Se månedens kampagner her

CeriX er en speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet.

Uens og ujævn hudtone

Vi har mange års erfaring og vejleder dig gerne i hvilken behandling der er bedst for netop din hud
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

laser

Der findes rigtig mange apparater til laserbehandling på verdensplan. Nogle apparater er meget effektive med sikkerheden i top, andre apparater er mindre gennemtestede.

Vores hud forandrer sig med alderen

Huden forandrer sig med alderen. Solen er oftest den største synder, når vi snakker aldring af huden, men genetik kan også have en afgørende rolle. Dette viser sig ved, at huden bliver mere slap, der opstår grove porer, linjer, uens hudtone, rødme og karudvidelser. Hudtonen bliver mere uens og ujævn i ansigtet og på brystet, hvilket kan få os til at se ældre ud end vi egentlig er, og vi har et øget behov for at dække vores hud med makeup. Nogen gange ses forandringer ligeledes på hænderne. Med en kvalitetslaser er det muligt at forbedre hudtonen og gøre den mere jævn at se på. Behandlingen kan laves både som supplement til Botox- og Filler behandlinger for at arbejde med hele ansigtet, men kan også være til dig som ønsker en behandling der kan forynge huden uden Botox og Fillers.

Før behandlingen
Efter behandlingen

LASER BEHANDLING HOS CERIX

  • Over 10 års erfaring
  • KUN kosmetiske sygeplejersker der behandler
  • Verdens bedste og mest effektive laser

Se flere eksempler

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Rejuvenation, foryngelse af huden, foregår som en kombination af IPL og Fractional Laser Resufacing, og kan give huden et yngre og friskere udseende. Ansigt, hals og bryst kan behandles. Ved behandlingen ses ligeledes en reduktion af overfladiske karsprængninger, pigmentforandringer, og hudens struktur og overflade vil forbedres og udjævnes. Hos CeriX behandler vi udelukkende med de bedste og mest effektive amerikanske apparater, så vi sikrer dig det bedst mulige resultat og med højst mulig sikkerhed og kølingsystem i apparatet. Det betyder at vi med vores Fractional laser kan forbedre din huds struktur, men uden at lave sår på hudens overflade, ligesom med tidligere laser apparater. På den måde kan vi booste din egen hud til at danne mere kollagen. Kollagen er vores huds elastikker, og med alderen mister vi netop vores naturlige produktion af kollagen, hvorved huden blive ujævn og løs. Ved at booste produktet, vil du opnå større elasticitet i huden, og strukturen vil derved blive mere jævn og ensartet, og fine linjer vil reduceres.

Før behandlingen

Du må ikke være for brun forud for behandlingen. Undgå derfor soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

Efter behandlingen og bivirkninger

Efter behandlingen kan det behandlede område være en smule rødt. Dette forsvinder typisk inde for de første par timer, men kan varer op til et par dage. Gennemsnittet oplever hævelse de første 2-4 dage. Da pigmentet er placeret på hudens overflade, vil der være en synlig forandring på huden. Det betyder at pigmentpletterne i ugen efter vil blive en smule mørkere, hvorefter de vil skalle af.

Det er vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en laserbehandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.