0006 EDITED_5 Stor

CeriX Aesthetic Institute

BLIV KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

CeriX Aesthetic Institute uddanner kosmetiske sygeplejersker med fokus på tryghed, kvalitet og personlig udvikling. Max 8 udvalgte kursister optages på uddannelsen, som består af grundig teori, praktisk træning og selvudvikling samt et 12 måneder langt ’follow up’-forløb med ubegrænset adgang til videoer af behandlinger og online træningsmateriale. Uddannelsen giver mulighed for et lønnet mesterlæreforløb i CeriX og kickstart af karriere i den kosmetiske branche

Læs om CeriX Aesthetic Institute

Vil du være med til at højne kvaliteten i den kosmetiske branche?

CeriX Aesthetic Institute højner standarden i den kosmetiske branche ved at tage ansvar for at uddanne og klæde kosmetiske sygeplejersker ordentligt på til at udføre behandlinger i højeste kvalitet. Det indebærer faglig såvel som personlig udvikling, hvor du rykker dig som menneske såvel som professionel behandler.

Læs mere

0258 EDITED_19 Stor

Max 8 pladser pr. hold!

CeriX Aesthetic Institute giver dig

medal
Kvalitet

Vi vil inspirere dig til at sigte højt. Til aldrig at nøjes med mindre end certificerede og effektive behandlinger udført af de bedste i branchen.

shield-check
Tryghed

Vi vil inspirere dig til at udvikle dig. Vær åben, hav modet til læring og udvikling faciliteret af nogle af de mest erfarne undervisere i Norden.

book
Videndeling

Vi vil inspirere dig til at tage handling. Til at tage del i vores vision om at højne standarden og kvaliteten i den kosmetiske branche.

laptop
Digital

Vi vil inspirere dig til at tænke nyt. Til at styrke din viden gennem fysisk såvel som online læring og udvikling af kompetencer.

people-carry
Udvikling

Vi vil inspirere dig til at blive en succes. Vid at du har potentialet for at blive en succes. Vær klar til at udvikle dig fagligt og personligt.

Læs mere

Førende undervisere med mange års erfaring

rie-cerix3
Rie LeClaire-Rosenblum
Helena3
Helena Lejon
Kjenneth860
Kjenneth LeClaire-Rosenblum
Fie860
Annesofie Faurshou
Læs mere om underviserene

Kosmetisk karrierevej i CeriX

Med CeriX klinikker i hele landet er dine muligheder for at gøre karriere som kosmetisk sygeplejerske i dén grad forbedret. Som masteruddannet kosmetisk sygeplejerske i CeriX har du mulighed for at avancere og udvikle dig i flere forskellige retninger.

Det kan være, at du har ambitioner om at undervise i kosmetiske behandlinger. Det kan også være, du ønsker at dygtiggøre dig i forhold til forretningsudvikling og drift i den kosmetiske branche. Ambitioner og muligheder, som vi tager højde for og understøtter som en del af din karriereplan i CeriX.

Læs mere om din karrierevej

Interaktion_Rie + Kvinde_1_small web-20