Se månedens kampagner her

CeriX anvender det mest effektive udstyr indenfor karsprængninger. Dette er IPL-systemet, som sikrer dig gode resultater, når du ønsker at få fjernet dine røde kar. Dette gælder uanset, om det er i ansigtet, på benene eller brystet.

Karsprængninger

Dit resultat er vores erfaring og ekspertise, og vi garanterer dig et fantastisk resultat.*
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Kar

Der findes rigtig mange apparater til laserbehandling på verdensplan. Nogle apparater er meget effektive med sikkerheden i top, andre apparater er mindre gennemtestede.

Karsprængninger og karfjernelse

IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi, som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med uønsket hårvækst og pigmentforandringer i huden samt hæmoglobin i forbindelse med karsprængninger. Når lyset i et milisekund ”møder” det target,  også kaldet chromophorer, som vi gerne vil behandle og fjerne, omdannes lyset til varme hvorved hårsækken destrueres, karrene lukkes eller pigmentet i huden afbleges. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er således meget præcis og effektiv.

Hos CeriX går vi ikke på kompromis med vores udstyrs kvalitet, og dermed vores kunders sikkerhed. Vi kan derfor garantere dig, at vi anvender det bedste og mest effektive udstyr på markedet, nemlig IPL-systemet fra det amerikanske firma, Cynosure. Udover din sikkerhed betyder det for dig det bedste resultat på den lange bane, med hurtigt og synligt resultat, og selvfølgelig mindst muligt ubehag i forbindelse med behandlingerne.

Før behandlingen
Efter behandlingen

FJERNELSE AF KAR

  • Vi anvender udelukkende det bedste amerikanske udstyr
  • Hos CeriX er det KUN sygeplejersker der udfører behandlingen
  • Mærkbar reduktion allerede efter første behandling

Se flere eksempler

Sådan fungerer behandlingen

Princippet er her det samme som ved permanent hårfjerning med IPL, hvor lyskilden fra IPL’en dog i stedet indstilles til at behandle hæmoglobinen i de uønskede kar. Lyset vil også her omdannes til varme, hvorved karret lukkes. Vi kender helt sikkert alle nogen, som har sådanne karsprængninger, primært i ansigtet, men kan også forekomme andre steder på kroppen. På benene behandler vi dog med Sklerosering, som du kan læse mere om her. Den primære årsag til karudvidelser er genetik og alder. Ligeledes har for meget soldyrkning igennem livet også en årsag. Derudover kan kar og diffus rødme ligeledes være en del af hudsygdommen Rosacea. Uanset om karrene kommer af den ene eller anden årsag, har vi i CeriX stor erfaring med at behandle disse. Karrene vil efter behandlingen gradvist nedbrydes som en del af vores krops eget reparationssystem. For at opnå den ønskede effekt, bør du forvente 1-3 behandlinger med et interval på ca. 4 uger mellem hver behandling. Ligesom ved permanent hårfjerning er det ved denne behandling ligeledes vigtigt, at du er så lys som muligt i det område vi skal behandle.

Efter en behandling med IPL for uønsket kar, skal du forvente at det behandlede område kan være rødt og hævet, typisk i et par dage, men kan varer op til en 4-5 dage, hvis der behandles ved øjenomgivelserne. I sjældne tilfælde kan der opstå små vabler i det behandlede område, som forsvinder i løbet af en lille uge. Dette er dog yderst sjældent.

Vi tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan få den rette information på dine spørgsmål i forhold til netop dit udgangspunkt. Så kontakt os endelig, hvis du også er træt af altid at skulle dække kar eller røde plamager i ansigtet. Du vil med garanti sige bagefter; ”hvorfor har jeg ikke gjort det her for mig selv for længe siden”.

Hvad skal jeg være opmærksom på før behandlingen

Undgå gerne soleksponering i ca. en måned før behandlingen samt brug af selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen

Efter en behandling med IPL kan der afhængig af behandlingsindikationen opstå rødme og hævelse i det behandlede område, og i sjældne tilfælde små vabler. Derudover er det vigtig, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandlingen. I nordeuropa betyder det således at du godt kan opholde dig ude efter en IPL behandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50, og med både UVA og UVB filter.