Se månedens kampagner her

Operationen udføres af de dygtigste og mest erfarne plastikkirurger i landet.

Fjernelse af brystimplantater

Vores dygtige og erfarne personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer, som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Overvejer du at få fjernet dine brystimplantater?

Kvinder kan af forskellige årsager ønske deres brystimplantater fjernet. Det er kan være en nem operation, som ofte kan udføres i lokalbedøvelse, men de fleste vælger at få det udført i fuld bedøvelse.

Nogle gange er operationen mere krævende (f.eks. kapseldannelse eller ødelagte implanter), hvorfor der vil være behov for at udføre operationen i fuld bedøvelse.

Brystets udseende, når implantaterne er fjernet

Når man har haft brystimplantater i flere år, vil kirtelvævet og huden på brystet ofte være blevet slapt. Det resulterer for mange i, at brystet hænger efterfølgende. Hos mange vil vævet på brystet trække sig bedre sammen i løbet af de første 3-6 måneder efter, at man har fjernet brystimplantaterne, men hos de fleste vil brystet forsat hænge en del alligevel. Derfor vælger mange, at kombinere fjernelsen af brystimplantaterne med en samtidig brystforstørrelse med eget fedt.

Før operationen

Inden en fjernelse af dine brystimplantater kommer du til en grundig forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Plastikkirurgen vil i samråd med dig planlægge den helt rigtige løsning for dig.

Selve operationen

Selve operationen kan både udføres i lokalbedøvelse og fuld bedøvelse. Du vil blive indlagt på CeriX privathospital i Hellerup, hvor du bliver modtaget om morgenen af vores sygeplejerske og efterfølgende kommer kirurgen ind og hilser på dig. Du vil blive hørt, om du har fastet, om du har nogle allergier etc. Herefter kommer du ind på operationsstuen, hvor du vil blive lagt til at sove af vores narkoselæge, hvis operationen foretages i fuld bedøvelse.

Efter operationen

Inden du skal hjem, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

DANIEL YADETE

Du kan bl.a. blive opereret af Daniel Yadete, som er speciallæge i plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi fra Herlev Universitetshospital, Odense Universitetshospital og Vejle Sygehus. Han er bredt uddannet indenfor det plastikkirurgiske felt med stor erfaring indenfor almen plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi, mikrokirurgisk rekonstruktion og kosmetisk kirurgi.

Centralt for Daniel er en evig stræben efter  perfektion. Skønhedsidealet er et harmonisk, balanceret, naturligt og vitalt look. Daniels faglighed og vedligeholdelse samt udvidelse af kompetencer og nye teknikker ligger ham meget på sinde, hvorved han på trods af lang behandlingserfaring forsat deltager i nationale såvel som internationale kurser og kongresser.

Særlige kompetencer og interesseområder:

 • Kosmetisk ansigtskirurg fx ansigtsløft, halsløft, pandeløft og tindinge-/øjenbrynsløft
 • Øjenlågsoperationer
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Brystløft og brystreduktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab (fx arme, bryst, mave og lår)
 • Brystrekonstruktion
 • Operation for mandlig brystudvikling

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr. eller 999 kr. pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning