Se månedens kampagner her

Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet til fjernelse af kar, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure.

Karsprængninger i ansigtet

Dit resultat er vores erfaring og ekspertise, og vi garanterer dig et fantastisk resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

kar i ansigt

Der findes rigtig mange apparater til laserbehandling på verdensplan. Nogle apparater er meget effektive med sikkerheden i top, andre apparater er mindre gennemtestede.

Vi kender helt sikkert alle nogen,

som har her røde kar i ansigtet, som typisk vises på kinderne og i næsefløjene. Den primære årsag til karudvidelser er genetik og alder. Ligeledes har for meget soldyrkning igennem livet også en årsag.

Uanset om karrene kommer af den ene eller anden årsag, giver disse kar en mere uens hudtone, og kan i al almindelighed være generende, men også svære at dække med makeup. Hos CeriX har vi stor erfaring med at behandle disse, og behandler dagligt rigtig mange med lige netop det problem. Det er en hurtigt og meget effektiv behandling, hvor du med garanti vil sige bagefter; ”hvorfor har jeg ikke gjort det her for mig selv for længe siden”. Læs mere om karsprængninger overordnet.

Før behandlingen
Efter behandlingen

FJERNELSE AF KAR

  • Vi anvender udelukkende det bedste amerikanske udstyr
  • Hos CeriX er det KUN sygeplejersker der udfører behandlingen
  • Mærkbar reduktion allerede efter første behandling

Se flere eksempler

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom hæmoglobin i forbindelse med karsprængninger i ansigtet. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme hvorved karrene lukkes. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv.

Behandlingens target vil her være hæmoglobinen i de uønskede kar.

Karrene vil efter behandlingen gradvist nedbrydes som en del af vores krops eget reparationssystem. For at opnå den ønskede effekt, bør du forvente 1-3 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling. Ligesom ved permanent hårfjerning er det ved denne behandling ligeledes vigtigt, at du er så lys som muligt i det område vi skal behandle.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FØR BEHANDLINGEN

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med IPL for uønsket kar, skal du forvente at det behandlede område kan være rødt og hævet, typisk i et par dage, men kan varer op til en 4-5 dage, hvis der behandles ved øjenomgivelserne. I sjældne tilfælde kan der opstå små vabler i det behandlede område, som forsvinder i løbet af en lille uge. Dette er dog yderst sjældent. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I Nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.

Vi tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan få den rette information på dine spørgsmål i forhold til netop dit udgangspunkt. Så kontakt os endelig, hvis du også er træt af altid at skulle dække kar eller røde plamager i ansigtet.