantastisk. Jeg har ikke haft de smerter, jeg troede, jeg ville have. Det har været dejligt. Jeg var på arbejde efter 12 dage uden nogle smerter og form for problemer. Det er meget utroligt, at jeg ikke har gjort det noget før. Det var slet ikke så slemt, og jeg behøvede egentlig heller ikke have 5 års tilløb for at få den her operation. Jeg skulle have gjort det fra start.

Dét, at tage en stram, eller for den sags skyld en nedringet, bluse på, er simpelthen den bedste følelse, for jeg behøver ikke at tænke over det. Jeg behøver faktisk ikke engang at gå med BH. Jeg troede aldrig nogensinde, jeg skulle have den følelse! Det gør rigtig meget for selvværdet sådan en operation. Jeg troede ikke, det ville være så vigtigt for mig, men det er det. Rigtig vigtigt.

17-1

Anette Lang

“Jeg går altid ret grundigt til værks, når det handler om skønhed og sundhed. Så jeg har selvfølgelig scannet markedet og hørt rigtig meget om forskellige steder. Ud fra dét har jeg valgt CeriX – både fordi jeg ved, at behandlerne er erfarne og super professionelle, men også fordi jeg ved, at CeriX aldrig vil lave noget, der ser unaturligt ud! Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.”