Tilbage til oversigten
Botox, Gode råd, Restylane, Skønhed

Sådan får du flotte og harmoniske læber

Store og fyldige læber har igennem generationer været et af de mest eftertragtede og tiltrækkende karaktertræk man kan have som kvinde. Og det er ikke så underligt. For vores læber er sammen med vores øjne en af de mest ekspressive dele af vores ansigt og dermed påvirker vores læber i høj grad, hvordan andre opfatter os, når de møder os for første gang.

Derfor er det heller ikke overraskede, at mange drømmer om at få flotte og fremtrædende læber. Der er dog mange måder at opnå dette mål på. I denne artikel vil vi gennemgå de mest almindelige behandlinger og nogle af de mest fremtrædende misforståelser, når det kommer til læbebehandlinger.

Vores læber siger meget om os – selv når vi ikke siger noget

Læberne er sammen med øjnene to af de mest fremtrædende dele af en kvindes ansigt. Og vi bruger vores læber meget mere, end vi lige tror. For det er særligt via læberne og øjnene, at man som kvinde kan udtrykke sig mest tydeligt, endda helt uden at sige noget. Både vores læber og øjne spiller en stor rolle for vores nonverbale kommunikation og derfor kan man roligt sige, at vores læber og øjne siger meget om os, selv når vi ikke siger noget. Fyldige og symmetriske læber er samtidig et universelt tegn på ungdommelighed, skønhed og ikke mindst femininitet.

Læberne betyder meget for vores selvopfattelse

Det er dog ikke alle, der er velsignet med store og fyldige læber fra naturens side og det kan have en stor indvirkning på en persons selvopfattelse og dermed ens generelle trivsel. Nogle personer har fra naturens side en meget tynd overlæbe, hvilket gør, at de får det karakteristiske tandkødssmil.

forskel-botox-filler

Selvom dette på ingen måde er farligt, vælger mange dog at holde sig tilbage, når der skal grines for ikke at blotte deres tandkød.
Derudover mister læberne naturligt en del af sin fylde i takt med at vi bliver ældre, hvilket kan medføre, at man kommer til at se mere sur og tvær ud – også selvom man ikke er det. I takt med at man bliver ældre vil mange af os også opleve, at huden kommer til at hænge, såsom omkring mundvigene, hvilket også påvirker vores læbers fremtoning.

Heldigvis er der dog mange måder, hvorpå man kan få mere volumen både i ansigtet og i læberne. Der har altid været – og er fortsat stadig mange misforståelser om – hvordan man bedst kan skabe flotte og fyldige læber.

Mange drømmer om store og flotte Botox læber

Hos CeriX får vi hver måned mange henvendelser fra kvinder i alle aldre der ønsker at få Botox i læberne. Men hvis du ønsker at få mere fylde i læberne, så er Botox ikke det rette præparat at bruge.

Botox virker muskelafslappende og bruges til at lamme de små mimiske muskler, så de ikke trækker sig sammen og dermed slapper de af. Man vil derfor aldrig skyde Botox ind i læberne under nogle omstændigheder.

Man kan dog bruge Botox til behandlinger omkring munden, hvis du enten ønsker et Botox lip flip eller hvis du døjer med rynker på overlæben.

Botox lip flip

Botox kan anvendes til at lave et såkaldt ’lip flip’ eller et læbeløft som vi også kalder det på dansk. Målet med et Botox lip flip er at få overlæben til at synes fyldigere, uden at man tilføjer øget volumen til dem. Ved denne behandling skyder man meget små mængder Botox ind i musklerne, der sidder rundt om overlæben. Disse muskler bidrager til at trække læben nedad, hvilket gør at overlæben kommer til at fylde mindre.

Men en Botox behandling kan vi bedøve disse muskler, så overlæben kommer mere frem og virker mere fyldig. Denne behandling kan også laves i kombination med en filler behandling for at tilføje ekstra fylde til læberne.

Design uden navn-kopi

Lindring af rygerynker

Botox kan også bruges til at lindre rynker på overlæben. Disse rynker er også populært benævnt ’hønserøve’ eller ’rygerynker’ i daglig tale. Disse rynker er et meget almindeligt alderstegn. Ofte anbefaler vi behandling med både Botox og Restylane i disse tilfælde. Botox får musklerne i læben til at slappe af, så de ikke trækker sig sammen og skaber flere små rynker. Restylane tilfører herefter huden ekstra fylde og fugter huden indefra, hvorfor de fine linjer omkring munden reduceres.

Læbebehandlinger med fillers

Selvom Botox godt kan anvendes til nogle behandlinger omkring læberne, så anvender vi primært fillers som Restylane eller Juvéderm til læbeforstørrelser, som giver de karakteristiske store og fyldige læber, som mange drømmer om.

Årsagen til at vi bruger fillers til læbeforstørrelser er, at fillers er skabt til at give ekstra fylde. Fillers består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som begge findes naturligt i kroppen. Hyaluronsyre er på trods af sit navn et sukkerstof, der hjælper til at binde væske og fugt i kroppen. Filler behandlinger har typisk en varrighed på 6-12 måneder, hvorefter behandlingen skal gentages. En af de store fordele ved filler behandlinger er, at man i tilfælde af et dårligt resultat, hurtigt kan opløse filleren igen med et enzym kaldet Hyaluronidase.

Young woman with perfect skin clean and white teeth

Læbeforstørrelser med Restylane eller Juvéderm

Hos CeriX har vi over 10 års erfaring med læbeforstørrelse og behandling med Restylane.Vi mødes ofte af bekymring omkring netop forstørrelse af læber, idet mange er bange for at gå fra klinikken med et unaturligt eller overdrevet look. Nogle frygter at få en såkaldt ‘andemund’, hvor overlæben pludselig går længere ud end underlæben. Derfor behandler vi med udgangspunkt i 40/60-proportioner, hvilket betyder, at underlæben altid er større end overlæben. På den måde undgår vi at falde i ”duckface” fælden.

Book en gratis konsultation og lad os hjælpe dig med at få et naturligt resultat

Hos CeriX arbejder vi altid for at skabe smukke og naturlige resultater. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig, så book en gratis og uforpligtende konsultation i dag. Ved en konsultation vil du møde vores dygtige behandlere, der med deres mange års erfaring, hurtigt kan give dig et bud på, hvordan du får det bedste resultat.

Book tid nu