Se månedens kampagner her

Bliv behandlet af nogle af landets bedste og mest innovative plastikkirurger

Nedre øjenlågskirurgi

Med en øjenlågsoperation kan man opnå et friskere og mere ungdommeligt udtryk. Det er et lille og relativt hurtigt indgreb, som kan give en stor effekt.
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Se Stig-Frederik forklare om øjenlågskirurgi

I denne video kan du høre om øjenlågskirurgi. Plastikkirurg Stig-Frederik Kølle fortæller om både øvre og nedre øjenlågskirurgi. Operationen er god for dig, der har meget løs hud omkring øjnene eller poser under øjnene. Det er en relativt simpel operation, med lav ’nedetid’ og hurtig heling efterfølgende.

POSER OG LØS HUD UNDER ØJNENE

Poser under øjnene, vores frisk looks værste fjerne, som altid giver et træt look uanset hvor mange timer vi har sovet. En ferie med masser af vand, og de er der stadigvæk, og får os til altid at se uoplagte ud. Der kan være forskellige årsager til at vi får poser under øjnene og at huden bliver løs, men ofte er genetikken en væsentlig synder, og de fleste kan kigge på et nært familiemedlem, og så ved man hvilken vej det går. Med alderen bliver øjenomgivelserne præget af tyngde som består af overskydende hud, på grund af at hudens elasticitet ændrer sig. Der er altså ligeledes helt generelt anatomiske forhold som ændrer sig med alderen som gør at øjenomgivelserne ændrer karakter.

Heldigvis findes der i dag effektive, smertefrie og skånsomme metoder til fjernelse af poserne under øjnene.

NEDRE ØJENLÅGS KIRURGI

Ved nedre øjenlågskirurgi fjernes hudoverskud og evt. fedtdepoter som kan pose ud under øjet. I nogen tilfælde kan det være en nødvendighed at sy musklen op, for at give et friskere udtryk. Hos CeriX kombinerer vi almindelig øjenkirurgi med en ny og innovativ teknik til fjernelse af den løse hud på nedre øjenlåg. Denne teknik udføres kun få steder i Danmark, og ellers kun i udlandet. En teknik, som trækker huden så effektivt op, at synligheden af ar efter operationen er minimal. Proceduren udføres som oftest i lokalbedøvelse, men kan ved behov også udføres i fuld bedøvelse.

En del vælger at få opereret øvre øjenlåg i samme behandling.

Nedre øjenlågs kirurgi

 • Unik og innovativ teknik
 • Få dit friske look tilbage
 • Dk’s mest perfektionistiske plastikkirurg

 

Se flere eksempler

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr, 899 kr, 999 kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en øjenlågsoperation kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, og vurderer hvad der vil passe bedst til dig, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

EFTER BEHANDLINGEN

Operationen tager ca. 1 time.  Du har lukkede øjne under operationen. Det er en simpel procedure, og du kan derfor formentlig genoptage dit arbejde efter et par dage. Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg.

Hvis du har fysisk hårdt arbejde, bør du vente minimum 2 uger. Efter 7 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Plastrene bliver taget af, sårene tilses og sygeplejerske fjerner trådene.

Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.
Hvis du får problemer inden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

MØD KIRURGEN

Daniel Yadete er speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi fra Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus. Han er bredt uddannet indenfor det plastikkirurgiske felt med stor erfaring indenfor almen plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi, mikrokirurgisk rekonstruktion og kosmetisk kirurgi.

Daniel stræber altid efter perfektion, og skønhedsidealet er et harmonisk, balanceret, naturligt og vitalt look. Daniels faglighed og vedligeholdelse samt udvidelse af kompetencer og nye teknikker ligger ham meget på sinde, hvorved han på trods af lang behandlingserfaring forsat deltager i nationale såvel som internationale kurser og kongresser.

Uddannelse:

 • Speciallæge i plastikkirurgi. Uddannet på bl.a. Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus
 • Lægevidenskabelig embedseksamen ved Københavns Universitet

Erfaring:

 • Overlæge ved Aleris-Hamlet Hospitaler Parken og Søborg
 • Overlæge/speciallæge ved Printzlau Privathospital, OPA Plastikkirurgi, Sorana Privathospital og CeriX Speciallægeklinik
 • Overlæge/speciallæge, Herlev Universitetshospital, Plastikkirurgisk afdeling

Særlige kompetencer og interesseområder:

 • Kosmetisk ansigtskirurg fx ansigtsløft, halsløft, pandeløft og tindinge-/øjenbrynsløft
 • Øjenlågsoperationer
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Brystløft og brystreduktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab (fx arme, bryst, mave og lår)
 • Brystrekonstruktion
 • Operation for mandlig brystudvikling