Tilbage til oversigten
Botox, Hudpleje, Skønhed

“Jeg har fået Botox, siden jeg var 25 år”

Sådan lyder det fra blogger, foredragsholder og forfatter Josefine Valentin. Nu tænker du måske, at det er alt for tidligt at starte med at få Botox som blot 25-årig? Men det er faktisk slet ikke så underligt, som det måske lyder…

Botox er et lægemiddel, der går ind og påvirker signalstoffet mellem muskel og nerve, så rynkerne ikke opstår, f.eks. omkring øjnene, når du smiler. Det betyder IKKE, at du bliver fuldstændig mimikfattig. Dit smil vil stadig være skønt og livligt, men med færre rynker i de “hårdt ramte” områder. Botox giver disse områder af din hud lov til at slappe af og reparere skaderne på huden, altså rynkerne. 

Botox forebygger og bekæmper spændinger

Sørger du for at forebygge – og starte med behandling, kan du på den måde undgå ‘skaden’ (dvs. rynken) bliver for dyb og “sætter sig fast” i huden.  Udover at udglatte de linjer og rynker, som giver et mere vredt og groft udtryk, så har Botox en forebyggende effekt. Du undgår derfor helt, at der kommer nye eller flere rynker i de behandlede områder, og din hud holder sig derfor altid pæn, så du f.eks. ikke skinner i panden, og så din foundation ikke lægger sig i linjerne i huden. En anden stor bonus til effekten af behandling med Botox er, at du undgår spændinger og hovedpine. At Botox i nogle tilfælde har den sidegevinst at dæmpe spændingshovedpine, er noget Josefine kan bekræfte:

“Jeg startede faktisk for at bekæmpe min kroniske hovedpine. Med Botox forsvandt hovedpinen, og det samme gjorde mine rynker – ren win win! Der er mange meninger (og fordomme) om brugen af Botox. For mig handler det grundlæggende om at gøre dét, der får os til at føle os godt tilpas. Vi lever i en verden, hvor der er et hav af muligheder – hvorfor så leve et liv, hvor du er trist over noget, du selv har magten til at ændre?”

Young woman with perfect skin clean and white teeth

Regelmæssig behandling med Botox

Selve behandlingen foregår med en meget tynd nål, som sprøjtes ind under huden. Du vil mærke små prik, og det kan svie en smule, men stikkene tager kun mellem 5 og 30 sekunder! Efter behandlingen kan du fortsætte med dine daglige gøremål.  Den fulde effekt af en behandling af Botox har du efter 2-3 uger. Effekten holder i gennemsnit 3-6 måneder. Ved regelmæssige behandlinger forlænges holdbarheden, da musklerne bliver mindre af ikke at blive brugt, og de bliver dermed mere påvirket af Botox. Book en tid her.

Vi taler åbent om forfængelighed og Botox!

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation