Se månedens kampagner her

Bliv behandlet af nogle af landets bedste og mest innovative plastikkirurger

Øvre øjenlågskirurgi

De fleste kender én der har fået fjernet overskydende hud på sine øjenlåg. Dette med god grund, da det er en let, skånsom og effektiv behandling, som giver dig dit friske look tilbage.
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Se Stig-Frederik forklare om øjenlågskirurgi

I denne video kan du høre om øjenlågskirurgi. Plastikkirurg Stig-Frederik Kølle fortæller om både øvre og nedre øjenlågskirurgi. Operationen er god for dig, der har meget løs hud omkring øjnene eller poser under øjnene. Det er en relativt simpel operation, med lav ’nedetid’ og hurtig heling efterfølgende.

TUNGE OG HÆNGENDE ØJENLÅG

Følelsen af at se træt ud, selvom man har sovet 8 timer. Det kender de fleste, og det er bare ikke altid fedt at få af vide, at man ser træt ud, hvis man i virkeligheden er frisk og veloplagt. Tunge øjenlåg, som for kvinder også får mascaraen til at hænge på øjenåget allerede om formiddagen. Eller der er faktisk slet ikke er plads til at lægge øjenskygge på øjenlåget på grund af overskydende hud der hænger?

Øjnene og øjenomgivelserne er ansigtets blikfang. Derfor ønsker vi at se friske og oplagte ud i alle vores vågne timer.

Med tiden bliver øjenomgivelserne præget af tyngde som består af overskydende hud, på grund af at hudens elasticitet ændrer sig. Der er helt generelt anatomiske forhold som ændrer sig med alderen som gør at øjenomgivelserne ændrer karakter.

Med en øjenlågsoperation kan man opnå et friskere og mere ungdommeligt udtryk. Det er et lille og relativt hurtigt indgreb, som kan give en stor effekt.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Ved øvre øjenlågs kirurgi fjernes overskydende hud fra øjenlågene og eventuelt bagvedliggende fedtdepoter. Snittet foretages i øjenlågets naturlige hudfolder, så arrene bliver stort set usynlige. Proceduren udføres som oftest i lokal bedøvelse, men kan også udføres i fuld bedøvelse.

Det er ganske individuelt hvad der er årsagen til de trætte øjenomgivelser, men genetikken spiller ofte en væsentlig rolle når øjenlågene bliver tunge og kommer til at hænge.

Uanset hvad sørger vores kirurg for den bedste løsning og bruger de mest innovative og skånsomme teknikker.

Øvre øjenlågskirurgi

 • Det bedste udstyr
 • Opnå et friskt look
 • Innovativ og skånsom teknik

 

Se flere eksempler

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en øjenlågsoperation kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til dig, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder.

EFTER BEHANDLINGEN

En operation af øvre øjenlåg er en simpel operation, som tager 30-60 minutter. Derfor er downtimen efterfølgende også kort. Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg. Du kan formentlig genoptage dit arbejde efter et par dage. Hvis du har fysisk hårdt arbejde, bør du vente minimum 2 uger.

Efter 7 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

MØD KIRURGEN

Daniel Yadete er speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi fra Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus. Han er bredt uddannet indenfor det plastikkirurgiske felt med stor erfaring indenfor almen plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi, mikrokirurgisk rekonstruktion og kosmetisk kirurgi.

Daniel stræber altid efter perfektion, og skønhedsidealet er et harmonisk, balanceret, naturligt og vitalt look. Daniels faglighed og vedligeholdelse samt udvidelse af kompetencer og nye teknikker ligger ham meget på sinde, hvorved han på trods af lang behandlingserfaring forsat deltager i nationale såvel som internationale kurser og kongresser.

Uddannelse:

 • Speciallæge i plastikkirurgi. Uddannet på bl.a. Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus
 • Lægevidenskabelig embedseksamen ved Københavns Universitet

Erfaring:

 • Overlæge ved Aleris-Hamlet Hospitaler Parken og Søborg
 • Overlæge/speciallæge ved Printzlau Privathospital, OPA Plastikkirurgi, Sorana Privathospital og CeriX Speciallægeklinik
 • Overlæge/speciallæge, Herlev Universitetshospital, Plastikkirurgisk afdeling

Særlige kompetencer og interesseområder:

 • Kosmetisk ansigtskirurg fx ansigtsløft, halsløft, pandeløft og tindinge-/øjenbrynsløft
 • Øjenlågsoperationer
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Brystløft og brystreduktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab (fx arme, bryst, mave og lår)
 • Brystrekonstruktion
 • Operation for mandlig brystudvikling