Se månedens kampagner her

Bliv behandlet af nogle af landets bedste og mest innovative plastikkirurger

Nedre øjenlågskirurgi

Med en øjenlågsoperation kan man opnå et friskere og mere ungdommeligt udtryk. Det er et lille og relativt hurtigt indgreb, som kan give en stor effekt.
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

POSER OG LØS HUD UNDER ØJNENE

Poser under øjnene, vores frisk looks værste fjerne, som altid giver et træt look uanset hvor mange timer vi har sovet. En ferie med masser af vand, og de er der stadigvæk, og får os til altid at se uoplagte ud. Der kan være forskellige årsager til at vi får poser under øjnene og at huden bliver løs, men ofte er genetikken en væsentlig synder, og de fleste kan kigge på et nært familiemedlem, og så ved man hvilken vej det går. Med alderen bliver øjenomgivelserne præget af tyngde som består af overskydende hud, på grund af at hudens elasticitet ændrer sig. Der er altså ligeledes helt generelt anatomiske forhold som ændrer sig med alderen som gør at øjenomgivelserne ændrer karakter.

Heldigvis findes der i dag effektive, smertefrie og skånsomme metoder til fjernelse af poserne under øjnene.

NEDRE ØJENLÅGS KIRURGI

Ved nedre øjenlågskirurgi fjernes hudoverskud og evt. fedtdepoter som kan pose ud under øjet. I nogen tilfælde kan det være en nødvendighed at sy musklen op, for at give et friskere udtryk. Hos CeriX kombinerer vi almindelig øjenkirurgi med en ny og innovativ teknik til fjernelse af den løse hud på nedre øjenlåg. Denne teknik udføres kun få steder i Danmark, og ellers kun i udlandet. En teknik, som trækker huden så effektivt op, at synligheden af ar efter operationen er minimal. Proceduren udføres som oftest i lokalbedøvelse, men kan ved behov også udføres i fuld bedøvelse.

En del vælger at få opereret øvre øjenlåg i samme behandling.

Nedre øjenlågs kirurgi

 • Unik og innovativ teknik
 • Få dit friske look tilbage
 • Dk’s mest perfektionistiske plastikkirurg

 

Se flere eksempler

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder DK’s bedste finansierings løsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499kr, 899kr, 999kr pr md. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed!

Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

FORUNDERSØGELSE

Inden beslutningen om en øjenlågsoperation kommer du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, og vurderer hvad der vil passe bedst til dig, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation.

EFTER BEHANDLINGEN

Operationen tager ca. 1 time.  Du har lukkede øjne under operationen. Det er en simpel procedure, og du kan derfor formentlig genoptage dit arbejde efter et par dage. Inden du skal hjem bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig tryg.

Hvis du har fysisk hårdt arbejde, bør du vente minimum 2 uger. Efter 7 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Plastrene bliver taget af, sårene tilses og sygeplejerske fjerner trådene.

Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.
Hvis du får problemer inden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg