Tilbage til oversigten
Restylane, Skønhed

Læbeforstørrelse, fordomme og et godt råd

Jeg får lavet læber, fordi det personligt giver mig en bedre udstråling. Det får mig til at smile meget mere, fordi man kan se mine læber, når jeg smiler. Førhen følte jeg altid, at jeg nærmest bare havde to fartstreger i ansigtet, når jeg smilte. Hvor nu, der smiler jeg bare meget mere, fordi man faktisk kan se mine læber. Det giver en bedre symmetri til mit ansigt

Sådan lyder ordene fra Camilla Frederikke, som er youtuber, influencer, instagrammer, makeupartist, gammel elitesportsdanser – kært barn har rigtig mange navne! Camilla Frederikke har fået lavet læbeforstørrelse med Restylane hos CeriX, fordi det er stedet, hun føler sig tryg.

Jeg synes, det er super vigtigt, at når man har taget valget, at man gerne vil have lavet læber eller en anden form for kosmetisk behandling, så skal man også finde det rigtige sted at få det gjort, og det er også derfor, jeg har valgt CeriX. Det er simpelthen, fordi jeg følte mig tryg fra dag ét, jeg trådte ind ad døren, og jeg blev mødt med smil og masser af professionel hjælp og rådgivning, og jeg føler mig altid i trygge hænder.

Til spørgsmålet om, hvad der er vigtigt forud for behandling af læberne, svarer Camilla Frederikke nærmest uden at blinke: “For mig er det super vigtigt, at mine læber ikke kommer til at se unaturlige ud. Jeg har ikke lyst til at ligne en and eller noget i den stil. Jeg vil meget gerne have, at mine læber stadig ligner sig selv – men i en lidt større og bedre version, hvis man kan sige det sådan. Så de skal stadig føles som mine læber, men bare lige tweakes lidt”.

 

Fordomme om kosmetiske behandlinger

Camilla Frederikke indrømmer gerne, at hun var én af dem, som havde en smule fordomme omkring dét her med at få lavet kosmetiske behandlinger; kan man ikke være glad nok for sig selv ved bare at være den, man er og se ud, som man gør og lære at elske sig selv? Camilla Frederikke har efterfølgende fundet ud af, at det ikke handler om at elske selv sig mere eller mindre. Det handler om at have det godt i sig selv, også når man f.eks. ønsker mere volumen.

Jeg har ét liv, så hvorfor ikke bare ’live it to the fullest’. Altså jeg vil jo gerne være den bedste udgave af mig selv – både indeni og udenpå. Og det er det, jeg føler, at læberne gør for mig. De gør bare, at jeg føler, at jeg har mere selvtillid. Jeg har mere gå-på-mod. Det kan godt være, at det for nogle lyder overfladisk, men for mig handler det bare om at være den bedste udgave af mig selv.

Design uden navn

Det bedste råd før behandling?

Det bedste råd,  hvis du godt kunne tænke dig at få lavet læber eller andre kosmetiske behandlinger, er ifølge Camilla Frederikke ret ligetil:

Do your research! Vær sikker på, du får undersøgt det, så du føler dig tryg i det. Find den rigtige behandler, det rigtige sted at få dem lavet og tag en konsultation inden selvfølgelig, så du ved, hvad der kommer til at foregå.

Der er flere behandlingstyper til behandling af læber. Du kan tage et kig på muligheden for fedttransplantation til ansigtet her.

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation